Elvégezték az első arcátültetést
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Az esetek többségében az agyhalál traumás, azaz sérülés következménye, autóbaleset, fejlövés stb. következménye. Ilyenkor azért nem szoktak felébredni csak úgy ha az agyhalál beállt.
A kutyát a család kérése ellenére elaltatták.
Az agyhalál megállapításának szigorú kritériumai vannak. 3 egymástól független orvosnak kell kimondani az agyhalál tényét. Egy csomó tényezõt ki kell zárni (hypothermia, gyógyszermérgezés stb.) és vizsgálatot megcsinálni (cornea- , garatreflex..stb.). Ilyenkor csak az agy nem mûködik, nincs kvázi aktív agyi aktivitást mutató EEG-jel (nem EKG!!). A szív, légzés általában mûködik (vagy spontán, vagy gépi ill- gyógyszeres segítséggel). Ezek az állapotok igen nagy "range"-ben lehetnek. Van olyan, hogy akár hnapokig is "mûködésben tarhatók a szervek", de néha csak órákig.
Szervdonációra, átültetsére akkor kerülhet sor, ha nem állt fent a páciensnél tartós hypotonia (alacsony vérnyomás), nem kellett ujraéleszteni stb. Valamint viszonylag egészségesek egyébként a szervei. Nem tiltakozott életében. Immunológiailag passzoljon egy recipienshez (aki vár egy szervre).
Röviden ennyi. Ha vna még kérdes...nyugodtan.
Ha kicsit feljavulsz, vagy tudod mar csinalni kezdj el sportolni, ha nem tetted(pl uszas), nagyon jol segit megelozni/enyhiteni az inhuvelygyulladast.
Kozbe elmentem nehanyszor az ugyeletre, legtobbszor ejszaka, amikor mar napok ota nem tudtam rendesen aludni a fajdalomtol. Termeszetesen meg se vizsgaltak, csak kaptam egy doboz fajdalomcsillapitot, csak huzzak a francba. Se antibiotikum, semmi.
A haziorvosom nem mert felirni antibiotikumot, hatha allergias vagyok ra. (az mar mas teszta, hogy antibiotikumokon nottem fel, mint akarmelyik magyar) Egyebkent o a 4. vagy 5. orvos aki latott azota.
Most mindenfele hazi maszlagokat csinalok, bar nem tudom, hogy attol-e, de lassan gyogyulok. Ha letelik az a 12-13 het es vegre meglatogathatom a szakrendelest, talan mar meg is gyogyulok.
Amugy az iment az angol egeszsegugyi ellatasba pillanthattatok bele.
Valoszinu, hogy nem en vagyok az egyetlen, aki inhuvelygyulladassal sorbaall es messze lesz@rjak az orvosok, barki akit kerdezek az itteniek kozul, mindenki egyontetuen azt mondja, hogy itt ez teljesen normalis dolog. Ha a jarobetegeket igy lesz@rjak, vajon mennyi joga lehet azoknak aki komaba vannak, vagy netan agyhalottak? (angol viszonylatba)
Hát, lehet hogy az orvos felületes volt az utolsó vizsgálattal, de tudtommal az agymûködés leállása után nincs visszatérés. Abból az állapotból nincs feléledés, csak a felszínes kómából. Ezen a szinten még van agymûködés, és akad aki magához tér, néha hosszabb idõ után is.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Hát, ha jól emlékszem, akkor kb. 20 éve volt egy film, a címe Kóma, abban sem azt rótták fel az orvosoknak, hogy az agyhalottak szerveit felhasználják, hanem hogy az élõkbõl csináltak agyhalottakat, és a szervekkel kereskedtek.
Végülis akinek kisímult az EKG -ja, az gyakorlatilag nem él, mert ha leszedik a gépekrõl, végleg, és visszafordíthatatlanul meghal. Ezt csak a hozzátartozók nem tudják elfogadni, de ennél még cifrább esetek is voltak már. Itt nálunk is.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Kicsit másképp fogod gondolni a dolgot, ha te vársz transzplantációra, és azért imádkozol, hogy egy neked megfelelõ ember szenvedjen autobalesetet, de épp csak annyira, hogy a faszi ne sokkal a mentők kiérkezése előtt haljon meg (felhasználható legyen a szerve) és ne roncsolodjon nagyon.
Elég lenne ha egyszer magához térne egy ilyen páciens, arc és szervek nélkül. A cikkben mintha úgy olvastam volna, hogy az illetõ donorból már több egyéb szervet is eltávolítottak. Ilyenkor mesterségesen életben tartják az agyhalottakat és dézsmálják a szerveit? Vállalkozás: gépbontó sémájára emberbontó vagy bodyshop. Agyhalottak hozzátartozóitól olcsóért megveszed a testet és ami használható kiárusítod. Remek.
Talán mert ezen országokban az egészségügyi infrastruktúra alkalmatlan a mûtét elvégzésére.
Ki finanszírozná egy arcmûtét elvégzéséhez, hogy néhány milliárdért egy teljes kórházat + személyzetet telepít, megoldja az energia és gyógyszer ellátását.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
amúgy nem tom szal rengeteg ország van ha az orvostudomány fejlõdésének gátat szab az adott ország törvénykezése akkor miért nem végzik a dolgukat egy másik országban mittudomén délafrikában..
vagy titokban
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"