41998
-
#38837 ingyen sose dolgozzz, a kreatív drága dolog -
ktomi22 #38836 tudom tobben vagytok itt olyanok, akiknek van sajat vallakozasuk stb.. szivesen besegitenek akar ingyen is.. hogy tanuljak uj dolgokat.. eyu kis reklámgrafikus cégnél meloztam.. 1 es fel evig szlovákián..(itt lakok..) ha valakit erdekel PM lécci .. köszi.. -
#38835 kreatív kopi-pészt de nemtré :) -
#38834 meglepő amúgy(no offense:D) -
#38833 Mintha már láttam volna valahol :)))))))))) -
#38832 logó lesz:)
meg van egy ilyen is, had pörögjön a topik:)
-
#38831 a bal alsó fakó picit. de csak icipicit mert többel már sok. de mondjuk így is jó. szóval mindjó. valamire. kérdés melyik hova miként. de amúgy tetszik az egész. öröm ránézni ;)
-
#38830 -
#38829 XP saját fontkészítő, okés hogy gagyi de van ilyen is. :) -
#38828 Font Creator. De azért kicsit bonyolultabb a dolog, mint aminek kinéz. Ugyanis nemcsak el kell készíteni a betűket(ennek több módja van), de még mindegyikről meg kell adni, mekkora a betű, a sorköz, a betűköz, mi a neve és milyen kódnak felel meg a különböző felületeken (pl: Win, Mac).
Ha megrajzolod az egyes betűket, akkor még maradnak a jelek, a számok. Ugyanolyan paraméterezéssel, mint a fentiek.
Az ékezetes betűket általában úgy hozzák létre, hogy külön csak az ékezetet. Azt a progi fizetős változatával elég egyszerű az eredeti betűvel kombinálni. A paraméterezések, elnevezések, kódolások ilyenkor is érvényesek.
Én a magam részéről a saját betűtípust feladtam, pedig több, mint kétszázat magyar ékezetesítettem, és alakítottam a betűtípushoz a jeleket. Mert különösen undorítónak találtam, hogy egy jól kinéző betűtípusnak pl. Arialból átvett @ jele van. -
#38827 Fontokat mivel tudok kreálni? .TTF fájlokat..Gondoltam illustrator,De Google nem nagyon találta népszerűnek fontoláshoz...Lehet vele?Csak h megspóroljam az időt meg a helyet.N kelljen copy pastelni,meg positionölni egyesével a "betűket" -
#38826 húzdkimagadjólneveltsrácotthonbüszkékrádbiztosan -
JackMeadow #38825 akurvaanyád :) -
#38824 Pi (3,14...) nap :D
(márc 14) -
JackMeadow #38823 pin up? -
#38822 lool :DD -
#38821 Hétfőre alkossatok a pinap alkalmából :D -
JackMeadow #38820 Szex után!
- Hozzál egy sört!
- De, drágám, legalább kérd szépen!
....
- ODABASSZAK ?! -
#38819 eszembejutott régi klasszikus...
/házibuliban:
-szia veled nem táncol senki?
-nem
-akkor megforgatnád a virsilket? -
#38818 most azért alpári valaki, mert d*gás után kiküldöm az asszonyt szendvicset csinálni not -
#38817 -
#38816 A topikoddal lazán nyertél volna xD -
#38815 omg volt egy nyereményjáték, már nagyon sajnálom h nem vettem rész benne...
egyik remek pályamű. ez egy vicc
-
#38814 A négyzet az az ahogy suhan a levegőben, a színes körök meg leszakadnak az övéről a súrlódás miatt :D -
#38813 szerintem meg ágyúból lőtték ki, mert még füstöl a vége :D
azokkal a négyzetekkel nem tok mit kezdeni most hírtelen a pöttyök stb lehet mondjuk lőpor, vagy ilyesmi :D -
#38812 de jók a nők azért látjátok. taknyos öngyilkos leugró.
de azért a jobb kezével még belecsippentett a kotányi fűszersóba, ballal meg még meghinti épp a tepertős pogikat :'DD
/off.
ritka nagy alpári társaság vagyunk ám így azért remélem látjuk :D -
#38811 A nő meg olyan mintha most ugrott volna le egy háztetőről :D -
#38810 meg a órából fröccsenő takony :'D -
#38809 lol :D coca cola font a legjobb -
#38808 Ez milyen szép xD
-nem saját-
-
JackMeadow #38807 íze mint a szaré de tápláló -
#38806 Amekkora méretben teszem fel netre, úgyse lehet vele mit kezdeni szal qrvára mindegy (:
ez meg azért ilyen kicsi, mert nem gépre készült hanem lapba és eredetileg fel se tettem volna -
#38805 a 14 soros copyright-os szöveged elrontja az összes képed:) -
#38804 -
#38803 en is -
JackMeadow #38802 önarckép? A typo teccik, a szív uncsi -
#38801 de miért rúzsozza, ha fiú? :) -
#38800 a szája az olyan joker-es :D -
#38799 nem vagyok minden formával és ívvel elégedett 100%
de hát 100% sosenincsnemisvót :)
[center] -
#38798 Ez igazán király!