41998

photoshop-banner.jpg
  • berlinboy6329
    Meteort h kell?Sose tudtam:(
  • Bexter
    Múlt héten gombaszedés után.
  • Jim Morrison
    mikor fotóztad?
  • MANOWAR
    De jó, nincs túl modernizálva/scifizve hihetőnek tűnik.
    Nekem bejön.
  • Bexter
  • haki92
    ezek hatalmasak :O
  • papi08
    //Igen az a neve, de azt az e107-be valahogy nem tudom beletuszkolni:D:D//
  • Jim Morrison
    optimalizalas szempontjabol a legjobb (ha jol tudom). css sprites a neve (ha jol tudom)
  • papi08
    Köszönöm szééépen:)
  • passatgt
    1 képen van rajta a színtelen és a színes verzió
    css-el alapból a bal felülre van pozícionálva a háttérkép, ha rámutat (a:hover) akkor meg bal alulra:)
  • papi08
    Eeeeez valami nagyon jóó lett:) (Y)

Kicsi off:
    Néztem a forrást, de nem találtam meg. Hogy csináltad az alsó sort, hogy egérre megváltozik a kép? javascript?
  • Jim Morrison
    anyám, tök jó !
  • RaZoK
  • passatgt
    http://passatgt.i-host.hu/horgaszverseny/
  • Spészgószt
    szerintem semmi horgászos nincs benne! egy kis zöld kéne, vagy terepszínű :D
  • SMGBAS
    Érdekes...
  • passatgt
  • III dOMINO III
    Stock[IMG][/IMG]
  • III dOMINO III
    Először is kösz a hozzászólásokat.
    Ami igaz az igaz , tényleg egy kicsit gicsesre sikeredett.
    Nézelődtem a dART-on és láttam hogy nagyon sokan nyúlnak ehez a gothic-os, angyalos témához...Érdekelt vajon össze tudok e dobni én is valami hasonlót.

A hátteret sötétre hagytam szinte végig, csak hogy végül jött egy hülye gondolat : Kellene rá még valami textura.
    No ettől lett olyan világos a háttér.

Összeraktam még egy képet ebben a stílusban ,és evvel le is tudtam a "fancy gothic" korszakomat.

• Spészgószt
    csak egy apró tanács hogy szebb legyen: A csaj legyen világosabb és a háttér KÖRBEN sötétebb...most perpill fordítva van ezért kicsit "érdekes"
    ha ránézel! A háttér világít a csaj meg sötét...ez így ebben a formában nem jó...
  • Bexter
    Hu de rég cisnáltam ilyen képeket. Talánmegjön hozzá a kedvem :D
  • JackMeadow
    az előző faszányos hangulathoz képest ez egy undi giccs, de a tengeres ötlet teccik, precizebben tessék dolgzni
  • LaliK
    Szárnyak tetszenek
  • III dOMINO III
    Újra:

E B B Ő L L E T T

E Z
  • III dOMINO III
    Kösz az észrevételeket, megfogadom őket.
    Akkor most mutatok egyet amit nem olyan rég dobtam össze, itt már volt egy kis tapasztalati tudásom és technikailag is fejlődtem.

E B B Ő L L E T T
    http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/335/a/f/black_and_red_02_by_aurora_dawn-d340gmm.jpg

E Z
    http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2010/339/1/5/angel_in_red_by_iiidominoiii-d349l66.jpg

(A szárnyakat én festettem)
  • RaZoK
  • SMGBAS
    Nagyrészüket láttam már (asszem valami wallpaper packban szedtem le) de a legós/árnyékos az tetszik :D
  • VRSDM
    minimal adverts érdemes megnézni őket ;)
  • LSL
    Első próbálkozásnak egész jó. Klassz kompozíció, elhelyezés, és jól össze van rakva. Talán arra kell kicsit figyelned, hogy a képek amiket összeraksz egy irányból kapják a fényt. Ha nem találsz olyat, akkor meg játszani kell a levelssel, curvsel, burn, meg dodge toolal. De lehet elég lenne a kezére is rárakni a textúrát, ami a hasán van, és nem ütne el annyira. Attól függetlenül, hogy látszik h mindent megtettél, hogy a montázsod része legyen a háttérnek. Szép munka.
  • III dOMINO III
    No helló,Olyan 3 hónapja fedeztem fel a Photoshop-ot , mint lehetséges platformot a művészetem kivetítésére(hú de fura mondat volt ez).
    Az alábbi montázs az első szárnypróbálgatásaim eredménye.
  • SMGBAS
    Megtaláltam
  • SMGBAS
    Ecsetkészletet hogyan kell csinálni?
    Sima ecset az oké, de ezt nem találtam
    (amúgy ha sima ecsetet csinálok az hova menti el?)
  • SMGBAS
  • Spészgószt
    from: love for phina
  • pxxl
  • SMGBAS

:D
  • Spészgószt
    ezek a tejruhás képek nagyon régiek
    kb 3-4 éve melóban minden évben többször is megkaptam a napi xxx köremail özönben
    manapság PS cs5 3d-vel simán össze lehet kalapálni, napersze meló van benne bőven!
  • pxxl
    örülne ha ilyen szamara lenne :D
  • MANOWAR
    Ne válogass! Nincs ló jó a szamár is.xD
  • pyrohun #38518
    Háát.. Tetszik-tetszik, de azért ha Mettyú Foksz gigantikus, dagadó izmain csordogálna a tej, az jobb vóna.