41998
-
#8280 nekem az a bajom a brushokkal, hogy az is alapból kicsit átlátszó, aminek nem kéne annak lennie... pl. a madarak..meg macerás kiszínezni... -
-
#8278 olyan is :P :) -
#8277 a holdat én csináltam! az nem brush -
#8276 Jatélleg a Google a haverom -
#8275 ...vízköpő! /GOOGLE nem a barátod?/
képek -
#8274 Mert miaz? -
#8273 Hű mar nagyon rég ota gondolkodtam ezena gargoi szón baromira nemakart eszembe jutni:) -
#8272 azért csak a háttér színes mert a többi brush ...
/ez nem leoltás... csak nekem is megvan ez a pack :D
/madarak széle is ezért fehér, mert a sima ecsetmadár nagyon 2ds igy kis bevel-emboss al javított ... -
#8271 nekem tetszik -
#8270 Hát igen az nekem se, de... ez van! ilyen lett, nekem is jobban tetszik a kicsi!
direkt csak a háttér színes
a jobb alsó sarokban azért világos hogy jobban látszódjanak a fák és a sírkövek! azért köszi a véleményeket -
#8269 ha az a szürke izé a denevér, ami a romon csücsül közvetlen a hold mellett, hát én azt inkább néztem egy gargoyle-nak.. -
#8268 ...dark-nak dark! /a denevért én békának néztem elsőre :D...ami nem tetszik az az ablakok és madarak világos kerete, és ha már a háttérnek van színe, kaphatott volna belőle a rom is!/
...kis kép -
#8267 a nagy képen a romok széle nagyon világos a környezethez képest, illetve a madarak nem lettek a legjobbak.. -
#8266 #8265 ki veszi észre a denevért? -
#8265 Bocs de erről a képről nem jut semmi jó az eszembe, úgyhogy inkább hozzá se kezdek!
De csináltam 2 képet dark stílusban XD!
-
#8264 SiDiusBexter néven vagyok fenn -
#8263 Pergair néven hasítok. -
#8262 ekoR néven vagyok :$ -
Icey87 #8261 Valaki fent van innen a deviantART-on?
Ha igen mi a neve? -
#8260 eddig shiwo a favorit ;] tényleg naggggyonjó szerintem
/másiknál csak a méretekkel vannak dolgok (vagy cask betett a tóparti pálinkázás? =D -
#8259 -
#8258 -
#8257 ...vagy újra felfedezik amerikát /miután, tönkreba*zták/ -
#8256 ezt nem értem :)
az amerikaiak óriásokká változnak?...és szkafanderben hódítanak? XDD -
#8255 -
#8254 El kell forralni a tengervizet es hatramarad a so! v nem? -
#8253 amennyire én tudot, tengervízból is lehet ivóvizet csinálni vmi nem túl olcsó desztíláló eljárással, szal a vízért nem lesz háború...de majd találnak más okot... -
#8252 épp a minap olvastam egy tanulmányt miszerint 2080-ra elfogy a föld ivóvíz készletének a jelentős része, és kontinensek közötti háborúkat indítanak majd a vízért ... ennyit erről:)
/talán nekiesek, attól függ mennyi időm lesz ... -
#8251 thx
-
#8250 Itt találsz párat:
Katt ide!! -
#8249 persze, hogy változik valami...több lesz a koldus és nagyobb a szmog.. -
#8248 valahogy az ilyeneket belehet ügyködni flash-be úgy tudom...keress valakit aki vágja a dolgot, és áttudja alakítani..nézd meg pl. a Forma 1 topic bannerját..az is flashes úgy tudom.. -
#8247 SZtem igy sokkal jobban odabasz! -
#8246 átfaragtam újra, abból kiindulva, h a megás kapcsolatok idején nem foglalkozok a mérettel (3.5MB). kiszedtem az akadozást, és nem csökkentettem a színek számát. sajnos az eredeti betűktől viszont meg kellett válnom, mert a "kimerevítéskor" így az akadt volna be.
-
#8245 Nincs öteltetek h hol tudok szerezni jó gigatnikus méretű képeket, szép neneikről kevés ruhában? -
#8244 Aham évszám! -
#8243 /azért csak változik valami/ -
#8242 Budapest ma és 2080-ban... -
#8241 ..."2080"-ra te mire gondoltál? /évszám/