41998

photoshop-banner.jpg
  • SMGBAS
    pc ház tervezéshez autocad vagy desk?
  • MANOWAR
  • NessieGraf
    Ha tudnék, annak a címe lenne itt, nem a rinyálásom.
  • MANOWAR
    Nem veszem annak nem az én site-om :) nekik kellene ezt mondani, 10-ből 8 is több mint a semmi :) sajna másikat nem ismerek, esetleg Itt vagy
    Itt vagy
    Itt vagy
    Itt vagy
    Itt körül lehet nézni, bár legtöbbjükben szerintem ua van. :D
    Esetleg ha tudsz másik kép alapján keresőt szívesen venném/vennénk.
  • NessieGraf
    Nem bántásiból, de nekem ez 10-ből nyolcszor trafál mellé. Már próbáltam olyanokkal is, amikről tudom, hogy mi.
  • MANOWAR
  • LaliK
    ööö
  • Spészgószt
    mentettem a könyvjelzőt!
  • MANOWAR
    Betű típus felismerőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :)
  • passatgt
    van ilyen, de nekem nem adta ki:D
  • Spészgószt
    Miért nem csinál végre valaki egy betűtípus felismerőt. Be lehetne tenni egy képet a betűkről és felismerné a típust....
  • passatgt
    Futura Md BT a helyes megfejtés:)
  • NessieGraf
    http://www.jamendo.com/ de még van néhány a szabad kultúra keretében. Érdemes megnézni a zenék között, melyik előadó milyen Copyleft jogot engedélyez. Én a múltkor innen indulva találtam olyan zenét, ami egyszer fizetős és szabadon használható bármilyen célra. Ingyenes is akad.
  • passatgt
    még valaki írja be hogy nem jó:D
  • Lyukasbogrács
    ennek függőlegesen végződnek a S betű végei, az övénél ferdén.
  • passatgt
    S nem stimmel
  • pxxl
    Amor Sans Pro hasonló, kicsit vékonyabb, meg az S C nem egészen olyan.
  • LaliK
    Szerintem
  • passatgt
    valakinek van ötlete, hogy ez milyen betűtípus?:)
  • pxxl
    majd előkaparom, csak meg kell keresni melyik dobozba van elpakolva :D
  • Spészgószt
    Már én is kiszemeltem!
    fotózd le kell! csinálok batman vs dartvader comicot
  • pxxl
    nekem van 2 darth vader-es
  • theone91
    Ember. Neked Batman-es tusfürdőd van? :D:D
  • JackMeadow
    Az earth feliratban szerintem csunya az h homáloys a belső része. mikor mindn más tű éles
  • Spészgószt
    Ezt most kalapáltam össze este...egy Headknocker Alien figura + egy Batman "tusfürdős flakon" és persze egy cserép dracéna

• F1re
    persze, miért ?:D
  • SMGBAS
    Valami lájtos, halk, kikapcsolhatóra gondoltam
  • Jim Morrison
    az o engedelyevel csinaltad?
  • F1re
    ennyire gagyi lett a képem, h nem mond rá senki semmit ?:/:D
  • VRSDM
    1500?!
    150.000+ ;)
  • MANOWAR
    Fogsz egy winampot (pro) vagy olyat ami feltud venni és keresel a rádió állomások közül egy olyat amilyen zenére gondoltál (kb 1500 állomás van :)) és felveszed vele. MP3CUT-tal megvágod ha akarod és csók a családnak.
  • Bexter
    Óva intelek attól.
  • SMGBAS
    Nem tudtok valami oldalt ahol olyan zenék vannak amiket lehetne weboldal aláfestőnek használni?
  • Spészgószt
    olyan mintha lenne vagy 3-4 nap a felhők mögött :)
  • pxxl
    én még azt hozzáfűznék, hogy az első (fire) képen ilyen napsugarak nincsenek :) össze-vissza cikáznak (piros)

2 helyen ronda a napsugarak vége (zöld)

amúgy tetszik :)
  • Spészgószt
    Szerintem a föld feliratot NEM kirobbantani, hanem beszakítani kéne, mintha földcsuszamlás lenne a kép alján ;)
    A levegőhöz meg sokkal jobb lenne a Lambó Revento
    illetve hamár 4 naptár 4 autó kéne vagyis 4 típus...
    sry kritizálni mindíg könnyebb a kész melót :)

jah és a móló tényleg fura ;)
  • III dOMINO III
    Férfiasan bevallom,amikor kritizálják kreativirásom gyümölcseit mindíg az az első reakcióm hogy dühbe jövök és igazságtalannak tartom.
    No, de miután megnyugodtam egy kicsit máshogy látom a dolgokat, és belátom hogy tényleg lehet benne valami.Tudom hogy ez nem valami vonzó illetve jó tulajdonság de igy van.

Ez történt most is.

Az a furcsa hogy szinte minden pontra rávilágítottatok amit én is problémásnak véltem a képeken,de időhiány vagy lustaság miatt elmulasztottam kijavítani.

A MÓLÓNÁL talán a perspektíva nem a megfelelő, no meg a szélessége - itt apszolu a lustaságom okolható hisz végignéztem vagy 15 oldalnyi stock-ot és egyszerűen nem volt idegem több időt rászánni pedig biztos tudtam volna találni valami jobbat is.

A FÖLD felirat esetében is ez volt a helyzeteredetileg valami kirobbanásos efektet akartam mindha épp a földből emelkedne ki a felirat, de megint a lustaságom diadalmaskodott (b@assza meg...)

A NYELVRŐL pedig anyit hogy az irodában dolgozók fele szerb a többiek pedig magyarok ,ebből kifojólag úgydöntöttem legyen angol ezt mindenki érti és így nem is lett túl zsúfolt.Ugyis a kép a lényeg.
  • Bexter
    Contest:

Link.
  • F1re
    unatkoztam ökörködtem 1haverbnőm képével
  • NessieGraf
    Engem zavar a háromféle betűtípus és a mindig mindent angolul. Félre ne érts, ha a londoni irodádba csináltad nem gond, de ha véletlenül mégse oda...