41998
-
#8594 faca... te csináltad vagy találtad ? -
#8593 dejóóó :D -
#8592 cyber mosómedve :P
-
#8591 volt szabad fél percem, (najó, 2perc volt) mind1 a lényeg hogy igy ezek lettek ha csak rádobáltam a dolgot, holnap (vagy ma éjjel, nemtudom) lesz időm és akkor csinálok egy normláisat, (ua. mint a képeden) és leirom hogy csináltam
-
Iam The Ghost #8590 Hát csak ennek hogy lesz villám kinézete... Egy sima kék vonal lesz. :P -
#8589 bal egér nyomvatart és húz, majd felenged ... és ezt ismételd :D
hát mit kell ezen gondolkodni? 3px-es brush és nosza-rajta-mamboo -
Iam The Ghost #8588 Ö, thx, kb. a lényegét értem, bár a villám húzást ecsettel nem igazán tudom hogy kell. Megköszönöm a részletes leírást. :) -
#8587 hmm, megcsinálom neked részletesre...
addig is gyorsban...
fogsz egy stock kör brusht, raksz vele egy pontot (magas feather-el)
majd kör alakú gradinetet húzol, amibe beállítod a színeket (átmenetet)
villámokat meghuzod ecsettel..
és a végére egy layer-layer style-outer glow
majd mondjuk egy layer mode: overlay , ha valami elé akarod tenni, vagy esetleg opacity... -
Iam The Ghost #8586 Hali!
Vki nem tudna egy írni Nekem egy tutorialt, hogy hogyan lehetne egy ilyen fénygömböt készíteni? http://personal.inet.fi/koti/shantar/chidori.jpg Chidorinak hívják, és olyan kéne, mint a képen, vagyis az emberke fogja a kezében a gömböt, aminek belseje fényes, a kör széle pedig kék és villámok csapódnak ki belőle, ezt hogyan tudnám megcsinálni? Kerestem már tutorialokat, de sajna nem találtam. :( Előre is thx. (arra is gondoltam, hogy talán After Effect-el is meglehetne csinálni, de nem tudom hogyan) -
#8585 na nem leoltani, berakta, még ha 1perces meló is, berakta, meg lehet a véleményed, de nem kell órákon át csámcsogni...
téma lezárva. kösz -
#8584 Bocs ha nem találjátok idevalónak a képet, nálam ez munkának számít és örülök neki hogy tudok egyáltalán ilyet csinálni.. -
Shadow_THH #8583 /flém htx -
#8582 ÉS úgy gondolod h idevaló? -
qB0B0p #8581 bár igaz egy MSN "avatar"-ból sokat nem lehet kihozni. (persz. ezen lehet vitatkozni) -
qB0B0p #8580 ez 5 perc? ^^ -
#8579 5 perces munka rulez :/ Amugy meg saját használatra van, msn képnek :) -
Shadow_THH #8578 :D lol -
#8577 MInt PS munka? Mennyit dolgoztál vele? Legalább a felirat lenne rendesen olvashaó! -
#8576 Ide is berakom :)
-
#8575 ...van 63mb ékezetes font-om, amit sose használtam, ha kell keress pm-ben és felrakom neked ! -
#8574 van, ps-ben meghúzod slice tool-al a szeleteket, majd file-save to web...
és beteszi neked html-be szétszeletelve... -
Dénes é #8573 hii emberek
bocsi hogy ide írom, de kéne kis segítség
kéne kis segítség olyan font-ok kellenének amikbe van ékezet és kicsit műszaki jellegűek, de az is elég ha ékezetes
még 1szer bocs -
SeLFisCH #8572 Hali. Photoshop 7.01et használok. Kis segítség kellene. Terveztem pár jól kinéző honlapot. Csakhogy át kéne html-be tenni. Ebben kérnék segítséget. Tutorial vagy valaki elmagyarázhatná :) Eddig arra jöttem rá,hogy a honlapot mondjuk felvágom 25 részre,és weblapszerkesztő progiban összeillesztem aztán minden képet belinkelek. De ennél biztos van kevésbé időigényes módszer. Valaki ismer ilyet?
ui: fontos problémám megoldódott,köszönöm. -
#8571 szvsz alapkép jobb:) -
#8570 mondjuk érdekes, hogy a photoshoppolt kép alapján első benyomásom az volt, hogy a csaj szomorú, mindjárt sirní fog, míg az eredetin inkább hamiskás mosoly látható -
#8569 Azért van rajta sok brush, mert sztem így néz ki jól =)
Alaphangulat, téma az emo volt, mint minden képem erről a csajról. A keret ötletet meggondolom =)
Köszi a véleményt amúgy. -
#8568 ...jó lenne tudni, milyen hangulatot próbáltál meg érzékeltetni (képcím)
(sok fajta brush van rajta, ez nem tetszik (a kevesebb, néha több), és a keretet se használnám (egyszerű fekete v. tört fehér)
...az alapkép+színek+hangulat -
SoURCE
Vélemény, ötlet, javaslat? -
#8566 :Dd -
pako00 #8565 jopofa -
#8564 mintha ezt már mondták volna páran :) -
#8563 SHADOW - nagyon jó;] de tényleg...
icey - tul nagy -> homályos
shiwo ... nem mondok semmit n_norvosi eset vagy -
#8562 faja lett :D -
#8561 LOL :DD Kemény nagyon xD -
#8560 aha...szval milliók által kedvelt mmo-smiley... -
Shadow_THH #8559 = :O -
#8558 azt tudom, hogy az lett :D
de a " :0" az milyen érzelmet fejez ki, azon kívül, hogy tátja a száját..pozitív vagy negatív ? vagy egyik se ? :) -
#8557 az állat egy cyberfaszláma nem te :D -
#8556 ezt most dicséretnek vegyem, vagy ne ? -
Shadow_THH #8555 cyberfaszláma :O