PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
szerintem nem kell rosszabb program, mivel ennek tudom "szinte" minden részét hogy mire jo és hogyan kell használni, igy, csak hiányoznának a dolgok a rosszababkol...

amugy jó képek, hangulatosak, csak én a csajnak az alját kicsit elmosnám. de lehet hogy direktbe akartad igy.

u dont have to listen anybody else but me

Vorpal

Valami piros is legyen.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Vorpal

Nem ugyértettem, hogy a szakmámból kifolyólag, a focilabda után
katam Photoshoppota kezembe, és állandóan csak az iparmûvészet
kontextusában találkoztam vele.

Nem fura, ha operátorok pl. de meglepõ számomra,
hogy civilek is használják ezt a szoftvert,))
Elvégre azt gondolom van sok könnyebben kezelhetõ
szoft. és nem olyan fantasztikus nagyok az igényeik.

Na tegyek énis ide brushokat. Remélem nem nyirom ki a fórumot.

VRSDM
hát ez az... akik véleményeznek kapjanak kedvet és csináljana Õk is... !!!<#ravasz1><#ejnye1>

miért csak te raksz be képeket?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

VRSDM
miért csak én rakok be képeket?

VRSDM
de az igaz hogy az átlag többszázezres progikhoz az átlaguser hozzá se tud szagolni pl. maya - 3dstudiomax - aftereffects és sorolhatnám, ezt meg még egy kezdõ is jol megtanulhatja egy hét alatt ha érdekli és nem n00b

VRSDM
öö, mi számít alacsony szintnek... a "photoshop" topic-ban a csajkifestõs asszem az már azért jó kis szint, de az oszt társaimat meg a haveri kört meg én tanitgatom... szoval. nehéz szinteket szabni, bár tény hogy én mint civil átlag egy éve heti. 60órát ps-ez 17éves gyerek és mégis egész jol megoldom amit akarok

a kép sztorija meg az hogy...
"nekem csak a legjobb csajok kellenek, nem érem be akárkivel, és kipécizek egy csajt, megismerkedek vele, majd eltelik egy hét, és mire megismerném pont szerez magának egy pasit, 99%os csaj meg nemkell nekem csak 100-as (nem ugy százas hanem az én mércém szerint), és ezt ábráozlja hogy ott a magány távol mindentõl mert lekéste a barinõjét...

Vorpal
Hihetetlen, hogy ilyen kaliberü szoftvert ilyen alacsony szinten is lehet használni,)

Danee
tökjó ez a ....miez?

PyRex
Maradhat és nekem teccik...!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

VRSDM
uu bocsi nagylett...
119kb. azért hittem hogy picilesz... ezer bocs... cseréljem kissebre?

VRSDM
csináltam egy képet, azaz RAJZOLTAM nem fotomontás csupán sima ecsetek, vélemény?

VRSDM
kösz, ez volt a megoldás... sose gondoltam volna

Basic
Mûködik a link, csak be kell jelentkezni, mert a saját fórumokat csak a bejelentkezett tagok olvashatják.

keress rá a témák közt, ugy hogy beixeled a gumi+saját fület

Photoshop Phéntek

egy találat lesz
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142604511

VRSDM
hát akkor ezt kényleten leszek kihagyni pedig lenne kedvem no mind1...

ott a link, saját fórumok közt van, ha nem jön be én se tok csinálni semmit

VRSDM
aha ... ezt gondoltam hogy valami hasonló

de hol van ez az egész? mert a forumkeresõ nem talál semmit

ez a photoshop phriday mintájára (SA nem tom mond e valamit) photoshop phéntek.
Igaz itt kötetlen az idõ és nem péntekenként nyomatjuk fel az összes képet. Mindig van egy meghatározott téma, amire humoros képeket állítunk össze shoppal v psp-vel

csak elég kevesen vagyunk, fõleg azért mert saját fórumok közt van ami nem lett kijelezve

VRSDM
nemtudom de nekem nem megy egy darab link sem... ami az sg forumokra vonatkozik, ráérek mondd mit és segitek...

aston shell
nem csak a szinektol fugg...

