41998
-
JackMeadow #38797 A utsó csámpa, nem a dodók csak úgy jöttek, -
#38796 Ahogy elnézem, sok jómadárka. :) De tetszenek. -
#38795 Uccsónak mé hátrafelé néznek a lábai? :D -
#38794 Nem fogok Mayázni...Nincs kedvem 10órákat várni,míg megcsinálja a gagyin kinéző rendert...Inkább megoldom 2.D-ben,AE hamarabb végez vele,hisz csak képek,meg camera projection. -
#38793 Maya topikban nem tudnak segíteni? -
#38792 ezek a Jégkorszakból a dodók? :D -
JackMeadow #38791 mgé madár?
-
#38790 miféle vanishing point. nem kell ide semmi fotosop felejtsd el. ez két dimenzió.
ha te ilyet akarsz akkor menj háromdézni, kell egy doboz, belselyére a textúra és foroghat a kamerád. nem úgy kell ahogy azt elképzeled. -
#38789 Viszont Vanishing point csak abba' van... -
#38788 háromdébe tedd be az összeillesztett textúrákat, majd onnan felvenni... de inkább énis blablabla mert ez nem ps -
JackMeadow #38787 Te szívesen dolgoznál egy emberrel aki magát egy vízfejű zombinak látja? Rossz nyomasztó hangulata van szerintem, a hátoldala az király, kicsit talán finomabban a glowal -
#38786 copy - paste számodra is ismeretlen fogalom? :D -
#38785 Nem röstelte kiírni ezt a sok bla-blát...
No, úgyéreztem itt az ideje végre, hogy magamnak is összecuccoljak egy névjegykártyát, hát ez lett belőle.
Mitszóltok ?
[IMG][/IMG] -
#38784 teh, most komolyan végiggondoltad te ezt? van 6 db képed, amit összeraksz, ok nem nagy cucc. de ezt te hogy akarod így meganimálni, hogy változik a kamera állása? tudod mi lesz belőle? elnyúlt házak, amik kezdenek majd formát önteni, aztán ha átesnek az eredeti nézőponton, akkor újra elkezdenek torzulni :D azé egy 2D-s képből ne akarj már 3D-s animációt :D meg egy ilyen komplex mozgáshoz nem 6db kép kell, hanem egy játékbeli kamera mozgatás (minimum) -
#38783 Ne csinálj olyat amit nem tudsz vagy nem értesz. -
#38782 AE topikban senki se válaszo...:C
bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla blabla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
Szerintetek?
-
#38781 -
#38780 AE topikban senki se válaszol...:C
Szerintetek h lehetne megoldani azt,h csinálok pár képet CoD4ben a pályákról és egybe akarom tenni a képeket,h egy nagy várost alkossanak...Ezt talán egtudom oldani egy módszerrel h a perspektívákaet egyeztessem,de mit csináljak a Vanishing pointtal?
Az lenne h utáán animálni is kellene és nem tudom a 6 mapon úgy beállytani a kameramopzgást,h ha egybeteszem őket olyan legyen,mintha a pályák mindig is egyben lettek volna.
Szerintetekh hogy oldjam meg?
Úgy lenne h az utca közepéről indulok,majd elkezdek a város felé emelkedni olyan jó 50-100 métert átlósan,miközben a kamera szöge folyamatosan változik..Indul 0 fokról majd ahogy aladoke gyre feljebb úgy dől előre a kamera a "városra"...
Azon gondolkoztam,h tolok egy képet a kezdőpontról,aztán lefényképezem felülről is,h mikor emelkedik a kamera és előjönnek a tetők akkor ne hiányozzonak,a többi map meg már aránylag úgyis messze van tehát max még a kiindulási pálya körül lévő pályáknak csinálok tetőt,a többi már úgyis olyan szögben lesz,h a Camera projection talán egtudja csinálni a torzulást.
