PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ezt csináltam de ez a szemét adott mögé magátol fekete hátteret, pedig átláccó háttérrel csináltam...
mert a thumbnail képet linkelted be
http://www.lohere.net - a MagyarChan
de nem adi ki sehol elérési utat!!!
se alul se felül mer nincs címsor
hol van???
se alul se felül mer nincs címsor
hol van???
ArtlessDesign!!!
hát rámész az sg fõoldalán h forum ott saját galéria és feltöltöd, utána elérési utat nézel és ittt katt a képre és oda beirod az elérési utat és kész
ezt csináltam... eredeti képet nem rakok... amugy hogyan lehet ugyanolyan betütipussal irni??? töltötök le hozzá betüt mint én vagy vhogy fel tuggyátok képrõl venni? bár az elég lehetetlen...
hali, megint én vok😛 lenne egy kérdésem... hogyan lehet gravírozni? találtam egyet de azt nem birtam megcsinálni, meg amugy is, én gyûrûbe szeretnék gravírozni... vagy irjátok le vagy egy tutorral dobjatok meg légyszi... elõre kösz...
igaz, csak elszaladt az idõ... meg elvileg még ugyis jár az elõzõ contest is...
u dont have to listen anybody else but me
rajt hagytam a peugeot jelét, a felnin a ferrariét, nem tettem neont, nem cseréltem tükröt, se lámpát... szal elég sokminden hiányzik <#vigyor2>#vigyor2>
sziasztok, elkészült az eddig legkomolyabb autótuningom...
elõtte:
utána:
az aszfalt helyetti fehérségért ne bántsatok pls 😛
nem volt idõm megcsinálni...
várom a javaslatokat hogy mit csináljak még rajta/mit javítsak...
elõtte:
utána:
az aszfalt helyetti fehérségért ne bántsatok pls 😛
nem volt idõm megcsinálni...
várom a javaslatokat hogy mit csináljak még rajta/mit javítsak...
kösz az elismerést... még énis gondoltam hogy javítgatom, csak hát ha már zsolesz berakta énis...
másrészt eleinte most miértne legyen kevésbé jó a képe 😄... mondjuk kis tudással is lehet szellemes képet csinálni...
te hol gondoltad a "heggesztést?" én a téglák bemenésénél, térbelisíteni a téglát, a lépcsõ szinét javítani, hogy menjen a kééphez... stb.
te hol látsz hibákat?
másrészt eleinte most miértne legyen kevésbé jó a képe 😄... mondjuk kis tudással is lehet szellemes képet csinálni...
te hol gondoltad a "heggesztést?" én a téglák bemenésénél, térbelisíteni a téglát, a lépcsõ szinét javítani, hogy menjen a kééphez... stb.
te hol látsz hibákat?
ez nagyon tetszik, kicsit még hegeszd
a 293 viszont gány sry
a 293 viszont gány sry
http://www.lohere.net - a MagyarChan
miértne lenne idevaló? énis raktam már be ide kocsit ( már töröltem )...
motorháztetõn és ablakon kivül mást csináltál?(motorházba a morcit is értem)
motorháztetõn és ablakon kivül mást csináltál?(motorházba a morcit is értem)
1000 bocs emberek, el lehet vhogy tüntetni a helyét? már töröltem, de a helye megmaradt...<#nemtudom>#nemtudom>
hát én ilyet alkottam gondolom érthetõ a mondanivalója...

az ilyeneket privátba kérem ... ja és dobd a képet, kiváncsi vagoyk énis rakom máris,
akkor én fürdök és én is felrakom ok? és akkor vége, mert más ugyse csinál sztem... vagy várjunk?
énis készvagyok amugy, 10 perc és berakom a képem, nemhiszem hogy más is ilyet csinált volna ( az 5letre értem)
nem warez, igy azt privátban kéne... (mellesleg halál legalál letölthetõ a cs2 😄
akkor asszem leszedem azt...
opp... dc-n nincs fent, nem tuggya vki msnen átküldeni ? <#banplz>#banplz>
opp... dc-n nincs fent, nem tuggya vki msnen átküldeni ? <#banplz>#banplz>
hát neis várd el hogy egyperc alatt szép képet csinálj... de már várom a képed 😄
ja és szerintem a 9-es jobb, márcsak azértis mert asszem onnantol van cask free transformban WARP, meg vanishing point is csak onnantol van, meg smart object meg a RAW kezelés, HDR támogatás, healing brush átdolgozás átrendezett layer paletta nameg az adobe bride...
nekem ezek épp elég fontosak ahhoz hogy 9cs2 õt használjak
nekem ezek épp elég fontosak ahhoz hogy 9cs2 õt használjak
)