41998
-
#8320 LLOLL ez milyen lény? fujj:D -
#8319 lál -
#8318 -
#8317 -
#8316 na még mindig nem lácc neki a hidasnak? -
#8315 én rosszul is érzem magam
még mindig köhögök (már vagy 5 hete), és most még beszereztem mellé 1 megfázást is..nezés így dolgozni, de azért alkotok...
[apró](mai munkám megtekinthető a loherén vagy a frank miller's 300 topicban :P)[/apró] -
#8314 amúgy mostanában nyakra-főre jönnek a contestek...kéne valami szabályzat...hogy pl. 1-2 napnak elkell telnie két contest közt, vagyhogy 1 contest akkor érvényes, ha legalább 3 ember rábólint, hogy "okés, van ötletem hozzá, legyen contest" vagy mittoménmi..
esetleg lehetne, hogy a source kép minimum ekkora meg ekkora legyen, vagy ilyesmi... -
#8313 na lebaszás nincs, érezze magát naggyon rosszul aki off-olt
de tényleg megint le kéne állni (mostanság amúgy jóak vagytok ;] -
#8312 Én meg nem is szólok -.-
:P -
#8311 engem is berakott a 18-25 -ös évkategóriába, pedig csak decemberbe leszek 18 :D -
#8310 220km kb. De eleg az offbol :D Holnap jon a contestre szant kepem :P -
#8309 Télleg nagy anyazas lesz:) Ugy "Szhely" mesz van pestúú? -
#8308 kicsi a világ...Véresdéem meg jól seggberug majd minket a sok offért... -
#8307 lol teis Szhelyi vagy? LOL :D -
#8306 ...ez a korrekt! /én magyart használok, de a kezdeti nehézségek után elboldogulok az angollal is ha nem megy akkor van
szótár, vagy webfordítás / -
#8305 tisztelet a kivételnek... amúgy engem az sg öregít..csak augusztusba leszek 25, mégis betett már a 25-30-as kategóriába :D -
#8304 Neszidjad a 14 et papa:) mert 15 vok:P -
#8303 azt látom az adatlapodon... -
#8302 Pedig annyi mar jopar eve elmultam :DDDDDDDDD -
#8301 nem is vettem magamra különösebben, csak az ilyenfajta beszólásokat többnyire 14 év körüli egyénektől szoktam meg... -
#8300 Sajatos humorom van, ha nem ismersz akkor neha rossz neven veheted, de ahogy erzed.- Rossz szandek nem volt benne.- -
#8299 esetleg tedd fel neki a magyart, és mikor már megszokta, hogy a fontosabb dolgok merre vannak, akkor átválthat angolra.. -
keymaker #8298 Az angol megvan, azt használom is, csak 1 ifjú padawan megkért h tanítsam meg neki a magyart mondván azt jobban fogja érteni. -
#8297 a viccet általában értem, de sztem az egyáltalán nem volt vicces..és szerintem a többiek sem kacagtak különösebben... -
#8296 Van nyelvvizsgam, nemegy... (nem, nem vettem) -
#8295 Ha nem erted a viccet, akkor mindegy.- -
#8294 Lehet ha milyen intellektuellul kabbézik annyira nem érti meg az angolt:S -
#8293 nem azokra írtam a 8291-et, akik nem segítenek, hanem game+ -nak az igen intelligens beszólására.. -
#8292 Nem azért mert szemetek, hanem mert nem tudják a magyarban hogy van, és nem fog mindenki kutatni kezdeni, hogy hogy lehet a magyarban írva. Főleg, hogy sztem van pár effekt amibe magyarul nincs is megfelelő szó :D
Angolt szedd le, mindenki azt ismeri, ahhoz vannak tutorialok, helpek, meg minden. És ha itt megtanulod mi micsoda, akkor már más szerkesztőkben sem lesz gondod eligazódni. -
#8291 valóban...tipikus magyar szokás, hogy egy javaslatra középső ujjat felmutatva válaszol az ember... -
#8290 Ha rám hallgatsz angolt használod. Mivel a legtöbben nem fognak tudni majd segiteni hogy hova kattints meg mi minek a magyar megfelelője. -
#8289 De hát magyarok vagyunk, nem? -
#8288 mondjuk lehet az angollal többre mennél.. a legtöbb tutorial angolul van, és sokan itt angol verziót használnak, inkább abba tudják elmagyarázni, hogy mi merre... -
keymaker #8287 Kösz! Magyar Ps-t találtam torrenten 1et, jön is 10k val:) reggelre megvan:) -
#8286 magyar PS-t kell letölteni:) -
keymaker #8285 Hi!
Photoshop CS2 9.0-ám van, hol lehet hozzá magyar nyelvet letölteni? Vagy külön nyelvi csomag nincs hozzá? -
#8284 MEgpróbálom aktivizálnia népet: CONTEST(bár mar elmult húsvét)
TÉMA: Idén Elmarad a Húsvét!
SOURCE:
U.i.: Éljetek ki minden brutalitást ami bennetek lakozik! -
#8283 tudom... nem is gondoltam hogy komolyan gondoltad! /mi?eztmégénseértettem/
-
#8282 direkt ott van a ":)" neho magadra vedd -
#8281 szegény srác kedvét elveszitek a photosoptol