41998

photoshop-banner.jpg
  • SMGBAS
  • JackMeadow
  • SMGBAS
    Jah meg -az égből kiindulva- a levegő magas páratartalma miatt a cseppekről is :DD
    A zokszigénből veszi ki a vizet :D
  • pxxl
    visszaverődik a falról
  • SMGBAS
    amúgy az épület a másik irányból kapja a fényt
  • pxxl
    hát volt 5 perc tutira (ps indítással együtt)
  • pxxl
    akad. nem konkrétan nekem, hanem a munkáltatómnak, de igen akad :D
  • III dOMINO III
    Ezt úgy 5 percig tartott öszerakni vagy karcoltad a 10-et?

Én nem vagyok túl profi ,de a beöltözött emberek mögé nem kellene valami félig átlátszó háttérszín vagy valami?Nem?
  • JackMeadow
    van aki ezért fizet neked?
  • pxxl
    lassan hosszában fogom felvágni az ereimet ha sok ilyen szart kell csinálnom

• Hayni
    Amit beszúrtam első 2 azt én csináltam Ps-ben...az utcsó háttereset nem, ez egy meséből van, ennek alapján csináltam az enyémet
  • MANOWAR
    szívatsz xD azt hittem PS-ben dobtad össze..akkor azért jött be a dolog...és mesélj mit csinál azokkal a fehér izékkel? xD
    amúgy ha nem PS akkor Ide katt.
  • Hayni
    mint látod ez nagyon nem az amit én rajzoltam :D és ott is a TV logó mellette :D egy meséből van ez a kép :)
  • MANOWAR
    Na ez már teljesen mangás lett, így hogy környezetbe raktad tuti lett. Tetszik. Tipikus a mangáknál, hogy festett hátteret használnak ezt is eltaláltad :) a váll és fejvédőt még mindig nem tudom hova rakni de nem baj.:)Árnyékolás is fajántos így tovább.
  • Hayni
    nahm, akkor valószínűleg az előző kép nem látszódott
  • MANOWAR
    neeeem az egy MANGAlica XPRO 2000-es :D (ajándék wifis fülhalagatóval)
  • Spészgószt
    uhh az egy analintruder2000-es?
  • MANOWAR
    Ha fantázia kérdése akkor ami a fején van az egy fémfülvédő?
    Erre tuti azt fogod mondani hogy akár az is lehet ezért ezt neked. :)
  • Spészgószt
    középen a keze mögött pont nem látszik a forgókapocs, amikor emeli a kezét a pncél is vele mozog....azt az apró gixert meg figyelmen kívül hagyhatjuk, hogy ha túlságosa felemeli levágja a fejét
  • pxxl
    és ha fém a vállvégő akkor hogy fogja megemelni a kezét? :D összeszorítja a vállánál :P
  • JackMeadow
    ez fantázia kérdése, ugya miért kell megmagyarázni, h egy páncél lebeghet e vagy sem, ebben nem lehet sztem szabályokat felállítani, hő ő ugy talalta ki h lebeg akor sztem lebegehet,
  • Jim Morrison
  • Hayni
    hehe :DD ez nagyon aranyos, majd megpróbálom így is :D
    am:

• MANOWAR
    mi a francért nem müxik a képfeltöltés? LoL

Képed
  • MANOWAR
  • MANOWAR
    Valami ilyesmi:

• MANOWAR
    El kell dönteni, hogy mit is szeretnél:). Megfogod a vállvédőt és a sisakot és tessék a helyére rajzolni ilyen még mangában sincs, hogy a test körül van a páncélzat persze vannak kivételek de ott szinte mindig valamilyen erőtér tartja a helyén és itt szó nincs ilyenről. Ha "rásimítod" a testre sokkal kecsesebb női alakot kapsz. Azt is el kellene dönteni hogy ez most egy angyal (fehér lepel) vagy valami harci esetleg gonosz nő (páncél). Először adjál neki valami sötétebb hátteret mondjuk sötétkékest, a páncél legyen fehér persze a testen rajta :), arra esetleg valami aranyszínű mintát. A teste így kezdésnek nem rossz de az meg nem manga stílus, nincsenek meg azok a vonalak mint a hajon vagy ruhán illetve az árnyékolás sem ua fajta. Ne vedd tolakodásnak de ha valamit rossz helyre rajzol az ember (páncélzat) akkor azt vagy javítsa ki vagy találjon ki rá valami megoldást. Ha gondolod megmutatom mire gondoltam.
  • Hayni
    + ?
  • Hayni
    itt a másik fajta, most lett kész, nagyon elüt a két dolog (egyik mangás másik realisztikus (akar lenni :D)

• SMGBAS
    Van egy ilyenem, még komolyabb tervem van vele :D
  • SMGBAS
    Hát próbálj meg fakítani a váll és fejvédőn aztán keresgél fém cuccokat neten és nézd meg, hogy hogyan csillog és hol törik rajta a fény. Az alsón egész jó a bőr, én már csak finomítanék rajta egy kicsit (esetleg más színnel megpróbálhatnád + egy enyhe textúra rá) és ha majd kész vagy mindennel akkor mehetne rá a komolyabb árnyék. Hajhoz nem tudok mit mondani, én csak egérrel szoktam szarakodni és nem lesz valami jó
  • nan76
    +fav!Zseniális!!
  • LaliK
    Most éppen vetkőzik
  • Hayni
    az nekem is feltűnt xD eredetileg amúgy a balhoz sem ér hozzá, aztán így sikerült :D még korrigálva lesz
    no meg van sisakja is xD
    csinálok majd egy keretes verziót is :)
  • pxxl
    kezdetnek lehetne a vállán a vállvédő :D
  • Hayni
    Élethűbbétételi javaslatokat várnék, főleg a vállvédőjével és kezével kapcsolatban :)

• thoomas
    www.seobaglyak.devserver.hu

Építő jellegű kritikákat várok:D Egy SEO versenyre készült. A tartalom még nem teljesen "stabil" sajnos.
  • RaZoK
    az út végére tennék (messzi távolba) egy asszonykát aki sikongat :D
  • RaZoK
  • RaZoK