41998

photoshop-banner.jpg
  • Shiwo
    jpg-be sehogy... gifben és pngben lehet átlátszó részeket alkalmazni...bár állítólag az IE nem tudja az átlátszóságot a png-nél, csak a firefox (bár ezt csak mondták, sose teszteltem, lehet hüleség...)
  • Shadow_THH
    aranyos, hogyan készült?
  • zolo
    Lehet hülye kérdés lesz, de nem jövök ráa megoldásra:
    Annyit akarok csinálni, hogy a képen van egy fehér csík , és a háttér átlátszó.Psd-be meg is tudom csinálni, de nekem jpg-be (vagy gif vagy png) kéne, és amikor jpg-be elmenti, akkor nem áttetsző lesz a háttér, hanem fehér.
    Nos, hogy tudnám megcsinálni , hogy olyan legyen, mint amilyenre elképzelem?
  • Icey87
    kitaláltam, hogy ezentúl nem írom a képeimre, hogy "icey formation", sokkal egyszerűbb, ha szimplán IFM ... na ezért született ez a képem!
  • bardocz
    de jó nektek,nálunk csak gimp van de tanár jár körbe és nem hagy semmit se csinálni :D
  • PJack
    lol:D
  • Dragooon #8711
    :P

korallzátony és tenger, benne sok szép színes halacskával, középen egy baba zsiráf mosolyog :)
    ne mondjátok h nem jó
  • Bexter
    Leirod mi ez?
  • John1987
    Ja. :)
    Úgy látom mindenki így szokott unatkozni órákon :D
  • KILLER2
    Nagyon unatkozhattál.
  • Dragooon #8707
    számtech órán unatkoztam:)

• Shadow_THH
    hi
  • zolo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hello! Ps Cs2-m van, hamarosan lejár a próbaverzió, segítséget szeretnék kérni , hogy lehet feltörni , hogy tovább használhassam.(Ilyen serialos megoldást már találtam magyarul, de nekem olyan verzióm van, amit nem lehet már regisztrálni, hanem csak neten megvásárolni hivatalos kereskedőtől.Tudnátok segíteni egy exe fájllal , vagy bármivel? Ha igen, akkor kösz!
  • PJack
    köcce:]
  • KILLER2
    Ne engem kérdezz :D Léyneg, hogy át kéne írnia, mert ez így baromság.
  • BladeW
    Az igazi vitathatatlanul szebb lett annak idejen ez teny . Na es a buli sem volt rossz
  • Rockynhooo
    ez egy Goa-s flyer aki nem tudna! nekem van jó pár ilyen party flyerem... és ez se rossz sztem! csak a nyitó oldala kicsit gyenge egy Astrixhoz :D
  • dzsuvajoe
    Mindegy h hova butitod meg h mekkora a méret, ha az arényok és a miták meg a betűk összekeverednek...
  • BladeW
    Igen 100 negyzetmeter, rossz helyre kerult a franya "2"-es. Koszi hogy eszrevetted, en mar kb 100x lattam, de elkerulte a figyelmemet.
  • BladeW
    Ez egy tavalyi buli szorolap terve (volt). Gyakorlaskepp csinaltam. Lehet hogy bogarászos igy butitva, de eredetileg 10x15-s meretre lett tervezve 300dpi-ben. A "reklámokert" bocsi, nem ilyen szandekkal tettem fel.
  • Dénes é
    de akkor egy 100négyzeten méter hosszú egyenes az egész.
    vagy nem?
  • KILLER2
    De lehet, hogy 100 a négyzeten mérter. Mer az már úgy elég sok.
  • KILLER2
    Nem rossz ötlet.
  • Dénes é
    át kéne írni a 100(négyzet) m-et 100 m(négyzet)-re
  • Shiwo
    amúgy kicsit nem vagy vele megkésve ? 2006.07.18.
  • VRSDM
    ezt te csinátlad? vagy csak részedesét kapsz minden egyes reklám után?
    /sztem nagyon kusza... még most sem értem hogy mijez :)
    ha nem tudnám mik a trixx cuccok, meg spy ... szóval úgy kell kibogarászni hogy mi is ez :S
  • dzsuvajoe
    Kicsit túl xuxa! EZ vmi reklám, v CD tok nem? De azoknakmeg az az egyik elősdleges célja h Figyelemfelkeltő legyen(többé kevésébé itt emg is van) ill. h elso pillantasra kideruljon rola h mi az, mirol szól! Hat nekem neznem kell egy ideig k kibogarasszam a sok kusz szöveg meg kusz háttér mögül...
  • Shiwo
    most hogy mondod, tényleg lehet benne valami... :)
  • droidika
    ...jól néz ki mind a kettő! ( a bal oldalin a tűz effekt lehetne valósabb, a kép sötétebb (misztikusabb), az a világosság (shiwo), gondolom bevésés és domborítás eredménye, amivel szintén el lehetett volna még játszani. jobb oldal, kis kép kivételével, úgy jó ahogy van, talán csak az alsó feliratok vannak lejjebb egy kissé a felső kezdéséhez képest.)
    ...kettőből egyet?
  • Shiwo
    kicsit fura, hogy az elfordított elipszis jobb szélén bellül van egy fakó, fél centi vastag csík, ami lemegy egészen úgy 5 óra irányába...bár lehet ez csak a noteszen lácccik :) ez vhogy világosabb mint a monitorom...
  • BladeW
    Két oldalas, csak az egyszeruseg kedveert bevagtam egymas mellé oket.
  • Bexter
    Én ugy csináltam volna, hogy bal jobb oldal háttere egybefolyó lenne.
    Amugy ok.
  • BladeW
    Sziasztok! Véleményeket szeretnék, kinek hogy tetszik/nem tetszik. Stilisztikai szempontbol is erdekelnének hozzaszolasok.

Koszi elore is!
  • VRSDM
    de az az ;]
    ctrl+t majd distort, húzd rá a leonidasz arcán sarkokat a megfelő szögre, és máris arra a síkra teszi aképed ;]
  • PJack
    csövi!
    tom, h béna vagyok, de vki segítene megmondani, h hogy lehet térben forgatni a képeket? mert a ctrl+t -t ismerem, de az nem az.

előre is köszi:)
  • VRSDM
    rég láttalak erre... :(
  • MerlinW
    "A legjobb rajz nyertese egy csoki!" Jajdejó a csokinak:)
  • Dénes é
    hát tegnap mikor csináltam kicsit még aznapos meg másnapos voltam egyszerre és nem volt erőm már semmihez
  • dzsuvajoe
    Gondoltam, pont ezért kellet voln aleszedni:P
  • Dénes é
    az alapból rajta van