41998

photoshop-banner.jpg
  • Rockynhooo
    LLOLL ez milyen lény? fujj:D
  • gameplusz
    lál
  • KILLER2
  • droidika
  • Rockynhooo
    na még mindig nem lácc neki a hidasnak?
  • Shiwo
    én rosszul is érzem magam

még mindig köhögök (már vagy 5 hete), és most még beszereztem mellé 1 megfázást is..nezés így dolgozni, de azért alkotok...
    [apró](mai munkám megtekinthető a loherén vagy a frank miller's 300 topicban :P)[/apró]
  • Shiwo
    amúgy mostanában nyakra-főre jönnek a contestek...kéne valami szabályzat...hogy pl. 1-2 napnak elkell telnie két contest közt, vagyhogy 1 contest akkor érvényes, ha legalább 3 ember rábólint, hogy "okés, van ötletem hozzá, legyen contest" vagy mittoménmi..

esetleg lehetne, hogy a source kép minimum ekkora meg ekkora legyen, vagy ilyesmi...
  • VRSDM
    na lebaszás nincs, érezze magát naggyon rosszul aki off-olt
    de tényleg megint le kéne állni (mostanság amúgy jóak vagytok ;]
  • zsolesz92
    Én meg nem is szólok -.-
    :P
  • Balumann
    engem is berakott a 18-25 -ös évkategóriába, pedig csak decemberbe leszek 18 :D
  • gameplusz
    220km kb. De eleg az offbol :D Holnap jon a contestre szant kepem :P
  • dzsuvajoe
    Télleg nagy anyazas lesz:) Ugy "Szhely" mesz van pestúú?
  • Shiwo
    kicsi a világ...Véresdéem meg jól seggberug majd minket a sok offért...
  • gameplusz
    lol teis Szhelyi vagy? LOL :D
  • droidika
    ...ez a korrekt! /én magyart használok, de a kezdeti nehézségek után elboldogulok az angollal is ha nem megy akkor van
    szótár, vagy webfordítás /
  • Shiwo
    tisztelet a kivételnek... amúgy engem az sg öregít..csak augusztusba leszek 25, mégis betett már a 25-30-as kategóriába :D
  • dzsuvajoe
    Neszidjad a 14 et papa:) mert 15 vok:P
  • Shiwo
    azt látom az adatlapodon...
  • gameplusz
    Pedig annyi mar jopar eve elmultam :DDDDDDDDD
  • Shiwo
    nem is vettem magamra különösebben, csak az ilyenfajta beszólásokat többnyire 14 év körüli egyénektől szoktam meg...
  • gameplusz
    Sajatos humorom van, ha nem ismersz akkor neha rossz neven veheted, de ahogy erzed.- Rossz szandek nem volt benne.-
  • Shiwo
    esetleg tedd fel neki a magyart, és mikor már megszokta, hogy a fontosabb dolgok merre vannak, akkor átválthat angolra..
  • keymaker
    Az angol megvan, azt használom is, csak 1 ifjú padawan megkért h tanítsam meg neki a magyart mondván azt jobban fogja érteni.
  • Shiwo
    a viccet általában értem, de sztem az egyáltalán nem volt vicces..és szerintem a többiek sem kacagtak különösebben...
  • gameplusz
    Van nyelvvizsgam, nemegy... (nem, nem vettem)
  • gameplusz
    Ha nem erted a viccet, akkor mindegy.-
  • dzsuvajoe
    Lehet ha milyen intellektuellul kabbézik annyira nem érti meg az angolt:S
  • Shiwo
    nem azokra írtam a 8291-et, akik nem segítenek, hanem game+ -nak az igen intelligens beszólására..
  • Balumann
    Nem azért mert szemetek, hanem mert nem tudják a magyarban hogy van, és nem fog mindenki kutatni kezdeni, hogy hogy lehet a magyarban írva. Főleg, hogy sztem van pár effekt amibe magyarul nincs is megfelelő szó :D
    Angolt szedd le, mindenki azt ismeri, ahhoz vannak tutorialok, helpek, meg minden. És ha itt megtanulod mi micsoda, akkor már más szerkesztőkben sem lesz gondod eligazódni.
  • Shiwo
    valóban...tipikus magyar szokás, hogy egy javaslatra középső ujjat felmutatva válaszol az ember...
  • Bexter
    Ha rám hallgatsz angolt használod. Mivel a legtöbben nem fognak tudni majd segiteni hogy hova kattints meg mi minek a magyar megfelelője.
  • gameplusz
    De hát magyarok vagyunk, nem?
  • Shiwo
    mondjuk lehet az angollal többre mennél.. a legtöbb tutorial angolul van, és sokan itt angol verziót használnak, inkább abba tudják elmagyarázni, hogy mi merre...
  • keymaker
    Kösz! Magyar Ps-t találtam torrenten 1et, jön is 10k val:) reggelre megvan:)
  • dzsuvajoe
    magyar PS-t kell letölteni:)
  • keymaker
    Hi!
    Photoshop CS2 9.0-ám van, hol lehet hozzá magyar nyelvet letölteni? Vagy külön nyelvi csomag nincs hozzá?
  • dzsuvajoe
    MEgpróbálom aktivizálnia népet: CONTEST(bár mar elmult húsvét)
    TÉMA: Idén Elmarad a Húsvét!

SOURCE:

U.i.: Éljetek ki minden brutalitást ami bennetek lakozik!
  • LaliK
    tudom... nem is gondoltam hogy komolyan gondoltad! /mi?eztmégénseértettem/
  • dzsuvajoe
    direkt ott van a ":)" neho magadra vedd
  • Rockynhooo
    szegény srác kedvét elveszitek a photosoptol