41998

photoshop-banner.jpg
  • Benc16
    grat byb :)
  • Shiwo

hát tényleg leblokkoltál...te ennél 1000000szer jobbakat szoktál készíteni..
  • gazgoblin
    jó lett nekem viszont alkotói blokkot okozott a blád...

szóval call radiant men ehh:

• droidika
    (az manipuláció sokat dobott a kép hangulatán!)
  • Shiwo
    jó lett, nekem tetszik...jópofa az Y-szárnyú :P
  • ByB
  • Benc16
    oké ;)
  • Shiwo
    ötletem már van, de most barátnőmnél vok, és noteszen mindig szívok az egérrel, másrészt világosabb mint a monitorom, és volt, hogy csináltam itt képet, ami nálam jól látszott, másnál meg tök sötét volt..majd délután menek haza, otthon alkotok...
  • Benc16
    nah shivo, lássuk te is mire vagy képes. :)
  • Shiwo
    próbálkozni lehet...hozd ki magadból a maximumot, és a kép alapján tudunk már tanácsod adni, hogy mit hogyan...vagy akár már készítés közben is felmerülhetnek kérdéseid, melyekből tanulhatsz...senki sem kezdte profin..és nem az a lényeg, hogy fél órán bellül már linkeld a képet..addig csiszolgathatod, amig kedved van...
  • LaliK
    Ok kössz az infót! De nem hiszem hogy ehhez én hozzákezdek! Mer még egy kicsit kezdő vagyok!
  • Shiwo
    jah, amúgy maga a contest jelentése versengés, szval az lenne a lényege, hogy ki csinálja a legjobb képet..kapni mondjuk nem kap érte mást, csak elsimerést a többiektől

(nekem pl nagyon megtisztelő, ha Shedó, Goblájn, Véresdm vagy egyéb "mester" megdicséri a munkám :P )
  • Shiwo
    contest : adott 1 kép és adott egy téma...az a lényeg, hogy a photoshopban a megadott képet alakítsd át a megadott téma szerint...és nem a mennyiség, hanem a minőség számít
  • Benc16
    ugy szoktam... lényegtelen -.-' :)
  • LaliK
    Bocsi de miaza Contest? Mit kell vele csinálni?
    Köszi a horror fonttal meg fogom csinálni! (Mire jó a DA?)
  • Shiwo
    a vért miért írtad angolul ?
  • Benc16
    télleg azt elfelejtettem...
    [b]Téma: Sötétség - Blood - Veszélyes /atomrobbanás/
  • Bexter
    Ok és mien témában?
  • Benc16
    [center][b]Akkor azt mondtátok tehetek contest... itt is van:

[b][hatalmas][szin=blue]CONTEST:

[szin=red]
  • Icey87
    DA = deviantart
    köszi, de rosszul raktad össze a mondatot, így helyes:
    Csak a te igényes képeidet láttam :)
  • droidika
    ...mi az a DA + "pár igényes kép" alatt CSAK a te képeidet láttam!
    (muhaha! ezt nem bírtam kihagyni)
  • Icey87
    szerintem próbálj tutorialokból tanulni, rengeteg jó van a neten, csak mazsolázni kell!Esetleg kisérletezz azzal, hogy egy alakot ( legyen az élQlény vagy tárgy ) a középpontba helyezed és köré építed a képet!Ja és nézegesd a DA-t, minél több igényes és szép képet és hagyd, hogy egy pár napig ülepedjen benned!
    Sok sikert
    Ui.: pár igényes kép
  • droidika
    ...horror betűtipus jobban menne a hangulathoz!
  • LaliK
    De mostmár jó, legalábbis én megtudom nézni!
  • LaliK
    KÉP
    nemtudom mért nem jó!
  • droidika
    ...nem jó a link!!! (az igaz, hogy az oldaladra mutat, de ott nem találom a képet)
    gameplusz:
  • gameplusz

• LaliK
    khmmm... csináltam még, mert unatkoztam! szinte minden brush... cask a szöveg nem!
  • LaliK
    Köszi! Háááát... az az igazság, hogy azt is én raktam be, csak nem válaszolt rá senki és gondoltam berakom megint! És kösz még1x
  • droidika
    ...hajrá-hajrá! igaz, ebből én nem tudom eldönteni mit csináltál te, ha az egészet hát grat! (már csak azért se tudom eldönteni, mert nemrég valaki szintén half life-os kártyaszerűséget rakott fel)engem zavar a színtelensége, de ez csak egy vélemény. (sok örömöt a Photoshop-os munkákhoz)
  • LaliK
    Heló!
    Én még új vagyok itt, eddig csak olvasgattam itt minden hsz-t, de most csináltam én is valamit! Tudom hogy nem valami "húdenehézmunka" de... csak beraktam
  • zsolesz92
    megvan az alien skin all in one, és abbol vmelyik.
    #8084 grat
  • Bexter
  • droidika
    ...hmmm, jók a szinek+betűk+hangulat! grat!
    (a bal alsó sarokban lévő fraktal brush intenzívebb egy kicsit a kelleténél, de ez lehet attól is, hogy a kicsi méret miatt, nem lehet élvezni az öszképet igazán)
  • xelag
    sztetek milyen ?
  • Icey87
    kac
  • droidika
    ...ez a "tutorial" olyan embernek készült, akinek úgy kellett, hogy nem "torzúl" a görbe vastagsága (ámen)
  • Icey87
    filter - liquify és ott a vékonyító :)
  • KILLER2
    Mi a plugin neve, amivel a betűk készültek?
  • KILLER2
    Tényleg, PSben hogy leeht elvékonyodó vonalat mívelni?