41998
-
#8554 jah...először nagyon virítottak, de úgy nem tetszett..mondjuk így sem :) de ha már vesződtem vele, inkább benthagytam.. -
#8553 Drotok halványnak tünnek. direkt? -
#8552 -
#8551 kurva aranyos XDD -
#8550 shadow:
Icey87: amit shiwo írt... (de legalább nem, "love story"-s, és nem önimádó :D) -
#8549 a hátsó lábaknál még picit dolgozhatnál a vágáson -
Icey87 #8548 ma reggel csak erre futotta... :)
-
#8547 -
Shadow_THH #8546 brahmin
-
#8545 AmbrosiA BioHazard style: -
Shadow_THH #8544 na csinálok én is valamit, mert az nem fer hogy shiwo csinál /p/-re én meg semmit sg-re :D valaki tudna postolni képeket falloutból állatokról -
#8543 xD -
#8542 Tetszik droidika -
#8541 -
#8540 -
#8539 loool :DDDD -
#8537 az ötlet jó, de a megvalósítás elég érdekes :\ -
#8536 -
#8535 annyira ez még nem lett extrém...
-
#8534 Hello ittis :) Csináltam 1 hátteret, sztem tök szép és egyszerű is
Csak fekete alapra raksz 3-4 lens flare-t , Hue saturation és átszinezed :)
-
#8533 próbáld sajátgépben megnyitni a Fonts mappát és ott File>Új betűkészlet telepítése. innen értelem szerűen tolod tovább a dolgokat, amikor telepítésre kerül sor úgyis kiírja, h már telepítve van, de írasd felül. nekem eddig ez bejött, ha valamelyik prog nem volt hajlandó az új betű kezelésére. -
#8532 bal szárnyot javitottam véletlenül elcsuszott! -
#8531 Melyik fontról van szó?
(hülye kérdés: font berakása után ujrainditottad a PS-t?) -
#8530 más program felismeri?
ha nem, akkor én azt csináltam hogy bemásolás után megnyitom mégegyszer a fonts mappát és aztán jó volt -
SeLFisCH #8529 hi. egy kis help kéne. n ilyen maradi szar vagyok,7.01et használok. Na ugyebár ha letöltök egy fontot,és bemásoloma windows/fonts mappába működine kéne. Ezzel szemben ps nem ismeri fel. Megoldás ? -
#8528 [center] Délelötti rajzolgatás: (nem contesthez!)
. -
#8527 Contest
Téma: A jövő extrém állatai
Source: innen bármelyik kép -
#8526 #8514 remélem ugyanarra a cikkre gondoltunk, az induló legvastagabb cikkre. ezt kijavítottam, a bosszantó a dologban, h tudtam is róla (még rajzolgatás közben is) mégis úgy maradt.
#8515 egyszínű (fekete) háttéren kezdtem, de nekem nem volt bejövős. igazán háttér 5letem nincs is.
mind1 kiigazítottam a göröngyöket, és tettem alá 1 'szolídabb' hátteret.
-
#8525 szintén source-t kérnék
/mostanság keveset leszek, de igyekszem teljesíteni a kötelezettségem
/contest-et irj ki, bízok ennyire benned hogy jó lesz ;]
nagybetükkel, kékkel ird pls. köf -
#8524 aranyos :P -
#8523 a felirat a legjobb -
#8522 alap kép? -
#8521 ...fa*za! (nekem a kevesebb, lehet több lett volna.) -
#8520 "Lál ez kicsit beteg lett."
kicsit? -
#8519 Lál ez kicsit beteg lett. A hatter lehetne talan vmivel sotetebb, ha mar ilyen elmebetegre csinaltad, de amugy nagyon pro :P -
pako00 #8518 coment nélkül -
Shadow_THH #8517 :O -
#8516 Véresdm ! Contest plz !
Vagy esetleg lehetne egy Fallout-magyarország contest, source nélkül :) Vagy ha valaki tud hozzá egy jó source-ot... :P
[apró]remélem mindenki tudja, hogy mi is az a Fallout :) aki nem, annak gúgli a jóbarátja :)[/apró] -
#8515 (volt vele meló, valami egyszerű, akár egyszínű, háttérrel lehet jobb lenne) -
#8514 a farka utolsó cikkejének a afelső széle göröngyös:P