41998
-
#38677 pc ház tervezéshez autocad vagy desk? -
#38676 -
#38675 Ha tudnék, annak a címe lenne itt, nem a rinyálásom. -
#38674 Nem veszem annak nem az én site-om :) nekik kellene ezt mondani, 10-ből 8 is több mint a semmi :) sajna másikat nem ismerek, esetleg Itt vagy
Itt vagy
Itt vagy
Itt vagy
Itt körül lehet nézni, bár legtöbbjükben szerintem ua van. :D
Esetleg ha tudsz másik kép alapján keresőt szívesen venném/vennénk. -
#38673 Nem bántásiból, de nekem ez 10-ből nyolcszor trafál mellé. Már próbáltam olyanokkal is, amikről tudom, hogy mi. -
#38672 -
#38671 ööö -
#38670 mentettem a könyvjelzőt!
-
#38669 Betű típus felismerőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :) -
#38668 van ilyen, de nekem nem adta ki:D -
#38667 Miért nem csinál végre valaki egy betűtípus felismerőt. Be lehetne tenni egy képet a betűkről és felismerné a típust.... -
#38666 Futura Md BT a helyes megfejtés:) -
#38665 http://www.jamendo.com/ de még van néhány a szabad kultúra keretében. Érdemes megnézni a zenék között, melyik előadó milyen Copyleft jogot engedélyez. Én a múltkor innen indulva találtam olyan zenét, ami egyszer fizetős és szabadon használható bármilyen célra. Ingyenes is akad. -
#38664 még valaki írja be hogy nem jó:D -
#38663 ennek függőlegesen végződnek a S betű végei, az övénél ferdén. -
#38662 S nem stimmel -
#38661 Amor Sans Pro hasonló, kicsit vékonyabb, meg az S C nem egészen olyan. -
#38660 Szerintem -
#38659 valakinek van ötlete, hogy ez milyen betűtípus?:)
-
#38658 majd előkaparom, csak meg kell keresni melyik dobozba van elpakolva :D -
#38657 Már én is kiszemeltem!
fotózd le kell! csinálok batman vs dartvader comicot -
#38656 nekem van 2 darth vader-es -
#38655 Ember. Neked Batman-es tusfürdőd van? :D:D -
JackMeadow #38654 Az earth feliratban szerintem csunya az h homáloys a belső része. mikor mindn más tű éles -
#38653 Ezt most kalapáltam össze este...egy Headknocker Alien figura + egy Batman "tusfürdős flakon" és persze egy cserép dracéna
-
F1re #38652 persze, miért ?:D -
#38651 Valami lájtos, halk, kikapcsolhatóra gondoltam -
#38650 az o engedelyevel csinaltad? -
F1re #38649 ennyire gagyi lett a képem, h nem mond rá senki semmit ?:/:D -
#38648 1500?!
150.000+ ;) -
#38647 Fogsz egy winampot (pro) vagy olyat ami feltud venni és keresel a rádió állomások közül egy olyat amilyen zenére gondoltál (kb 1500 állomás van :)) és felveszed vele. MP3CUT-tal megvágod ha akarod és csók a családnak. -
#38646 Óva intelek attól. -
#38645 Nem tudtok valami oldalt ahol olyan zenék vannak amiket lehetne weboldal aláfestőnek használni? -
#38644 olyan mintha lenne vagy 3-4 nap a felhők mögött :) -
#38643 én még azt hozzáfűznék, hogy az első (fire) képen ilyen napsugarak nincsenek :) össze-vissza cikáznak (piros)
2 helyen ronda a napsugarak vége (zöld)
amúgy tetszik :) -
#38642 Szerintem a föld feliratot NEM kirobbantani, hanem beszakítani kéne, mintha földcsuszamlás lenne a kép alján ;)
A levegőhöz meg sokkal jobb lenne a Lambó Revento
illetve hamár 4 naptár 4 autó kéne vagyis 4 típus...
sry kritizálni mindíg könnyebb a kész melót :)
jah és a móló tényleg fura ;) -
#38641 Férfiasan bevallom,amikor kritizálják kreativirásom gyümölcseit mindíg az az első reakcióm hogy dühbe jövök és igazságtalannak tartom.
No, de miután megnyugodtam egy kicsit máshogy látom a dolgokat, és belátom hogy tényleg lehet benne valami.Tudom hogy ez nem valami vonzó illetve jó tulajdonság de igy van.
Ez történt most is.
Az a furcsa hogy szinte minden pontra rávilágítottatok amit én is problémásnak véltem a képeken,de időhiány vagy lustaság miatt elmulasztottam kijavítani.
A MÓLÓNÁL talán a perspektíva nem a megfelelő, no meg a szélessége - itt apszolu a lustaságom okolható hisz végignéztem vagy 15 oldalnyi stock-ot és egyszerűen nem volt idegem több időt rászánni pedig biztos tudtam volna találni valami jobbat is.
A FÖLD felirat esetében is ez volt a helyzeteredetileg valami kirobbanásos efektet akartam mindha épp a földből emelkedne ki a felirat, de megint a lustaságom diadalmaskodott (b@assza meg...)
A NYELVRŐL pedig anyit hogy az irodában dolgozók fele szerb a többiek pedig magyarok ,ebből kifojólag úgydöntöttem legyen angol ezt mindenki érti és így nem is lett túl zsúfolt.Ugyis a kép a lényeg.
-
#38640 Contest:
Link. -
F1re #38639 unatkoztam ökörködtem 1haverbnőm képével
-
#38638 Engem zavar a háromféle betűtípus és a mindig mindent angolul. Félre ne érts, ha a londoni irodádba csináltad nem gond, de ha véletlenül mégse oda...