41998
-
#8200 Hát a kis fa***m pixelezgetne... :-)
Amúgy fasza lett. Főleg az épület megvilágítása tetszik. -
#8199 mivel a téma eléggé lekorlátozza a lehetőségeket...
ezért ez csak azért úgy csináltam, most jön a durvás képem :D ;]
-
#8198 lol -
#8197 tegnap éjjel/hajnalban csináltam, összebalhéztam édesanyámmal :D aztán elvette a modemet (csak így lehet büntetni =D ), és nekiálltam, kezemben egy 1px-es pencil-el qucik-maszkolni :D -
#8196 te is ráérsz :P -
#8195 most kezdtem neki a contest-nek
hátha van még valaki akinek segítek, egy perpixel mask-al ;]
/a ferde korlátoknál lehetne szépítgetni de majd tesz rá egy kis blur-t ;]
-
#8194 lol de szar lett az enyem, pedig nagyban jol nezett ki :@ brr. -
#8193 köszönöm szépen! isten vagy -
#8192 :O nekem nagyon tetszik -
-
#8190 #8140 /dzsuvajoe/ A füstöt innen letöltheted! Én átállítottam a Layer Style-t "screen"-re és kész!
#8139 /Killer 2/ Tudom azokat nem tudtam jól kivágni, de ezt már mindenki megállapította amúgy köszi! -
#8189 #8162 /VRSDM/ Köszi örülök hogy Neked mint "nagy PS Mesternek" tetszik egy kezdő munkája
különben megcsináltam, úgy ahogy leírtad, és sokkal jobb lett! köszi!
Ui: A nevem LaliK! -
#8188 nájszos -
#8187 Hát vhogy úgy akartam, hogy ilyen éjszakai felvétel, nightvisionos robot készíthette :D A végén a nightvision -t már csak úgy kipróbáltam és megtetszett, aztán rajtahagytam. Próbáltam csökkenteni, átlátszóbbá tenni de akkor meg még hülyébben nézett ki :)
Ez az eső viszont nem jutott eszembe :( :D -
#8186 Tényleg csinász nekem egy logot?? ezer háála :) -
#8185 Jajjjmá...
Nem láttatok még 1950-ben készült sci-fi filmet?
Ez egy bolygóközi atomvihar, savas esővel. :-) -
#8184 sztem az a csíkozás valami nightvision akar lenni :D -
#8183 olyan mintha egy felhő függöny lenne, értsd a felhő rétegéből törölgess ki, hol előtte hol mögötte legyenek az épület kürtői... az segít rajta talán ;)
/másrészt ezt a csíkozást sem értem, akkor tedd bele valami tv-be vagy kijelzőre vagy kivetítőre ... de így miért lenne csíkos? torzul a tér a mágneses vihartól? :D -
#8182 Csinálok neked egy logót inkább, mert eszt' rossz nézi. :-D -
#8181 jó gondolat, jó kivitelezés!
(kár a méretért, de ezt írhatnám BENCE 16-nak is!) -
#8180 Hátőőőőőőőő. Érdekes. Nem mond semmit. Nekem nem igazán tetszik. Csak hogy értékeljek. -
#8179 Az én képemet nem értékelte senki :( -
#8178 ami esik, az brush a deviantról
és ami ráesett, az tutorial alapján -
#8177 Fasza. Havat hogy csáltad? (ami esik és ami az épületre ráesett) -
#8176 Én isezt mondanám:P -
#8175 gyorsan összevágtam h megnézzem az összképet, h ha nem illene oda akkor ne cicózzak vele annyit.. azt nekemis megtetszett így szal ígymaradt :D -
#8174 -
#8173 köszönöm -
#8172 -
#8171 Nekem éppen az tetszik benne hogy nem pontos. -
#8170 Véghatnál kicsit pontosabban! -
#8169 Thx!
Prison tessék: ROCKY -
#8168 ááá Isten ez a topik! véletlen találtam rá! minden elismerésem nagyon jókat nyomtok! esetleg nem akar vki nekem csináni egy Rocky feliratot?? -
#8167 OMG...."üss össze" még párat te állat :D
többi is jó (jobb mint amit én hánytam össze) de ez viszi a fav-ot -
#8166 #8164, #8165: kösszencs :D a szórakozás meglesz :P -
#8165 ...jó a "pószter" + jó szórakozást nektek!
VRSDM: jó az izlésed! -
Icey87 #8164 álllat :) -
#8163 üdvözlény nép!
májusban zúzunk paintballra, amit én szervezek, és ennek alkalmából csináltam nekije egy pósztert :D gondoltam megosztom veletek is:
-
#8162 na újra itthon
szóval a contest-ről ...
pff hát vannak igazán ütős durvás képek
/nálam a 8150 - 8113 a fav
/Lali - 8129 van egy olyan hogy - imgage - select - match color - itt tudsz ügyeskedni hogy ne "lógjon" ki annyira az épület (bár nekem ígyis bejön... olyan mintha kitinből lenne...
JAG - nekem tetszik, főleg a kontrasztok miatt (az más hogy igy a sötét miatt valóban sok részlet elveszik)
(holnap ha lesz időm //5nap alatt 7óra alvás azért betett// akkor alkotok énis, mert kiváncsi vagyok már végre mit hozok ki magamból -
#8161 Nah itt az enyém, bár ez se lett olyan jó szerintem, legalábbis amiket itt láttam azok sztem jobbak. :D