41998
-
#38717 szvsz ez a legjobb, a színest nem lehet ennyire átérezni. -
#38716 Én is akarok csinálni, de szerintem holnap hajnalnál hamarabb nem állok neki, mert egész éjjel karikatúrákat rajzoltam és mindjárt megyek aludni :D (kell egy kis plusz píz a zsebembe... :D) -
#38715 Ezt úgy ismertem, hogy, ettől még igaz lehet a tiéd is:
A nős férfiak* tovább élnek, de szívesebben halnak meg :-)
*mint a nem nős ff-k. -
#38714 Jimi Hendrix -
JackMeadow #38713 Többiekkel mi van bealudtak? -
#38712 Egész pofás (: -
JackMeadow #38711 Múzik
-
#38710 hát én elkezdtem az alapokat xD és felcsesztem magam oszt abbahagytam xD -
JackMeadow #38709 én is kezdem felbaszni magamat :) -
#38708 na eddig csak figyeltem a topicot, de akkor most beszállok én is :) -
#38707 gyors volt :D -
#38706 hát nemjötössze xD -
#38705 énis megpróbálkozok valamivel xD
(nembiztos hogy sikerülnifog xD) -
JackMeadow #38704 akkor ketten már megmérettetünk -
JackMeadow #38703 jeah madafakka, sztem sokkaljobb, botot tehetnél oda is ahol az aszonyság megmurdal, mer jó hangulatot ad a bot, de ott nagyon feltünő a szinváltás pont afa közepénél nagyon változik -
#38702 én lehet rakok valamit. -
#38701 A szín mindegyiknél változik egy kicsit (:
-
#38700 xD -
#38699 Sztem FF jobb,viszont a fák összemennek,ha elöregszenek?:O -
JackMeadow #38698 rég volt már:
Új Contest:
Song to Picture converter
Rakd be kedvenc számodat, vagy csupán egy számot amit szeretsz, és vizualizáld valahogy, öntsd képe amit eszedbe jut róla, vágsi? :)
-
JackMeadow #38697 a szines sokkal izgibb, a tolokocsis résznél az also eg a felső nem ugyaonolyan szin má mint a fa alatt meg felette, én elgondolkodnék a tolokocsit lecserélni valami másra, akor inkább legyenek bottal kis töpörödöttek de valahogy ez nekem nem paszol, a többi kép valahogy sokkal boldogabb hatást kellt, alárendelődik a nő a férfinak, rajzolsz nekik két görbe botot, meg hoszu kabátot kicsit görbe hátat és egyértelmű -
#38696 sziines is jó -
#38695 Hát hirtelen nem tudtam máshogyan ábrázolni az öregeket, azért jött a kocsi.
Amúgy van színesben is, nem tudom, hogy melyik a jobb, holnap megyek A3-ba nyomtattatni (valszeg az ff lesz me' az ócóbb)
-
#38694 miert? nem kell egybol a rokkantsagra gondolni, az idosebbek altalabban mar kicsit gyengebbek, elgyengulnek es lehet bar csak bottal, tudnak jarni, aztan tolokocsi...
vagy arra gondoltal, hogy az a reszlet nem kell szerinted?
u.i: szerintem az elbassza a kamion sokkal durvabb. -
JackMeadow #38693 nemmer a nénit elbaszta egy kamion, látod h tóni kell :)
amugy kva jó sztem teccik, a toloszék kicsit durva -
#38692 férfiak halnak meg előbb:) -
#38691 -
#38690 Ok.Kösz a véleményeket.Akkor valószínüleg a második lesz felirat nélkül. -
#38689 Felirat nem kell, mert abból egyből kiderül a PS... -
#38688 a = ha -
#38687 Szintén második, az a fénylés nem kell rá, a felírat meg maradhat csak rakd a motor mögé a ragaszkodsz hozzá. -
#38686 2. de felirat nem kell rá -
#38685 Az van hogy elszándékozom passzolni a motromat és csináltam róla egy képet (1.kép)
.Úgy gondoltam ez így nem túl kiemelkedő hát megdolgoztam egy kicsit Ps-ben, úgye az lenne a cél hogy megakadjon rajta az emberek szeme de mégse legyen túl művi vagy tükéletes.
Készítettem két verziót :
Az egyiknél (2.kép) rádobtam egy extra fény efektet és egy sárga szín réteget, a másiknál csak a háttért cseréltem ki meg egy kis retust alkalmaztam .Itt meghagytam azt a hideg fényt ami az eredeti képen volt.
Ti mit gondoltok, melyik lenne a megfelelőbb a hirdetésbe?
[IMG][/IMG] -
#38684 ilyen mély részletekkel nem foglalkozunk! -
JackMeadow #38683 hibás a kérdés mert az autodesk gyártja az autocadat -
#38682 /off
[apro]
hát autocadban csináld meg az a tuti. onnan legfeljebb még exportálhatsz. -
#38681 Elvileg alapszinten mindkettőhöz értek. De nem mostanában használtam és ezért volt a kérdés. Valamelyiknél baszakodni kell asszem a tengelyekkel. Ammelyik? -
#38680 én most ilyeneket tanulok mint "hozzáértő"
és az hogy te most otthon miben tervezed meg, méretezed, modellezed.
hát édeskutyamindegy :)
de ha segítség kell írj pm-ben. -
#38679 vagy varjal. lehet keverem a kettot :D inkabb kerdezz meg egy hozzaertot. -
#38678 szerintem cad :O