41998
-
#8118 grat byb :) -
hát tényleg leblokkoltál...te ennél 1000000szer jobbakat szoktál készíteni.. -
#8116 jó lett nekem viszont alkotói blokkot okozott a blád...
szóval call radiant men ehh:
-
#8115 (az manipuláció sokat dobott a kép hangulatán!) -
#8114 jó lett, nekem tetszik...jópofa az Y-szárnyú :P -
#8113 -
#8112 oké ;) -
#8111 ötletem már van, de most barátnőmnél vok, és noteszen mindig szívok az egérrel, másrészt világosabb mint a monitorom, és volt, hogy csináltam itt képet, ami nálam jól látszott, másnál meg tök sötét volt..majd délután menek haza, otthon alkotok... -
#8110 nah shivo, lássuk te is mire vagy képes. :) -
#8109 próbálkozni lehet...hozd ki magadból a maximumot, és a kép alapján tudunk már tanácsod adni, hogy mit hogyan...vagy akár már készítés közben is felmerülhetnek kérdéseid, melyekből tanulhatsz...senki sem kezdte profin..és nem az a lényeg, hogy fél órán bellül már linkeld a képet..addig csiszolgathatod, amig kedved van... -
#8108 Ok kössz az infót! De nem hiszem hogy ehhez én hozzákezdek! Mer még egy kicsit kezdő vagyok! -
#8107 jah, amúgy maga a contest jelentése versengés, szval az lenne a lényege, hogy ki csinálja a legjobb képet..kapni mondjuk nem kap érte mást, csak elsimerést a többiektől
(nekem pl nagyon megtisztelő, ha Shedó, Goblájn, Véresdm vagy egyéb "mester" megdicséri a munkám :P ) -
#8106 contest : adott 1 kép és adott egy téma...az a lényeg, hogy a photoshopban a megadott képet alakítsd át a megadott téma szerint...és nem a mennyiség, hanem a minőség számít -
#8105 ugy szoktam... lényegtelen -.-' :) -
#8104 Bocsi de miaza Contest? Mit kell vele csinálni?
Köszi a horror fonttal meg fogom csinálni! (Mire jó a DA?) -
#8103 a vért miért írtad angolul ? -
#8102 télleg azt elfelejtettem...
[b]Téma: Sötétség - Blood - Veszélyes /atomrobbanás/ -
#8101 Ok és mien témában? -
#8100 [center][b]Akkor azt mondtátok tehetek contest... itt is van:
[b][hatalmas][szin=blue]CONTEST:
[szin=red] -
Icey87 #8099 DA = deviantart
köszi, de rosszul raktad össze a mondatot, így helyes:
Csak a te igényes képeidet láttam :) -
#8098 ...mi az a DA + "pár igényes kép" alatt CSAK a te képeidet láttam!
(muhaha! ezt nem bírtam kihagyni) -
Icey87 #8097 szerintem próbálj tutorialokból tanulni, rengeteg jó van a neten, csak mazsolázni kell!Esetleg kisérletezz azzal, hogy egy alakot ( legyen az élQlény vagy tárgy ) a középpontba helyezed és köré építed a képet!Ja és nézegesd a DA-t, minél több igényes és szép képet és hagyd, hogy egy pár napig ülepedjen benned!
Sok sikert
Ui.: pár igényes kép -
#8096 ...horror betűtipus jobban menne a hangulathoz! -
#8095 De mostmár jó, legalábbis én megtudom nézni! -
#8094 KÉP
nemtudom mért nem jó! -
#8093 ...nem jó a link!!! (az igaz, hogy az oldaladra mutat, de ott nem találom a képet)
gameplusz: -
-
#8091 khmmm... csináltam még, mert unatkoztam! szinte minden brush... cask a szöveg nem! -
#8090 Köszi! Háááát... az az igazság, hogy azt is én raktam be, csak nem válaszolt rá senki és gondoltam berakom megint! És kösz még1x -
#8089 ...hajrá-hajrá! igaz, ebből én nem tudom eldönteni mit csináltál te, ha az egészet hát grat! (már csak azért se tudom eldönteni, mert nemrég valaki szintén half life-os kártyaszerűséget rakott fel)engem zavar a színtelensége, de ez csak egy vélemény. (sok örömöt a Photoshop-os munkákhoz) -
#8088 Heló!
Én még új vagyok itt, eddig csak olvasgattam itt minden hsz-t, de most csináltam én is valamit! Tudom hogy nem valami "húdenehézmunka" de... csak beraktam -
#8087 megvan az alien skin all in one, és abbol vmelyik.
#8084 grat -
#8086 -
#8085 ...hmmm, jók a szinek+betűk+hangulat! grat!
(a bal alsó sarokban lévő fraktal brush intenzívebb egy kicsit a kelleténél, de ez lehet attól is, hogy a kicsi méret miatt, nem lehet élvezni az öszképet igazán) -
#8084 sztetek milyen ?
-
Icey87 #8083 kac -
#8082 ...ez a "tutorial" olyan embernek készült, akinek úgy kellett, hogy nem "torzúl" a görbe vastagsága (ámen) -
Icey87 #8081 filter - liquify és ott a vékonyító :) -
#8080 Mi a plugin neve, amivel a betűk készültek? -
#8079 Tényleg, PSben hogy leeht elvékonyodó vonalat mívelni?