Szerintetek? -
#38779 Valaki feltörte Jack nickjét -
#38778 Ez nagyon jól néz ki. Like!:) -
JackMeadow #38777 -
#38776 csak linkbe -
JackMeadow #38775 kár h a szakszi beépült a betonba
-
#38774 Annyira már nem érdekel :D
kb 20 perc volt még az órából és ezzel csesztem el az időt... -
#38773 talán még a retusált részt bal alul igazítgathatnád. nagyon látszik a tagolódás -
#38772 Eeeez igen tetszik! ;) jóó lett:) -
#38771 Nem a legjobb, de má' leszrom :D
src -
Dobronski #38770 +1 -
JackMeadow #38769 hát én nem szívesen bámulnám ezt egész nap, sztem vmi sokkal viszafogottabb kellene -
#38768 Logó nagyon ratyi :D
De felette a karcos rész tetszik (: -
#38767 Kaptam egy lehetőséget hogy készítsek egy céges háttérképet a szabadkai vízműveknek.A lógó adott volt ahogy a felirat font is .Hát én ennyit tudtam kihozni belőle, azért az xp-és mezőnél csak jobb.
Észrevételek , vélemények - még nincs késő változtatni rajta.
[IMG][/IMG] -
#38766 -
JackMeadow #38765 skócia, mo-n csak a mome ami megérheti, de nekem nem szimpi -
#38764 mome média szak jóhely -
#38763 Hova tudnál elmenni máshova?Van vmi ahol még ilyesmit tanítanak?Ps,3d,After effects....
Adtál már be jelentkezést vhova,v még jövőre is ott maradsz? -
JackMeadow #38762 Igen midnenből a legújabb van, de hát mondjuk az alap, lófaszt nem tanitottnekünk senki, még csak szotfvetismeret sincs rendesen, egyértelmes óránk volt a 3d de az meg má csk 2 hete van :S nevetséges, igen megpróbálok elmenni, azt nem tudhatjuk még h mit ér a végzettség bizunk benne h nem terjed el h szar -
#38761 Legalább csüt péntek üres,az már jó lol:P
viszont vmiért mintha akkoris más lenne amiket összeraksz,mint régebben.Vmi csak megváltoztatott.
Imac 27" nem hangzik rosszul,meg a Maya elérhetősége,az adobe master collection sem rossz..A legújabb verziók?
Felesleges pénzem emg nincs,mert kurva zsugori vagyok..Államira adtam be a jelentkezést..
Szóval jó minden,csak a tanítás nem..Tényleg nem tanultok semmi jót,értelmeset?
gondolkoztál már h elmész máshova?Tudsz vmit kezdeni a végzettséggel,amit kapsz majd esetleg? -
JackMeadow #38760 Nem akarlak elszomorítani, de nem a bkf nevelsének köszönhető, mer hogy a suli az leginkább egy napközihez hasonlítható, a tanárok gyengék, bár mind az iparról jön, vagy el vasn szálva magától, vagy nemtud tanitani,
A szakvezetőnk az első félév elején leépett, csak amásodik elejére lett, döcögős minden, kiabasztam félmillát egyenlőre a lófaszér, csak reménykedünk h majd változik majd változik, az animációs szakvezető se túnik túl motiváltnak, a vkfre minden tanár csak pénzt felvenni jár be én nem ajánlom ha csak nincs egy rakás felesleges pénzed, íamugy a felszereltség jó 27 colos imacac mindenüt, full adobe master collection, 3d max, maya, csak h a gépterembe órán kivül be se jutathunk, az órarend meg borzalmasan van összerakva 5- órás lyukasórák, csüt pént üres :) -
#38759 Látom értelmes dolgokra nevelnek végre az iskolában....Mindjárt normálisabb képeket csinálsz,mint régen.Ez,mwg a Hey Joe-s(a belógó kezet leszámítva) bejön..És nekem ritkán jönnek be dolgok...
Milyen egyébként az iskola?Órák,programok amiket használtok,van-e pénteken tanítás,tantárgyak....Megsdobhatnál egy privivel,h miről maradtam le..Most megint megpróbálkozok, csak animációval.
-
JackMeadow #38758