41998
-
#38637 nekem a hónapnevek és számok nem jönnek be... valahogy nem illik bele a képbe
első képen nincs semmi probléma, nekem tetszik (kivéve ugye a számok...)
másodikon az earth felirat nem igazán tetszik, kicsit lehetne "élethűbb"
harmadik képen az a stég, vagy valami szerintem nem illik a képbe, azt újra kéne gondolni
negyediken igazából nincs kivetni valóm, max annyi hogy az air lehetne kicsit másmilyen :D
ha ezeket javítod (a szemembe) egy jó kis naptár lenne :) -
#38636 nekem első sor középső a bejövős :) -
#38635 szerintem az air a legjobb de maga a naptár rész(hónapok, napok,számok)valahogy elüt meg nem is igazán szép -
#38634 Úgy január első heteiben elkezdődött a naptár dömping az irodában...hát azok valami förtelem rondák voltak. A kreativitás vagy egyediség a legcsekélyebb mértékben sem volt jellemző rájuh.
Hát oszt aztán úgydöntöttem összedobok valami f@szábbat, legyen má mit bámúlni azon a silány irodai falon.
Mit gondoltok, melyik sikerült a legjobban (ha egyátalán van jó köztük)?
No ne...
A minden hátteret több képből vágtam össze töbnyire átraktam fekete -fehérbe majd újrafestettem őket.
A feliratok effektjeit is én kombináltam ki ja és persze a kocsik is átlettek festve. -
Dobronski #38633 van barátnőm, de az első ami beugrott, hogy "ez egy fekvő nő" -
#38632 Az kicsit drágább, de egye fene, érted bármit! -
JackMeadow #38631 fizetsz nekem egyet? :P de nagy falloszú metyú foxosat -
#38630 el kell menteni a workspace-t, hogy ujratelepítésnél meglegyen
én mindent kimentem és csak be kell huzogatni a dolgokat -
#38629 Ki volt pipálva az ikonpaletták auto összezárása...
Már jó ideje nem soppolok "rendesen", lenne egy ötletem amit meg szeretnék csinálni csak időm nincs rá. No de akkor itt van pár nemolyansoppos kíp:
Ez nem tudom, hogy hogyan született, az elején nem ilyesmit akartam.
(Jack, ha egy fekvő nőt látsz benne akkor lehet kéne már egy barátnő melléd :D)
Na, többi inkább csak link:
Mátrixos (engé szerint :D)
Emmeg koponyás
Pacsiii
valami tökömtudja, de azé' tetszik -
#38628 lehetne amúgy mindenki képet ki hogyan használja.
amúgy sincs semmi hát akkor miért járunk mégis évek óta?! :D
szóval képeket! -
#38627 jókérdés nekem rétegek lebegő ablakban mindig felül. ecset meg előjön egyklikk vagy elis fér jobboldalt. paint vagy draw vagy milyen üzemmódban. -
#38626 Megoldottam -.- -
#38625 Fszom... Lefagyott a PS és visszaállította az eredeti elrendezést. Megcsináltam olyanra amilyen volt, de valamiért ha a képen csinálok valamit akkor bezárja a nyitott rétegek/ecsetek etc fület. Ötlet? -
#38624 A háttér nagyon nem az igazi. A tanároknál talán jobb lenne, ha középen nem lenne kisebb a távolság, mint a többi között. -
#38623 Kb ezt vártam, sokat elmond a véleményed :) Kisebbe kellett volna feltennem, mert a végén kb 15 perc alatt ollóztam össze az egészet és ez meglátszik a minőségen. Vázlatnak készült, az ötlet rajta van, kivitelezve meg nincs :) -
#38622 Nekem olyan '80-as évek. -
#38621 Szerintem attól is függ, milyenek a képek. Találtam egy fotós oldalt, ahol vannak olyan képek, amihez még kedvem is lenne tablót csinálni. :) Őszintén nekem a túl komorak, meg a tapétamintás hátterek nem jönnek be. -
#38620 ja és az előző háttér nekem jobban bejött -
#38619 túl zsúfult, nagyobb horizontális térközök kellenének -
#38618 Én is csináltam, valószínű hogy az enyémek közül lesz választva.
http://hayni.freeweb.hu/ -
#38617 az én idei tabló ötletelésemnek ez lett a vége.
véleményeket kritikákat örömmel fogadok ;)
/ a tanári rész elhelyezése nem tetszik annyira de most ez van. az úgyse végleges...
-
thoomas #38616 Szerintem a tabló(és még sok más) pont egy olyan dolog amit profira kell bízni, vagy legalábbis hozzáértőre. A képet inkább nem véleményezem:) Én anno megpróbáltam, de rájöttem, hogy ezzel nem érdemes kókányolni. -
#38615 Na akkor ennyit az ATW-ről való linkelésről. Itt van még egyszer, bocs!
Tabló -
#38614 Más nem gyárt most tablót? Én is éppen tablón ügyködök, jól jön az ihlet. Egyet már összeütöttem, de enyhén szólva se vagyok elégedett vele. Mondjuk nem sok időt szántam rá, inkább csak az ötlet van felvázolva, mert addig nem csinálok részleteset, amíg nem tudom, hogy mekkorát akar a társaság, meg még az se biztos, hogy én csinálom. Az alapötlet valami barlangi tó volt, középen kvízeséssel. Megcsináltam, de rájöttem, hogy borzalmasak a színei és úgy egyáltalán nem lett szép a teteje (megkíséreltem követ rajzolni+effektek), aztán gyorsan rádobtam egy fotóból.
Felteszem azért, legyen ilyen is. Kérem úgy tekinteni, hogy ez közel sincs kész, csak egy vázlat (a betűket se igazítottam be). Jöhet viszont plusz ötlet színekről, plusz elemekről, keretről, bármiről (még a suli nevét is fel kell dobnom valahova rá). Az egyetlen, ami fix, az a fotók háttere, az ilyen sötét márványszerű valami.
Még tervezek egy másikat is, egészen más stílusban, gyorsan összeütöm félkészre, azt feldobom azt is. -
#38613 köszi a válaszokat. tényleg :) -
#38612 tuknám :D -
#38611 Asszem Bexter
VRSDM: Színek és a minták ratyik + a képek alján világosabbra venném a cuccot amúgy fasza xD -
#38610 túl, túl, túl egybefolynak a színek, szerintem, sőt ha a jobb alsó sarkokba nézek hirtelen, még mozog is, de legalábbis rossz nézni a mintát.
ja és Árnold Svarceneggert is lehetne mintakép, mondjuk középen :D -
#38609 szerintem meg fasza, így kéne kinéznie egy modern tablónak, nem összefirkált idióta feliratokkal telenyomni
amúgy ha lenne 3 watson, lájkolnám:) -
#38608 Egy t.
És szerintem nagyon minimal..ember nem sokszor szerepel tablón,és ha ért hozzá és csinálnia kéne egyet,csináljon kurva jót.ne ilyen hótegyszerűt,amihez még a szinek sem passzolnak.
v csak a konkrét arc-képeket kell nézni,a hátteret nem? -
#38607 tablódizájn vélemény?
-
#38606 És ez szó szerint teknocsula! -
#38605 nemtom, de nekem is van egy régről :D
-
#38604 köszönöm! -
JackMeadow #38603 ki csinálta régen a technocsulákat? -
#38602 dö=jor -
#38601 put the trash on ur mother's grave... -
#38600 put your trash on your mothers grave -
#38599 Nem vitatom, ha van esetleg javaslat a fordításra, szívesen veszem. -
#38598 Amúgy tényleg elég fuckedup a fordítás.