41998
-
#9122 #9046-ban leírta!
-
#9121 Ilyet hogy lehet csinálni? -
#9120 ...kösz! valóban hiányoznak ezek a dolgok, de mára megfáradtam ennyi! -
Shadow_THH #9119 nagyon jó de kötöszködnék:
kicsit csináld színárnyalatosra a kastélyt hogy alul sötétebb
rakjál be fentről lefelé nyúló fénysugarakat és buborékokat még
a vár nem hullámzik(!!!) -
#9118 Full
...erről ennyit ! -
#9117 próbálkoztam fénnyel, csak az istennek nem akart vmiért sikerülni..(miért van az, hogy néha nem jelenik meg a képen a renderelt fény ? pedig az aktív layeren próbálkoztam...)
#9106-ra még: azért kicsi, mert ekkora volt a "háttér-kép" -
#9116 az :) azért is áttetsző.. -
#9115 Nem a Times N R ;) Az m betü is más de egyébként nagyon hasonlit!
Viszont találtam egyet! Az ITC Century Book csak nem tom honnan leszedni!!?? :S:S: -
#9114 A photoshop topicba már beírtam de nem kaptam választ.
Vista alatt miként lehetne futtatni a PS CS2 -t Nekem nem sikerült, az eszközöket nem tudja betölteni aztán kilép.
Megoldás? -
#9113 sztem ez (times new roman nem?) csak a beálljtásokba a szövegnél kicsit módosítgasd a karakterszélességet, magasságot, mert mintha nem lennének arányosak, kicsit nyújtottak -
#9112 Sziasztok!
KÉrhetnék egy kis helpet! A T-comnak van valami font-ja vagy simán benne van a Ps-ben csak nem találom!? pölö -
#9111 arial a becses neve... és mi ez a két warn? rossz útra tértél? -
Shadow_THH #9110 király lett!
(lol mi ez az új betütipus a szövegdobozban???)
-
#9109 valóban jó lett a kép ;), én annyit változtatnék hogy azért egy villámnak elég nagy fénye van, lehetne játszani szép kontrasztos fény árnyék játékot a vár oldalán ;) durván megnyúlt árnyékokkkal :) -
#9108 hu de lassan jön innen videó de azért megnézem mert érdekel:D -
#9107 én letom játszani media playerral is.:D-elég érdekes:)vagyis nemannyira azt hittem nagyobbat csinálsz belőlük.ien videok jöhetnének még:D -
#9106 ...jó lett a hangulata, kivitelezés is jónak tűnik (miért ilyen kicsi a méret?!) jobb alul az egy szellem alak? -
#9105 nekem nem viszi :S vmi TSCC corrupted file :S -
#9104 bsplayer nekem viszi -
#9103 talán akkor media player -
#9102 ezt mivel is kell lejátszatni? :D a WMP-m nem viszi... -
#9101 köszii :D -
#9100 Mell nagyatása... -
#9099 megköszönném =), nagyon =)... -
#9098 wow, nekem nagyon tetszik :) -
nyem tom, kinek mennyire világos/sötét a monitorja..a munka "minősége" erősen függhet tőle.. (nálam jól néz ki :)
ui: szövegmezőbe a betük szinét változtasd meg Véresdéem plz, mert a photoshop munkák felirat fölötti betük nem igazán látszanak, és nem tom, hogy jól írtam-e be.. -
#9096 mindj felveszek egy videot... :) -
#9095 Valaki tudna adni nekem 1 linket, ahol leírják, hogy hogyann kell 1 képen megnagyobbítani a nő mellét? vagy el tudná itt nekem magyarázni? =) pls...:D -
#9094 jó nem fikázásként irtam, csak megerősítettem hogy volt már, aki szeretne alkosson nyugodtan, senki nem beszélek én le róla. -
#9093 de ennyi erővel horror is volt már asszem.. -
#9092 nem jönnek, szennyezés pont így szó szerint volt már :)
én spec EZT alkottam akkor rája :)
-
#9091 nekem mindkettőhöz van ötletem, szvsz nem zavar a két téma.. legfeljebb csinálok 2 képet... -
#9090 Az már volt párszor téme XD na jó nembaszogatlak meg nem "lángolok" mert jonnek rinyálni... -
#9089 de megadok témát, akkor csak szennyezés pls. :S :) -
#9088 A téme megjelölés pont azért van h az összes képet megpróbálják abban a témában megcsinálni. Ha Azt akarod h mindeki olyat csináljon amilyet akar, eccerű:ne adj meg témát... -
#9087 hogy érted hogy ellentmondanak? direkt ilyen a téma, hogy akinek olyan kedve van hogy horroros az olyat akinek meg vidám az meg vidámat... de lehet hogy akkor ha így nem jó akkor a vidám nem kell. -
#9086 Témát jól megadtad vazze! Kicsit ellent mondnak nem gondolod?
9077: ZP design:) azok is folyton ilyeneket alkotnak:) de mind emellett jou! -
#9085 [b]Contest:
Téma: Horror, Szennyezés, Vidámság -
#9084 kösz mindenkinek még1×:) -
#9083 cép
grat.