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

VRSDM
nem tudás kell hozzá hanem türelem egyszerûen csak a környezõ szinekkel kell kiszinzeni... ennyi jo kicsit több de nem olyan nagy kunct csak idõmilliomosnak kell lenned

aston shell
tudom, hogy nagy melo, de aki ezt megtudja csinalni, az mar mondhatja, hogy ert valamit ps-hez... 😄

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

VRSDM
hehe, azért mindent kiszinezni ami a kód mögött, van pl. az én képembõl visszacsinálni az eredetit az eredeti megléte nélkül. hááát nagyon nagy meló abban kiegyezhetünk.

aston shell
a forditottjat kene megcsinalni! 😊

ugy ertem, hogy egy matrixos kepbol kene egy tok normalis kepet krealni, ami nem csak zold, es tele van kodokkal...

aston shell
<#eljen>

Dying Soul
Nincs PS-em..régebben csinálgattam, fénykardokat pl, vagy mátrixos effektet, de hát azt mindenki tud ugye tutorial alapján, igaz nem is lett jó 😄
Majd rakok be fénykardot 😄

VRSDM
jaja, annyira nem nehéz megtalálni, levettem volna a rétg átlátszóságát 3ra :d aztán kereshetnétek. de grat hogy megvan... te nem csináltál képet?

Dying Soul
Megvan az easter egg 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A háttérben a jelmondat

VRSDM
szoval én ezt alkottam... némi leirás...
a képem én vagyok, a házaknak a kodját jobban el akartam különíteni de hát igy sikerült... van egy easer egg a képen aki megtalálja nagy grat...

VRSDM
emberek én elkészültem már csak a határidõre várok...

VRSDM
persze... véletlen sem sürgetünk (: mégegyszer megathx

VRSDM
a téma adott minden ami a mátrix-al kapcsolatos

apocalypse0
természetesen php-s lesz

u.i.:
pont ezért egy kis türelmet kérek. nem tom még mennyit

apocalypse

aston shell
milyen matrix?
zoldes-elmosodott-kodokkal teli ize? 😊

VRSDM
hát akkor uraim aki ittvan aki nincs feldobok egyet...

http://www.k*epfeltoltes.hu/060519/CONTEST1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

CSILLAGOT TÖRÖLD HOGY JOLEGYEN

ez az alapkép

a téma meg legyen : " matrix "

határidõ : (a kevés ember miatt legyen joo sok) holnap 11:20 (értsd délelõtt)

VRSDM
mégsem MARAD ITT mert én halál nem találtam ps contest topic-ot... és bocs a sok post ért

VRSDM
ja és a PHOTOSHOP CONTEST topikban teszem közzé mindenkit várok oda, remélem fél óra latt leszünk legalább egyketten.

VRSDM
köszi nem is tudtam hogy van ilyen topik...

arsene - persze hogy bárki ez a poén, ugyhogy akit érdekel, MA PÉNTEK ESTE 22:10 kor feldobok egy témát és egy képet, aztán mindnekinek goo 😄

apocalypse. ha ezt tényleg megtennéd ááá leköteleznél, php-s vagy html-s (pm-be folyt köv.)

Dying Soul
Photoshop Contest topik is errõl szólna, de haldoklik, azért nézzetek be, ha van kedvetek.

arsene
ha bárki részt vehet......<#wink>

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

apocalypse0
én ha kell csinálok hozzá weblapot

apocalypse

VRSDM
van kedvetek játszani ilyen versenyeket? hogy valaki feldob egy elõre megirt idõben egy témát, és egy képet, és azzal kell akármit csinálni a témán belül aztán mindenki berakná és megnéznénk ki mire jutott? mit szoltók hozzá?

VRSDM
ja és bocs a sok postért, de a csillanos tükrözödös rész az minden frame-en más ... csak a logot cseréld akkor

VRSDM
meg a fontok csak a userbar- stlyet követik de ez már csak hajszálhasogatás.

VRSDM
nemrossz user bar-ok csak szerintem az a baj, hogy egy kocka a sok logo egy kocka sluszpassz, és ilyen kocka vmi átmenet vagy vágd szövegre vagy akármi szerintem persze nekem mind1, nomeg az a style-ja hogy kilog az egész logo de mind1 csak tanács, jok amugy

kaki maki
:-CCCCcccc

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Golyo69
mostmár javitva 😄

GGMU