41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    ja télleg lol:) elnezest kérek midnekitol:) most esett le. Bogaharuta gondoltam. a trabant a papiauto ugye?
  • Harly18
    Tudom, nem egy nagy szám, s hogy ezt 2 perc alatt összedobja egy jó Photoshop-oló, de tőlem ez nagy dolog....
  • Shadow_THH
    egész jó lett
  • bardocz
    jézusom ezt mindenki felismeri :D trabant még csak nem is hasonlít rá XD
  • dzsuvajoe
    honnan tudjam h milyen auto ez nem vok en autobuzi! ugy nez ki mint a trabant...
  • Harly18
    Csak szivat... Azt hiszi ez jó poén :P Csak nem tudja melyik autó a legjobb :)
  • Daves
    Ez VW nem trabantXD
  • Csori
    a skorpió vonalakból, körökből, torzítással, radírozással, ... stb. lényeg, h SK. a háttér + ojjan amijjen :))
  • Harly18
    Ahhoz képest, hogy eddig csak paint-ben tudtam rajzolgatni. Nem akartam túlcicomázni, lehet csak a legegyszerűbb átalakításokat csináltam meg, de a végeredmény nekem tetszik így ahogy van....
  • dzsuvajoe
    milllyeza trabantmánia?????
  • dzsuvajoe
    komoly...
  • Harly18
    Ide is beteszem. Első komolyabb átalakításom....

• zsolesz92
    Persze, az még mind meglesz, autótuning topikba leirtam részletesen is h még semmi nnics raja kész, kivéve a hátsó ablak lefedése, bára másik odalon még nem tom hogy csinálom meg szépre...
  • RaZoK
    Hi!

Felhívnám a figyelmet, hogy a Bannerműhelyben "Fejlécbanner készítő pályázat" van.
    Várunk minden kreatív résztvevőt ^^
  • droidika
    ...ez élmény volt...ügyes!
  • KILLER2
    Tetszik, de ha megnézem, van rajta elég sok zavaró dolog. Pl hátul nagyon látszik az illesztés. Szerintem szedd le róla azt a 2 kis piros lampát (hátul a 2 alsó) és folytatsd azt a 2 csíkot, ami megy lefelé. Meg a színét is lehetne kicsit piszkolni, így túlzottan fehér.
  • zsolesz92
    ezt meg lehet oldani brushal is, szőrös radírral színessel(pl kékkel) ecsetvonásokat csinálsz a lámpához, elblurozod aztán a talán lightenre teszed, de ez 100% hogy nem igy van :P de vmi ilyenre emléxek.
    itt az enyém:
    még messze nincs kész, sztetek eddig milyen?
  • Harly18
    Igen, közben vettem észre, hogy a háttér nem stimmel, de befejeztem inkább. Ez volt az első light és tök megtetszett, e még csak próbálkozom, hogy mi hogy néz ki. Színes fényt lehet csinálni? Gondolom igen...
  • zsolesz92
    azért a háttére is figyelj oda. meg a lámpákanak ne ezt a lighot add, probáld ki az összeset, nem ez a legjobb sztem
  • Harly18
    Az ültetés még nem az igazi, de alakul... :)

• Harly18
    Köszi a tippet, ki fogom próbálni :)
  • Harly18
    Szerintem az lesz, ezt már rendesen körberajzoltam...És nem csak a szín változott...
    Before:

After:

Azért csinálok kocsikat, mert ezt élvezem leginkább, már 10 éve rajzolgatok autókat, még a paintben kezdtem, ezért el vonnz leginkább...
  • VRSDM
    vagy nyomsz egy " Q " -t és fekete ecsettel elkezded átszínzeni ami nem kell ...
    /vagy ami kell aztán ha kész CTRL+SHIFT+i a select invers-hez ;]
  • Shadow_THH
    szerintem egyszerübb ha simán szabadkézzel körberajzolod egyenes vonalakkal

és fölösleges kocsival kezdened, meg csak azokkal próbálkoznod
  • Harly18
    Nem tudom, nekem nagyon bántaná a szemem, ha nem csinálnám meg aprólékosan, bár ez a zöld bogár sem lett annyira tökéletes, mert itt-ott túlmentem egy-két helyen, ami nem jó. Most kezdetben nem pepecselek, a kocsit egy kocka formában jelölöm ki és úgy törlök. Szeretnék eljutni oda, hogy tudjak kereket cserélni, esetleg fényt rátenni és ültetni....Egyébként a bogár miatt tudok ennyit szórakotni vele, mert régóta szerettem volna elkezdeni, de túl bonyolultnak tűnt...
  • Harly18
    Igen, ez még nagyon kevés amit tudok, de kedvet kaptam hozzá. Fényviszony azért nem hat rá, mert oylat még nem tudok csinálni, sajnos, pedig jó lenne, mert így mattságában nem annyira élethű, mint lehetne :(
  • Shadow_THH
    tényleg nagyon szépen aprólékos vagy (egyébként tényleg nem szükséges, csak ha nagyon apró vagy mintás részt vágsz körül) de szerintem neked jól fog menni a shoppolás majd később, mert ez azt jelenti hogy el tudsz órákat pepecselni egy képpel
  • VRSDM
    na már tudsz kijelölni... egész aprólékos vagy (majd leszoksz róla később :D)
    bár amit csináltál komolyabb szinten nem nagy tudás, mégis tetszik a mattsága miatt..
    mintha nem hatna rá a fényviszony ... vagy nemtudom( a csomitartó ívnél), vagy mintha gyurmából lenne...
    na tessék gyakorolni szorgosan, már a mostani tudásoddal is csinálhatsz ügyes képeket, csak fantázia kérdése ;]
  • Harly18
    Első "komolyabb" munkám :) Egy este kellett ahhoz, hogy idáig eljussak.

• soma62
    Bexter! én még olyan saját oldalt nemtok csak igy átrajzolgatom a templatekat amik ingyenesek! Maj késöbb arra is kerül sor remélem azért köszi!
  • bardocz
    jaja az az
  • Harly18
    Magát a munkafolyamatot el lehet menteni, úgy hogy bármikor folytahtahó legyen? A psd kiterjesztés lenne ez?
  • Bexter
    #8475 Minek reklámozol egy olyan oldalt ami template? Csak saját tollal virits!
  • VRSDM
    design az windows témával együtt változik a ps-ben is... más módon még nem láttam más kinézettel, vagy vegyél mac-at azon tényleg sokkal szebb...

• dzsuvajoe
    hát... ako hasznalj cs3at annak jobb:)
  • Rockynhooo
    tom h tucc te is ilyet ha neki ülsz :) de azért nekem tetszik :)
  • soma62
    Ambrosia amugy tisztellek munkáid miatt de amugy nekem fontos ez a design a ps re
  • dzsuvajoe
    azér ezt nem fitogtatod
  • soma62
    Jovan nemkell leugatni csak kérdeztem!:@
  • dzsuvajoe
    NEm leszarod h h nez ki? Nem aza lényeg! inkabb tanuld meg használni!