41998
-
#8717 jpg-be sehogy... gifben és pngben lehet átlátszó részeket alkalmazni...bár állítólag az IE nem tudja az átlátszóságot a png-nél, csak a firefox (bár ezt csak mondták, sose teszteltem, lehet hüleség...) -
Shadow_THH #8716 aranyos, hogyan készült? -
#8715 Lehet hülye kérdés lesz, de nem jövök ráa megoldásra:
Annyit akarok csinálni, hogy a képen van egy fehér csík , és a háttér átlátszó.Psd-be meg is tudom csinálni, de nekem jpg-be (vagy gif vagy png) kéne, és amikor jpg-be elmenti, akkor nem áttetsző lesz a háttér, hanem fehér.
Nos, hogy tudnám megcsinálni , hogy olyan legyen, mint amilyenre elképzelem? -
Icey87 #8714 kitaláltam, hogy ezentúl nem írom a képeimre, hogy "icey formation", sokkal egyszerűbb, ha szimplán IFM ... na ezért született ez a képem!
-
#8713 de jó nektek,nálunk csak gimp van de tanár jár körbe és nem hagy semmit se csinálni :D -
#8712 lol:D -
#8711 :P
korallzátony és tenger, benne sok szép színes halacskával, középen egy baba zsiráf mosolyog :)
ne mondjátok h nem jó -
#8710 Leirod mi ez? -
John1987 #8709 Ja. :)
Úgy látom mindenki így szokott unatkozni órákon :D -
#8708 Nagyon unatkozhattál. -
#8707 számtech órán unatkoztam:)
-
Shadow_THH #8706 hi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GTFO -
#8705 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hello! Ps Cs2-m van, hamarosan lejár a próbaverzió, segítséget szeretnék kérni , hogy lehet feltörni , hogy tovább használhassam.(Ilyen serialos megoldást már találtam magyarul, de nekem olyan verzióm van, amit nem lehet már regisztrálni, hanem csak neten megvásárolni hivatalos kereskedőtől.Tudnátok segíteni egy exe fájllal , vagy bármivel? Ha igen, akkor kösz! -
#8704 köcce:] -
#8703 Ne engem kérdezz :D Léyneg, hogy át kéne írnia, mert ez így baromság. -
BladeW #8702 Az igazi vitathatatlanul szebb lett annak idejen ez teny . Na es a buli sem volt rossz -
#8701 ez egy Goa-s flyer aki nem tudna! nekem van jó pár ilyen party flyerem... és ez se rossz sztem! csak a nyitó oldala kicsit gyenge egy Astrixhoz :D -
#8700 Mindegy h hova butitod meg h mekkora a méret, ha az arényok és a miták meg a betűk összekeverednek... -
BladeW #8699 Igen 100 negyzetmeter, rossz helyre kerult a franya "2"-es. Koszi hogy eszrevetted, en mar kb 100x lattam, de elkerulte a figyelmemet. -
BladeW #8698 Ez egy tavalyi buli szorolap terve (volt). Gyakorlaskepp csinaltam. Lehet hogy bogarászos igy butitva, de eredetileg 10x15-s meretre lett tervezve 300dpi-ben. A "reklámokert" bocsi, nem ilyen szandekkal tettem fel. -
Dénes é #8697 de akkor egy 100négyzeten méter hosszú egyenes az egész.
vagy nem? -
#8696 De lehet, hogy 100 a négyzeten mérter. Mer az már úgy elég sok. -
#8695 Nem rossz ötlet. -
Dénes é #8694 át kéne írni a 100(négyzet) m-et 100 m(négyzet)-re -
#8693 amúgy kicsit nem vagy vele megkésve ? 2006.07.18. -
#8692 ezt te csinátlad? vagy csak részedesét kapsz minden egyes reklám után?
/sztem nagyon kusza... még most sem értem hogy mijez :)
ha nem tudnám mik a trixx cuccok, meg spy ... szóval úgy kell kibogarászni hogy mi is ez :S -
#8691 Kicsit túl xuxa! EZ vmi reklám, v CD tok nem? De azoknakmeg az az egyik elősdleges célja h Figyelemfelkeltő legyen(többé kevésébé itt emg is van) ill. h elso pillantasra kideruljon rola h mi az, mirol szól! Hat nekem neznem kell egy ideig k kibogarasszam a sok kusz szöveg meg kusz háttér mögül... -
#8690 most hogy mondod, tényleg lehet benne valami... :) -
#8689 ...jól néz ki mind a kettő! ( a bal oldalin a tűz effekt lehetne valósabb, a kép sötétebb (misztikusabb), az a világosság (shiwo), gondolom bevésés és domborítás eredménye, amivel szintén el lehetett volna még játszani. jobb oldal, kis kép kivételével, úgy jó ahogy van, talán csak az alsó feliratok vannak lejjebb egy kissé a felső kezdéséhez képest.)
...kettőből egyet? -
#8688 kicsit fura, hogy az elfordított elipszis jobb szélén bellül van egy fakó, fél centi vastag csík, ami lemegy egészen úgy 5 óra irányába...bár lehet ez csak a noteszen lácccik :) ez vhogy világosabb mint a monitorom... -
BladeW #8687 Két oldalas, csak az egyszeruseg kedveert bevagtam egymas mellé oket. -
#8686 Én ugy csináltam volna, hogy bal jobb oldal háttere egybefolyó lenne.
Amugy ok. -
BladeW #8685 Sziasztok! Véleményeket szeretnék, kinek hogy tetszik/nem tetszik. Stilisztikai szempontbol is erdekelnének hozzaszolasok.
Koszi elore is! -
#8684 de az az ;]
ctrl+t majd distort, húzd rá a leonidasz arcán sarkokat a megfelő szögre, és máris arra a síkra teszi aképed ;] -
#8683 csövi!
tom, h béna vagyok, de vki segítene megmondani, h hogy lehet térben forgatni a képeket? mert a ctrl+t -t ismerem, de az nem az.
előre is köszi:) -
#8682 rég láttalak erre... :( -
#8681 "A legjobb rajz nyertese egy csoki!" Jajdejó a csokinak:) -
Dénes é #8680 hát tegnap mikor csináltam kicsit még aznapos meg másnapos voltam egyszerre és nem volt erőm már semmihez -
#8679 Gondoltam, pont ezért kellet voln aleszedni:P -
Dénes é #8678 az alapból rajta van