41998

photoshop-banner.jpg
  • bazs1
    állat vagy
  • bardocz
    elején azt hittem hogy macskák de rájöttem hogy farkas:D amúgy jó lett gra t;)
  • Shadow_THH
    youtubera még nem ment fel mer szar a szerver -.-
  • VRSDM
    shadow - kiirok ma este egyet
    zolo - fogalmam sincs le lett irva sokszor
  • BladeW
    Csinalj egy uj dokumentumot, allitsd be 15cmx21cm-re, a dpi-t (pixel/inch) 300-ra. Ha nyomdanak lesz, akkor a szinmodot CMYK-ra, es kb ennyi.
  • Shadow_THH
    több mint 2szer annyi idő a konvertálás meg a vágás mint amig megcsináltam magát a rajzot a kurvaéletbe
  • zolo
    Valamiért sehogysem akar sikerülni. CompuserveGIF-be mentem a képet, úgy hogy a háttér átlátszóra van állítva , de amikor megnyitom akár PS-el, akkor csak hófehér lesz az átlátszó rész :((((
    Mit baszok el?(CS2)
  • Bexter
    origo szoftverbázisa
  • piamania
    Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni.Honnan tudom leszedni a Photoshopot?Légyszi segítsetek,kellene itthonra,most érettségizem,és kicsit használni szeretném.Köszi
  • Shadow_THH
    jeee csináltam speed paintet 1 óra alatt :D mindjárt megmutatom
  • zsolesz92
    ugyanezzel irtam :D
    de köszi ;)
  • Bexter
    probáld ki a wink -et. tutorial.hu video tutorailjait is azzal csinálták.
  • braaa
    de gondolom ilyen helyekről egy idő után törlik a képedet, valami olyan mint pl a photobucket, ahol van saját mappád...,olyan nincs ami működne itt (sg.hu/fórum)?
  • Shiwo
    én itt szoktam többnyire
  • braaa
    helo, milyen site-okat használtok képfeltöltésre, valami reg-elősre gondolok, photobucket.comról nemtudok, theimagehosting.comról semtudok, eddig csak a kepup-os működött itt a sg fórumon nekem, hova töltsek??????????
  • Shadow_THH
    htx már találtam progit
  • Gabor1990
    Sztem ez egész jó link
  • Bexter
    Kamerával :)
  • Shadow_THH
    mivel veszek fel videot arról ahogy rajzolok?
  • Shiwo
  • zsolesz92
    jah és amit bescannelek, és lementem gépre, azt is nagyobba teszi ki az asztalra. vmi értlemes megoldást légyszi adjatok erre
  • Shadow_THH
    nincs valami contest? szeretnék csinálni pár képt
  • zsolesz92
    még egy kérdés, ez még fontosabb...
    Lemérem a tavalyi üdv lapot. 21,1 cm * 14,9 cm

Megnyitok ps-sel egy ekkora méretet, de nem lesz a kiínát nagyság. ha a resolutionon állítok akkor változik a képméret. tudnáltok segíteni? nem értem az egészet. vagy pixelben ha meg tudbnátok adni a méretét, vagy azt h mekkora legyen as pixel/inch, esetleg cm-re állítsam át, é az mekkora legyen?
    Köszi előre
  • zsolesz92
    Sziasztok. Régen jártam erre, bár be szoktam nézni, de olvasgatni nem mindig van kedvem, képeket megnézem.
    Most egy kéréssel fordulok hozzátok. Olyan betütípus kellene ami egy ballagási meghívón illetve emléklapon jól nézne ki.
    Mindenképpen írott betütipus kéne. ha tudtok segíteni, megköszönném.
    Nem is a keresés a nehéz, tudom, dafont, de ha egyedül kiválasztom, nem biztos h msnak is tetszene.
    Szal segítsetek légyszi
  • SeLFisCH
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aki tudna 7.01hez CRACKET,privátot dobjon,fontos
  • BladeW
    Ha szukseged van az eredeti layerre, az utolso lepest picit mashogy csinald:

-a képre rányitod layernek az írást
    -betőlayeren állva kijelölöd az írást (CTRL+egérklikk)
    -hatter layerre raugrasz ctrl-c, majd ctlr-v

Igy letrehoz egy uj layert amin az irasod a hatterrel lesz texturazva.
  • Bexter
    tetszik
  • VRSDM
    jól beszél a fiú...
    ha nem érted szólj és írok részletest
  • vafeN
    Oké majd kipróbálom^^ és köszi szépen a segítséget
  • Shiwo
    akkor valamit rosszul csináltál..vagy rosszul mentetted vagy mittomén..hülye kérdés, de photoshopban mentetted le .gif-nek ? vagy mikor fehér ? mikor megakarod nézni gyors nézetben ?
  • braaa
    még én is kezdő vagyok de szerintem így:
    -a képre rányitod layernek az írást
    -betőlayeren állva kijelölöd az írást (CTRL+egérklikk)
    -képlayerre atugrasz, select inverse,aztán del, a felső betűlayert kikapcsolod, ha minden igaz csak a képtexture-os írás marad
  • vafeN
    rosszul tudod:) gifnél ugy hadja^^, mármint nekem eddig mindig ugy hadta
  • vafeN
    gif-et használj, csakis gifet ilyeneknél
  • zolo
    Egyik formátumba se hagyja átlátszóként a hátteret , gif-nél fehér, png-nél pedig citromsárga lesz. :((((
  • Shadow_THH
    akkor semmire
  • Shadow_THH
    mindkettő rosszul kezeli, javascripttel kell általában balfaszkodni ha png átlátszóságot akarsz
  • vafeN
    tudom hogy ez nem olyan forum, de valaki tudna segíteni? Olyat akarok csinálni hogy van egy képem és egy írásom és az írás texturájának a képet akarom adni. Ezt mivel lehet megcsinálni? Előre is köszönöm a segítséget^^
  • Icey87
    hát PS-el, de pontosan mire vagy kíváncsi?
  • Icey87
    Töllem kérded? :)
  • ColdFire
    gif-be mentsd el