41998
-
#8431 Normál szinnel szarul nézneki ennéál is az ég. azé lett zöld. A szöveg háttér azért aránytalanul nagy mivel az odlal 3 -4 nyelvü lesz és más nyelven eza mondat kicsit hoszabb. Brushoka meg átlátszóak. :) Ház árnyékai az normál képen volt rajta nem én csináltam. -
#8430 ...az, hogy zöld az ég, nekem kissé bizar, az áttetsző pillangó, madarak se jönnek be, a szöveg háttere is aránytalanul nagy, és nem párhuzamos a ház oldalával, a ház minősége /pl. árnyékok/ gyenge.
...vélemény, nem hibakeresés! /én ilyet se tudnék/ -
#8429 [center] -
Icey87 #8425 persze ez orrformátol is függ :P -
#8424 énis hétköznapi vagyok, és monitor nélkül csinálok neked ilyet :D -
#8423 Márminthogy egy hétköznapi srác csinálhatta magának? -
Icey87 #8420 köszönöm :)
-
#8419 szerintem nem gáz... egyáltalán
ha nem vettétek volna észre, icey észrevette hogy 2 szerelmes összetett arcánál az orr pont szív alj alakú O_o
/jobb lenne ha pont oldalról lenne, akkor lenne tökéletes szerintem :$
de az 5let tetszik -
#8418 Jah, de mentségemre szóljon, hogy nem én csináltam ,hanem csak egyik haverom poénból.
No de elég lesz az off-ból, én csak rendszeresen beszoktam lesni ide, hogy megnézzem az alkotásokat, csak most nem vhogy nem bírtam ki és belebarmoltam, úgyhogy sry mindenkitől. -
#8417 beteg az avatarod -
#8416 de ez izzó szív, ami beleégett az orrába nem érted?
[csak pojén, nem kötekszik písz] -
#8415 de legalábbis ugy raknám be h ne lógjon a fejembe:) -
Code92 #8414 akkor már nem lenne photoshop munka:) -
#8413 én azt a szivecskét onnan kivenném... --.-- -
Icey87 #8412 Nem sok munkám volt vele, de szerintem igazán jó lett, bár lehet, hogy csak én látom szépnek :) ezt döntsétek el Ti... -
#8411 köszi! -
#8410 ...vagy, szerkesztés - szabad alakítás - a SHIFT nyomvatartása mellett állítgatod (igy megtartja az oldalarányokat) / a shift-et engedd el utoljára / így gyorsabban, szerkesztés közben, a kép méretét látva tudod kicsinyíteni-nagyítani /
...kész képeknél, vagy pontos méretre való állításnál #8409 -
#8409 image /menü/ -image size ;] -
#8408 hogyan tudom a kéet lekicsinyíteni?úgy hogy a minőséget ne csesze el -
#8407 A CS2t próbálta már valaki Vistán? Ugye normálisan fut? -
#8406 Ezért te inkabb csak imos vagy :S -
#8405 ha az ember sokat fizet azért hogy kimenjen egy erdőbe egy rétre egy tópartra azért hogy belőhessen . beszívhasson . bebélyegezhessen . belasztizhasson . bebogyózhasson . beporozhasson és táncoljon a dübörgős goa zenére egy gecinagy tűz körül, ahol minden fele világítanak az UW-reagáns nonfiguratíves festések ilyen bazinagy vásznakon stb.stb.stb.... azt azért csak tudja magáról
/mivel off, törlöm ;] :D -
qB0B0p #8404 akkor honnan tod hogy nem vagy az? ^^ -
#8403 De jól esik ez igy este:) nem vok goás! KOnkrétan azt se tom mi az:) kéne h legyek? -
#8402 Ez a legjobb kép amit valaha is láttam,ez az én stílusom ember :D te nem vagy véletlen goás? :P -
#8401 beírt sok sok hsz-t tele nyomatva buzi színes mozgós rant témás smiley-kal
na de miva' itt a hétvége és nincs képalkotás ? ejnye ;] -
Code92 #8400 mért mit csinált szegény kis állat??? -
#8399 jól asszem-elted ;]
a kis flamer ... JÓL NÉZZÉTEK MEG ! ugye ti nem akartok így járni ;] -
#8398 Asszem Onaga O_o
-
#8397 shiwo - most láttam csak a 300-as SPAR(ta)-s képed, minden elismerésem, überállatjólett (az 5let ;] -
#8396 [apro]flood-os gyerek elintézve /ha emlékeztek a nevére szoljatok pls, megnézném milyen warn-t kapott/ -
#8395 ződnek árnyéka is van :DD -
Shadow_THH #8393 első helyen van most elvileg -
Shadow_THH #8390 van új phéntek téma /p/-ben légyszives alkossatok oda is -
#8380 de ez...ez... ez baromi undoritooo, milyen kaja ez:) amugy vicces:) -
#8379 ...hu de melós feeling-je van!
/ szerintem se kellett volna bele a színes tojás, a tál kontrasztjából is egy picit levehettél volna / -
pako00 #8378 király -
pako00 #8377 már megint nem szinezted ösze egyébként ok lenne -
#8376 az 5let jó, bár szerintem a tálba nem kellett volna bele a színes tojás..elég lett volna, ami mellette van, úgy is jó lett volna az utalás.. -
pako00 #8375
egy gyors kép