41998
-
Icey87 #8078 csak a vonal vékonyítést nehéz így elérni... -
#8077 ...görbékről bővebben! (én is itt tanúltam :D (vrsdm, ambrosia)) -
Icey87 #8076 800 dpi-s egérrel, már egyszer írtam, de nem tudom, hogy ez számít-e!nempen tool-al, nem tudom, hogy kell jól használni, meg, hogy lehet-e szinezni, csak kiválasztottam egy szint és "meglendítettem" az egeret :) -
#8075 sztem pen tool-al és zt valahogy át lehet szinezni de nem tudom hogyan -
#8074 a vonalakat mivel csináltad ilyen jó hullámosra? mert nekem szabadkézzel nem sikerül csak göröngyöset csinálni :D -
#8073 Kicsinyiutéssel nem romlik a minőség, csak nagyitawssal:) mondjuk mit ertesz "minoseg" alatt:) -
#8072 Valaki segítene? Haverom azt mondta hogy képeket photoshopban ugy lehet kicsinyíteni hogy ne legyen rosszab a minőség, hogy vector-t kell használni, és ennek kéne egy leírás, hogy hogyan is van ez. vagy egy tutorial^^ előre is kösz -
#8071 hát a monitoros mintha jobb lett volna... -
#8070 nyitva a reg a:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://gfxnews.ru -n!!! torrent+resource+fórum+minden egyéb hasznos cucc photoshop és 3dmániásoknak -
#8069 Na megint csináltam egy képet.
Most nem egészen olyan, mint a multkoriak, bár olyat akartam, csak így sikerült :) -
#8068 Fasza, de szeritem lehetnének kicsit gyengébbek a vonalak színei, mert pl az a kék nagyon erős, lehetne inkább világoskék, meg a fehér pöttyök is picit nagyok, de amúgy fasza. -
Icey87 #8067 Nem contest, de azért íme :
-
#8066 nemtom, nekem vhogy nem teccik, tul egyszerű :\ -
#8065 akkor értem de egy nagyon picit kéne látszania akkor már 100%-os lenne ;) -
#8064 vagy a zsoleszra gondolsz?
az azért van ugy mert eleinte mást aartam kihozni, pl azt egy fünyiró nyirta volna ki, a betüket.
na ezt jól megfogalmaztam :P
lényeg hogy féldirekt, féllusta voltam -
#8063 szar a monitorod :p
KÖSZ -
#8062 rain oldalon nem látszanak a betűka múgy jó ;) -
#8061 kösz.
a betük plug-in. a többi ps. -
#8060 Nem rossz. Bal oldala nagyon bejövős. A betűk rajta hogyan? -
#8059 igazábol csak unalombol csináltam a képet.
meg is látszik rajta sztem -
#8058 felhasználható alatt úgy értettem, hogy pl annó Bex linkelt a tesójáról 1 képet, amin a felét levelek takarták ki...úgy nehéz kivágni és jót alkotni..vagy mikor vmi emberből kell alkotni, és mondjuk hiányzik a fél feje...nem lehetetlen, de azé leszűkíti a lehetőségeket.. -
#8057 étettem :) -
#8056 Ha nagyon ráérsz nyugodtan :D -
#8055 nyilvan nem vagyok mazohista :DDD -
#8054 Fasza lett, csak ugye ott, ahol beleelóg a képbe a fa, ott elég csúnyácska, bár ott nem is lehet ennél szebben megcsinálni, hacsak nem vágod körbe az összes ágat. -
#8053 sajna ekkor az eredeti is... -
#8052 ...na ez már nekem is ütős!!! :D (kár a kicsi méretért+egyéb)
-
#8051 najovan kept mar:
eredeti -
#8050 amúgy nekem annó volt 1 olyan felvetésem photoshop péntekbe, hogy vicceket kellene kép(ek)ben megalkotni, de akkor nem lett belőle semmi :(
-
#8049 ...tegyél fel nyugodtan! (ehhez nem kell engedély :D!)
(szerk. :csatlakozom az elöttem szólóhoz!) -
#8048 igazság szerint a contest lényege nem az lenne, hogy minél több képet készítsünk, hanem hogy minél jobbat..amúgy felőlem tehetsz be contestet, de sztem elég 3 naponta egy (vagy még ritkábban), a contest kép kellően nagy legyen, és "felhasználható", valamint maga a téma is legyen kreatív :) csak ennyi lenne a kérésem :P -
#8047 én szívesen tennék fel minden 2. napra contest... benne vagy? :S -
#8046 thx -
#8045 Nah én meg pont most jöttem meg, jók a képek, főleg Gobliné és bexé twetszik -
#8044 ...részvétem az egerezéshez :D (ha érdemben változik a kép, megnézném) -
#8043 Mátrix meg virágok??? neee -
#8042 mától számított 6napon át nem nagyon leszek netközeleben (vagy lehet sehogy) kéretik okosan postolni...nem szétxarni a saját helyünket /nem vagyunk mi kutyák/ =D -
#8041 nem lehet, hogy az image - mode -nál 16bits/chanelen van a kép ? mert akkor nem enged jpegbe menteni..átkell tenni 8bits/chanel-re... -
#8040 http://szokes-hun.uw.hu
Ez egy régebbi weblapom,még PhotoShop segítségével alakítgattam,már egy ideje elhanyagoltam,talán újra frissítem vmikor... -
#8039 nagy falatba vágtam a fejszém ... sok hc grafikus user csinálja a wacomos beszarós képeit ... hát én maradok az egérnél... bár időigényes de a szeménél már egész szép szerintem (nagyban nézd)
W.I.P 1 /értsd WorkInProgress/