41998
-
#8160 #8149 Még az enyémnél is sötétebb, de fasza..
#8150 Remek
#8158 Tudsz te ennél jobbat is... :-)
#8143 A favoritom... -
#8159 ...megnéztem...szerencséd!
THX ALL!
Pjack: matrix vazeg! -
#8158 tudom, h gagyi, de azért berakom, mert kíváncsi vok a véleményetekre.
-
#8157 Kuksizz ide Earth! -
#8156 jóak mind ;) de shiwo én semmit nem látok :S -
#8155 Earth: Kösz Te...!:) Szemcsésség! Megmutassam az eredetit! Az is szemcsés! :P
Killer: Nyista Brush!:P -
#8154 Nem rossz, de rohadt sötét. LCDmen fullra vettem a brightness-t, de így se nagyon látszott (bár lehet azért, mert világos van, emg picit az LCD is tükröződik), szóval jobb lenen, ha te nyomatnál a képre némi brightness-t. -
#8153 detto, csak olyan szinten vok rosszul hogy a billenytüt bnem láton, és most nen irok regényt, bocs -
#8152 hú ez de jo lett! grat! nekem nagyon tetszik -
#8151 faja lett -
#8150 -
#8149 hát ez eléd sötétre sikerült...remélem azé láttok belőle valamit..ha nem, nyomjatok brightness-t a monitorra ,)
-
#8148 Zsíír. Nagyok teccik... -
#8147 Kurvajó. -
#8146 Gondolom brush. -
#8145 ...nekem te ne üss össze semmit!
...a képedhez meg gratula, egyik legjobb (azé az a piros szemcsézetség nem kerülte el a figyelmem :D) -
#8144 -
#8143 Nagyon rég alkottam már! Lehet ki is jöttem kicsit a formámból... Gondoltam öszeütök nektetk vaoamit ÍME!
LARGE -
#8142 hamutartobol... sztem. -
#8141 mostmár igazan várom a blood -os képeket a témában mert azt valahogy nem értem -
#8140 Király! Teccik ez a füst! Hogy lett? -
#8139 Ez qrvajó! nagyon bejövős. Mindtha a fényviszonyok mellett túl világos lenne az épület, meg az egyik ilyen körcucc rácsai közül nem lenne kivágva a háttér. Ha nagyon észre akarunk venni mident :D De nagyon bejövős. Grat. -
#8138 mikor hogy.. azért normál esetben 1-1 contestre van pár nap alkotási idő.. -
#8137 #8135 Köszi! (Ha te nem mondod akkor nem próbálkozok)
#8121 Én azt hittem, hogy egy kígyó
És milyen sűrűn szokott lenni Contest? -
#8136 azért írtam le, hogy érdemes :) én is így kezdtem :) -
#8135 ...alaCOOL ez szépöcsém! ennyi idő alatt ez szép teljesítmény
képfeltöltő (ami nem korlátozott)(sejtettem, hogy az oldaladról linkelsz és nincs szükséged képfeltöltőre, de ha már betettem marad!) -
#8134 Köszi, de de mondtam itt #8127 hogy nem tudtam jobban megcsinálni, de köszi hogy mondtad mostmár én is úgy fogom! -
#8132 Köszi de mostmár tudom mivolt a baj, nem úgy kell hogy http://www.lalik.uw.hu
hanem http://lalik.uw.hu -
#8131 a füst meg lent a kicsapódó tűz elég jó lett.. az épületek széle kicsit pixeles..én mondjuk körbeszoktam jelölni, border majd blur..úgy nem lesz annyira pixeles... -
#8130 Van egy ilyen. Innen lehet normálisan képet linkelni. -
#8129 Bocs, de nem sikerül Itt van! -
#8127 Ez az első Contestem!
Azt ne is mondjátok hogy nem jól van kivágva a háttér, mert ennél jobban nem tudtam megcsinálni! (1px-es ceruzával színezgettem, de aztán meguntam, és ugyhagytam)
-
#8126 Direkt akartam sötétre. - mondjuk nem tudom nálatok mennyire sötét - Az nem víz, hanem egy cickó b+. :-) -
#8125 Engem zavar, hogy az egen, meg azon a vizen vagy min kívül midnen full fekete. -
#8124 ;-)
Killer:
Nálam nem vészes. Mondjuk notin csináltam, lehet az a gond...
-
#8123 Nem rossz, csak sötét. Nem is kicsit. -
#8122 uhh, ez nagyok faja/kafa/szuper/szenzációs/kiváló/nagyszerű/elkáprásztató/sikeres/jó munka/kitűnő... ;) -
#8121 -
#8120 LOL tudom tudom... -
#8119 sry ,nekem nem tecc... :/