41998
-
#9082 #9065 - kösz :)
#9066 - neked is kösz :)
#9072 - brushokkal, és a fanáziámmal színezgettem. :)
#9077 - kinevetni? dehogy, nekem naon bejön :) -
#9081 Talán oldalra, hogyha csak egy kis helye van a cégnek, akkor tudjn vmi logót betenni. -
#9080 miért nevetnélek ki? tiszta ötletes ;] -
#9079 Azért, hogy kiemeljem de majd beillesztem rendesen a helyére!
Semmi különöset csak, pár képet amit én csináltam, meg bemutatkozásképpen pár sor szöveget. A terv az, hogy az éppen aktuális ablak lesz a többi elött és egy kicsit nagyobbodik mikor az előtérbe kerül. A pontos tartalmak még kiforratlanok. Idő hiányában talán pár hét múlva lesz is belőle valami. -
#9078 jópofa! milyen tartalmat képvisel majd? (a fa kontrasztosabb mint a környezet) -
#9077 Egy saját weblap tervezetet bemutatok neketek, de nem kell kinevetni!!!
seritoWeb
Még nincs kész és a menük nevei is változnak majd! -
#9076 a készítők - a közembere - a profi grafikusok, sőőt, öhm, mindenki PS nek hívja... nem értem minek irtad ezt, de mivel egy fórum, meghallgattam ezt az álláspontot is, szerintem is inkább tisztelgős überfasza lett mint lenéző...
/biztos a készítők is tiszteletlenségből csináltak ilyen ikon-t neki
-
#9075 ha valaki befizet egy vipre, akkor majd nem spammolok :) régebben vipes voltam, de ez a fél évre befizetek-dolog nem bejövős..jobban tetszett a 2 havi leosztás, az nem húzta úgy le a telefonomról az amúgy sem sok manit... -
#9074 de szepen bespammoltal 4 postot :D amugy melo hegyek nincs idom flémelni se :D -
#9073 mostanában nem látok tőled túl sok képet Goblájn..pedig te is tucc ütőseket alkotni...nincs időd mostanában ? -
#9072 amúgy azokat a szines "fény"-bigyókat hogy csináltad? -
#9071 meg amúgy is..más nem csinált bannnert..pedig tudod jól, nem 1szer s volt róla, hogy 1 hétig van kint a banner, ill. utána addig, míg más nem csinál..ha nem tetszik, akkor csinálj egyet te is ,és bírd ki a mostanit egy hétig.. -
#9070 ne légy már ennyire szőrszálhasogató..aki ide betéved, azért csak tisztában van vele, hogy a Photoshop rövidítése a PS.. -
#9069 off
nagyon ba**za a csőrömet a logó! annyi tisztelet sincs benned a készítők iránt, hogy a program teljes nevét kiírd...ám legyen...de, hogy a topik gazda ilyen formába ki is rakja pff!...mellékesen a nevem kezdőbetűi, tehát akkor az én munkáim? vagy ki az, mi az a ps?
on
-
#9068 jééé egy ps flém forum....akkor nesztek kep
-
#9067 nah ilyenre gondoltam, köszi. a logó alatt mit értesz? Szóval hova kerülne?pl vmi ismertetőlap tetejére, esetleg honlapra -
#9066 Jo lett téleg, szolid de odabaszos, nagyon CS3as hangulata lett. -
#9065 ez a banner üt... eccerűen nagyszerű csak gratulálni tudok hozzá -
#9064 vrsdm, kösz hoyg betetted a bannert. :) -
#9063 Én találtam egy jó céget... :S annak pl. csinálhatnál egy logót. a fantáziádat bevethetnéd. :)
link -
#9062 szép lett a banner.
Mostanában csinálgatok kisebb ps munkákat, de mindig megunom, nincs ihletem, nem tom mit lehetne, kéne csinálnom.
Contesteket nem szeretem, meg ezt a fejet ide vágom az unalmas, inkább a honlapszerkesztős, képeslapos dolgot szeretem, de hát az meg nem megy nekem annyira. szal azt szeretem amit a semmiből csinálok, de arra sincs ötletem. nem tudnátok adni ötleteket, hogy milyen cégeknek lehetne mit csinálni? Nem küldeném el nekik,, meg semmi csak cnektek tenném be ha jónak érezném. bex munkái nagyon tetszenek! -
#9061 ...én + a Te képedre ott commenteltem, nem akartam ismételni magam itt. (hajrá-hajrá, kiváncsi vagyok merre mész el az átalakítás terén) -
pako00 #9060 én már láttam a deviantarton tecik naon kafa én akarok ilyet csinálni:) -
#9059 ...ez is photoshop munka! (még mielött elirányítana valaki másik topikba) -
pako00 #9058 szerintem is megérdemli a photoshop a teljes név kiírását amugy szép a banner érdemes lenne a tollmitát is hasonlo szinekel megalkotni látványosabb lenne -
muszáj voltam :D (nem a ps -ről híres a kép, de muszáj betennem.) -
#9056 ok, lehe, nekem így tetszik :) -
#9055 ...alaqul! (nekem üres, a Photoshop pedig megérdemli a teljes név kiírását! a szövegdobozt szerintem is hanyagoljuk) -
#9054 direkt lett olyan, de nemtom :) -
Shadow_THH #9053 a banner szép, stílusos lett, de a szövegdobozost azt szerintem hagyjuk ki -
#9052 szerintem is jó, csak ez nem rajtam múlik, hanem VRSDM -en... :S -
#9051 kösz :) -
#9050 jó lett! -
#9049 Csináltam egy bannert, sztem jó lett.
Csináltam egy szövegdoboznak lévő képet is.
-
#9048 jónagy segg :DDDDD -
pako00 #9047 salynos az alap kép nem minöségi de elkezdtem vele szorakozni eggyik kedvenc müfajom szinte minden képbe látok fantáziát és x-rayozok kiváncsiságbol természetesen:) -
pako00 #9046 igen én egyébként sima röntgen effektes kép jókat lehet szórakozni vele mágnes lasszó +jobb klikk rétegmásolás +képkorrekció és ezután van meló vele finomitások a huzgálos beállitások minden ruhát át lehet röntgenezi persze színfüggő és nem árt ha a domborulatok látszanak nem árt mentegetni mert sok huzga+burn haza vághatja a képet de mindig meg lehet oldani a jó xray hatást -
#9045 Hát a segget biztosan ő. -
#9044 ezt most te csináltad? vagy belinkeltél egy képet(csak mert tényleg van ilyen szoknya :D) -
#9043 lol:D