41998

photoshop-banner.jpg
  • Icey87
    csak a vonal vékonyítést nehéz így elérni...
  • droidika
    ...görbékről bővebben! (én is itt tanúltam :D (vrsdm, ambrosia))
  • Icey87
    800 dpi-s egérrel, már egyszer írtam, de nem tudom, hogy ez számít-e!nempen tool-al, nem tudom, hogy kell jól használni, meg, hogy lehet-e szinezni, csak kiválasztottam egy szint és "meglendítettem" az egeret :)
  • bardocz
    sztem pen tool-al és zt valahogy át lehet szinezni de nem tudom hogyan
  • acsati
    a vonalakat mivel csináltad ilyen jó hullámosra? mert nekem szabadkézzel nem sikerül csak göröngyöset csinálni :D
  • dzsuvajoe
    Kicsinyiutéssel nem romlik a minőség, csak nagyitawssal:) mondjuk mit ertesz "minoseg" alatt:)
  • vafeN
    Valaki segítene? Haverom azt mondta hogy képeket photoshopban ugy lehet kicsinyíteni hogy ne legyen rosszab a minőség, hogy vector-t kell használni, és ennek kéne egy leírás, hogy hogyan is van ez. vagy egy tutorial^^ előre is kösz
  • v150r
    hát a monitoros mintha jobb lett volna...
  • v150r
    nyitva a reg a:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://gfxnews.ru -n!!! torrent+resource+fórum+minden egyéb hasznos cucc photoshop és 3dmániásoknak
  • Balumann
    Na megint csináltam egy képet.
    Most nem egészen olyan, mint a multkoriak, bár olyat akartam, csak így sikerült :)
  • KILLER2
    Fasza, de szeritem lehetnének kicsit gyengébbek a vonalak színei, mert pl az a kék nagyon erős, lehetne inkább világoskék, meg a fehér pöttyök is picit nagyok, de amúgy fasza.
  • Icey87
    Nem contest, de azért íme :

• ColdFire
    nemtom, nekem vhogy nem teccik, tul egyszerű :\
  • bardocz
    akkor értem de egy nagyon picit kéne látszania akkor már 100%-os lenne ;)
  • zsolesz92
    vagy a zsoleszra gondolsz?
    az azért van ugy mert eleinte mást aartam kihozni, pl azt egy fünyiró nyirta volna ki, a betüket.
    na ezt jól megfogalmaztam :P
    lényeg hogy féldirekt, féllusta voltam
  • zsolesz92
    szar a monitorod :p
    KÖSZ
  • bardocz
    rain oldalon nem látszanak a betűka múgy jó ;)
  • zsolesz92
    kösz.
    a betük plug-in. a többi ps.
  • KILLER2
    Nem rossz. Bal oldala nagyon bejövős. A betűk rajta hogyan?
  • zsolesz92
    igazábol csak unalombol csináltam a képet.

meg is látszik rajta sztem
  • Shiwo
    felhasználható alatt úgy értettem, hogy pl annó Bex linkelt a tesójáról 1 képet, amin a felét levelek takarták ki...úgy nehéz kivágni és jót alkotni..vagy mikor vmi emberből kell alkotni, és mondjuk hiányzik a fél feje...nem lehetetlen, de azé leszűkíti a lehetőségeket..
  • Benc16
    étettem :)
  • KILLER2
    Ha nagyon ráérsz nyugodtan :D
  • gazgoblin
    nyilvan nem vagyok mazohista :DDD
  • KILLER2
    Fasza lett, csak ugye ott, ahol beleelóg a képbe a fa, ott elég csúnyácska, bár ott nem is lehet ennél szebben megcsinálni, hacsak nem vágod körbe az összes ágat.
  • gazgoblin
    sajna ekkor az eredeti is...
  • droidika
    ...na ez már nekem is ütős!!! :D (kár a kicsi méretért+egyéb)
  • gazgoblin
    najovan kept mar:

eredeti
  • Shiwo
    amúgy nekem annó volt 1 olyan felvetésem photoshop péntekbe, hogy vicceket kellene kép(ek)ben megalkotni, de akkor nem lett belőle semmi :(
  • droidika
    ...tegyél fel nyugodtan! (ehhez nem kell engedély :D!)
    (szerk. :csatlakozom az elöttem szólóhoz!)
  • Shiwo
    igazság szerint a contest lényege nem az lenne, hogy minél több képet készítsünk, hanem hogy minél jobbat..amúgy felőlem tehetsz be contestet, de sztem elég 3 naponta egy (vagy még ritkábban), a contest kép kellően nagy legyen, és "felhasználható", valamint maga a téma is legyen kreatív :) csak ennyi lenne a kérésem :P
  • Benc16
    én szívesen tennék fel minden 2. napra contest... benne vagy? :S
  • Bexter
    thx
  • zsolesz92
    Nah én meg pont most jöttem meg, jók a képek, főleg Gobliné és bexé twetszik
  • droidika
    ...részvétem az egerezéshez :D (ha érdemben változik a kép, megnézném)
  • dzsuvajoe
    Mátrix meg virágok??? neee
  • VRSDM
    mától számított 6napon át nem nagyon leszek netközeleben (vagy lehet sehogy) kéretik okosan postolni...nem szétxarni a saját helyünket /nem vagyunk mi kutyák/ =D
  • Shiwo
    nem lehet, hogy az image - mode -nál 16bits/chanelen van a kép ? mert akkor nem enged jpegbe menteni..átkell tenni 8bits/chanel-re...
  • vixo
    http://szokes-hun.uw.hu

Ez egy régebbi weblapom,még PhotoShop segítségével alakítgattam,már egy ideje elhanyagoltam,talán újra frissítem vmikor...
  • VRSDM
    nagy falatba vágtam a fejszém ... sok hc grafikus user csinálja a wacomos beszarós képeit ... hát én maradok az egérnél... bár időigényes de a szeménél már egész szép szerintem (nagyban nézd)
    W.I.P 1 /értsd WorkInProgress/