41998
-
John1987 #8677 Jó lett! Tényleg szépen összevarázsoltad a képeket..:)
Szép :) -
#8676 A csaj mögötti háttér elég szocreál! Sztemmeg az nem illik ble! -
#8675 ez most miez? :D -
#8674 ...THX! (valóban egyszerűen oldottam meg, de az az arc mindent visz!)
Dénes é: hát őőő izé! azzal a pirossal nem tudom mit szerettél volna érzékeltetni, de nem való a képre, a többi (főleg a csajos) jó és ötletes! -
#8673 jó lettcsak a pirosságot tüntesd el az erkély szélénél meg az utcához rakj egy kicsit és nagyon király lesz -
Dénes é #8672 -
#8671 good job -
#8670 eleg jol öszevarázsoltad:) csalás h a szegélyeket egy fekete pacával megoldod de meg csak nem is reális mert az ipse mogé többet világit ergo: ugyananyit kene elore is vilagitani és akko kéne látni h hol erintkezik a fal a talajal és azt ugye bar nehez megcsinalni:) na jo csak egy kicsit:P
De aranyos:) -
...miből
VRSDM: / kár a méretéért /
Dragooon: / best! / -
#8668 az igaz, de ha az a +5000 autotuningos komment is ide jönne, lenne itt káosz.. -
#8667 Menj csirkét ölni :D -
#8666 Attol ez még photoshop munka ;) -
#8665 Cz beléd kötök :D
Ez nem az a topik. Rakd az autotuningosokéhoz ahol ezzel foglalkoznak :P -
#8664 :)
-
#8663 Ez te vagy a képen? :D -
#8662 ajánlom, chuck rétegére egy ctrl+klikk
ezzel körbe kijelöli - majd select feather 1 vagy 2 px-et válassz
majd ctrl+shift+i aztán del.
próbáld ki hátha javít ;)
meg chuck-rétegre tegyél kicsivel több vöröset (color balace vagy selecitve color naturals része ... vagy ahol akarod ;)) -
#8661 Legalábbis fura mintha a felso testen outer glow lenne. A derekánál fasza
-
#8660 Skubizd a vágásod! Ratyi! Amugy aki nem ismerné a kért képet annak nem biztos h feltune a kulonbozet. én talán még fakitottam volna rajta egy kicsit. -
#8659 hát nem valami nagy izémizé, de azért tessék:)
-
#8658 nesztek contest...
-
#8657 ÓVÓDA RulZ XD -
#8656 Hát én meg nem, na tényleg ennyi.- -
#8655 mondjuk mert én a contest-képeket szoktam csak betenni... sztem 1 vagy 2 kivételes eset volt, mikor nem a contesthez kapcsolódó képet tettem be.. -
#8654 na a kislányokról a vita befejezve... van contest tessék alkotni ;)
/énis-énis nekiveselkedek (csak közben vektort is tanulnom kell :S) -
#8653 Te miért nem url-ként linkeled a saját képeidet? Lehet, hogy az meg nekem nem tetszik, de nekem pofám alapállásban van legtöbbször ilyenkor. Régebben talán ezt jómodornak (és szólás, avagy itt alkotásszabadságnak) hívták, azt hiszem.... /ez nem csak, illetve nem feltétlen neked szólt/
És úgy vélem ennyi elég is az OFF-ból, privátban lehet anyázni, innentől nem érdekel. -
#8652 nem nézzük, ha url-ként linkeled :) -
#8651 Sajnos ritkán van időm contest-ezni, meg egyébként is csak nagyon alap szinten ismerem ps-t, inkább csak a topic-ot nézem rendszeresen, de ez most pont jól jött ki, mivel régebben összedobtam egy ilyen egyszerű képet haverokról (balról 2. vagyok)
-
#8650 Nyilvánvaló, hogy nem magamnak készítem a képet. Ez olyan dolog, mintha az ember venni akarna egy cipőt, de az eladónak nem tetszik a vevő által kiválasztott cipő, így ad helyette olyat, ami neki tetszik. Egy szó, mint száz: annak az igényét elégítem ki, akinek a kép készül (olyanra csinálom, amilyenre kérik). -
#8649 ...teljesen igazad van! (a kép "stilusában" megfelelő /a csajoknak biztos tetszik is/! ne hagyd magad! :D ) -
#8648 A nyereményt postai utánvéttel szállítják? :D -
#8647 [center] Contest!
Cím: A múltban jártam.
Feladat. Tedd magad vagy egy alakot a múltba. A 80' as évektől a kőkorszakig bármelyik korba illeszd bele. Lehetőleg vicces vagy korhű öltözékben!
A legjobb rajz nyertese egy csoki! -
#8646 Jó ötlet! -
#8645 Ha nem tetszik ne nézd, ilyen egyszerű. -
keymaker #8644 Ha legalább meztelen noket photoshopolnál..... -
#8643 A sok faszság (flém, off, spam, stb.) között szerintem bőven megfér valami ps munka is, ha már ez a topic címe... -
#8642 Mivel? Háborúban meghalt, vagy terroristák által kiloccsantott agyú hullákkal? -
#8641 Hát nem tudom, én legalább teszek be pár képet...
De! Sorban a válaszok:
- Lehet, hogy nem illik bele, de másként nem lehetett megcsinálni, hogy jól is nézzen ki.
- A táskákat nem vettem észre, de a source-on is megtalálhatók.
- A nyilak helyére kerülhetett volna más, de nem került, mert nekem így tetszik.
- Szemük színe eredeti.
- Unni nem unom, ilyenből sosem elég. Legalább van mivel díszíteni egy képet... -
#8640 te beszélsz komolyságról ? amúgy tényleg kéne nekik egy "szív küldi szívnek with photoshop" topic...
valaki feldobhatna vmi jó contestet, ha már az enyém nem nagyon nyerte el a tetszéseteket... -
#8639 de nyálas má a topik :D komolyitsunk má :D -
#8638 Ecsém nem unod meg ezket? A JOBBOLDALNI csaj arcát jo h kiegetted, de a baloldali csajszi arcának és a kezének a szine sztem elég rusnya nem illik bele a pirosas feherbe. Olyan mintha táskás v milyen lenne a szeme, olyan mint az oxigenizálodott alma szine:). A nyilak azok sztem ratyik minek raktad bele? Elvonja a figyelmet, és az sem illik bele a dologba, nagyon elüt a képtől. A szemük szine az erdeti? Nem unod ezt a rengeteg bursht?