41998
-
#8472 Hali azt szeretném kérdezni hogy a Ps-t hogy lehetne szebb kinézetté tenni mármint csak az xp témátol meg a vista témátol függ??? -
#8471 /nem estem hanyatt -
#8470 http://www.vfred.com/stills.html
ezen belül a digital work-nél az első kép ! sztem nagyon durva, ez a városban ahol élek egy park.. faszán átalakította -
#8469 mert csak te irsz " szaftos " -an... mindent törlök nap végén ami offtopic, sajátomat is, másét is ...
/nem csak én törölhetek itt azt vedd figyelembe... ha bármelyik modi rosszallóan gondol bármelyik hsz-edre gondd nélkül törölheti -
#8468 VRSDM mért csak az én szaftos oltásaimat törlöd? -
#8467 Igen, ez elég egyszerű volt, már az átszínezéssel próbálkozom, de nem zökkenőmentes sajnos :( De egyszer biztos sikerül :) -
#8466 némi cs3 hír... gondolom láttátok, hogy egyre több verzió megjelenik neten, mindd azt hirdetve hogy extended és végtelenített is ...
na most akkor figy. semelyik sem tökéletes még, mind alap standard verzió, és mindd leáll még egy idő után, amint lesz normális riliz, jelzem itt, szintén pirosban -
#8465 blur + fade darken mode ba :D... ahhoz hogy megszeretsd töléletes...
/a képen meg sok effekt van... ránézésre amiket leirtak igazak, de szerintem sharpen is van rajta
de ha ilyet szeretnél ... akkor kérdezz rá a " fótóink " topikba, hogy ők mivel HDR-eznek... attól pont ilyen lesz! ;] -
#8464 Életem első photoshoppolása:
Ugyan nem nagy szám, de kezdem megkedvelni tegnap óta. Azt hittem ez valami baromi bonyolult dolog, de nem olyan vészes... -
...muhaha! / öregapád szekere / a torzítást elfelejtettem, csak utólag került rá, szét is cseszte az egészet.
miből. -
#8462 újra pliz :) -
#8460 Arról tudok, de itt elsősorban nem az autó volt a lényeg, hanem a kép stílusa, hogy egy bármilyen képet hogyan lehet így megcsinálni...... -
#8459 jól van :D
de a photoshop cs3-ban nincs külön imagy ready -
#8458 Megnyitottam image readyvel és behozta. Ennyi. -
#8457 El is árulnád hogy hogy? -
#8456 ...ránézésre nem nehéz, és nem "profi autotunning", egyszerűen jó a kép perspektívája / vagy van rajta egy kis tölcsér, v. gömb torzítás / ill. szín, kontraszt kiemelés, az égboltot kijelölve, bemozdítás életlenítővel szépen el lehet kenni, bármilyen irányba.
/linkelj egy képet, oszt nekieshet bárki/ -
#8455 Van itt sg-n olyan topik hogy virtuális autó tunning, Ők fogllakoznak autókkal. Mi nem. -
#8454 Hat en sose hasznaltam meg plugint... szoval ilyen teren tudatlan vaok.- -
#8453 Nem értek hozzá, csak annyit tudok, hogy sok plugin van, amik gondolom pár kattintásra képes a képeket megváltoztatni vagy sem :) Akkor ez nehéz meló lenne? -
#8452 Szerintem ennek koze sincs a par kattintashoz, egyszeruen profi autotunning. -
#8451 Vagy ha tényleg csak pár kattintás és egy amatőr is meg tudná csinálni, akkor ha leírjátok, hogy mi kell hozzá, akkor megpróbálhatom.... -
#8450 Jól sejtem, hogy egy plugin segítségével megoldható? Lenne pár kép, amit szeretnék így megcsináltatni, de nekem közöm sincsen sajnos a photoshophoz. Ha tényleg csak pár kattintás, akkor lenne olyan vállalkozó szellemű egyén, aki megcsinálná? -
#8449 Igen.
Igen. -
#8448 Meg lehet csinálni photoshoppal azt, hogy egy fénykép így nézzen ki? Tudom, hogy nem tartozik egészen pontosan ide, de nem tudom, hogy hol érdeklődjem meg...Ha igen, akkor nehéz?
-
#8447 Igen. És utána tetszés szerint változtattam meg. -
#8446 gif-et sikerült már belenyitnotok úgy hogy minden layerre látszodjon?
-
#8445 cs3 az majdnem ugyan az mint a cs2 csaj kezelhetőbb, átlag újernek nem is ad újdonságot (ti szoktatok vanishing-point ozni ? (én igen :$) jobb ha átállsz, csak gyorsabban fogod tudni használni... -
#8444 Maradok a Cs2 nél :D
Maradi vagyok. 4 éve amikor elkeztem ps ezni 7.0.1 el nyomtam egszen tavaly novemberig :DD -
#8443 Mininova - torrent
Én innen szedtem, 200-al jött átlagba ;) -
#8442 a boltok polcairól ;]
/én zárt torrent-en / BH / láttam szóva' onnan te nem tudsz szedni... tessék keresgélni szorgosan...
/vagy ha adtok valami gyors ftp-t akkor oda fel tudom nektek pakolni ( csak hogy lássátok házigazdis jószívem (hogy az isten verné meg a jólelkem ) -
Recler #8441 Adobe Photoshop CS3 Extended Final honnan lehet leszedni? -
Recler #8440 ok de hol? -
#8439 Amíg a házrol nem kapok jobb képet nehezen megy... -
#8438 midnen él amit rajzoltál tű éles, míg a ház meg zajos :S hümm valamit csinálj vele, ez így gáz ;] -
#8437 bexteres...^¢ -
#8436 szabályzat kiment a fejemből... contestre meg gondoltam, csak azis kiment :D
de igyekszem ;) -
#8435 Véresdm...írtál össze szabályzatot ? ill nem akarsz feldobni vmi jó contestet ? -
#8434 kinnt van a fullos cs3 [Adobe Photoshop CS3 Extended Final] + krakk -
#8433 ugy túl erős megnéztem. -
#8432 de attól még tényleg lehetne párhuzamos..brussokat meg többek közt úgy is meglehet erősíteni, hogy külön layer-re nyomod rá a pillangot, majd duplázod a réteget..