PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuxa
oké

Because cheese...

VRSDM
fogalmam sincs középfokúm van csak , de hát nemtudom, én más szavakkal tenném

MERLIN - jolvanna csak irtam nem néztem

u dont have to listen anybody else but me

Nuxa
És bocs, hogy a topicba nem illõ dolgokkal zavarlak titeket.

Because cheese...

Nuxa
😊

Na és egy checkelést szeretnék, jól fordítottam?:
One ring to rule them all,
one ring to find them,
one ring to bring them all
and in the darkness bind them -> fordítás ->

egy gyûrû mind felett,
egy gyûrû megtalálja,
egy gyûrû hozza õket
s a sötétségbe köt ki mind

Because cheese...

MerlinW
Lool😊
Már látom is a BKV jövõjét😊

[merlinw.org]

Nuxa
már meg is van, mûkszik, csudás!!

Because cheese...

Nuxa
thxy, sokat segítettél, már régóta nemtudom hogy hogy kell, THX!!<#worship><#violent>

Because cheese...

VRSDM
vezérlõpult - betûtípusok és behuzod oda a font-ot, aztán ps ujraindit és ottlesz

Nuxa
He, figyuzzatok! Lehet, hogy hülye kérdés, de meg tudnátok mondani, hogy egy betûtípust hogy lehet betenni a ps-ba, egyszerûen sehogy sem lelem a módját<#falbav><#falbav>.

Because cheese...

VRSDM
próbáltam éreztetni a tipikus starwars könyv hatást, többkevesebb sikerrel, de hát minek magyarázkodom ez egy fan kép nem a minõségen van a hangsúly

VRSDM
igen... no de abbahagyom a chat-elést...

másrészt ba*ta a csõrõmet az a villamosos móka, hát nekiálltam 10 perce... aztán lesz ami lesz...

xelag
Bocsesz 😛 Így már jó?
VRSDM
már eddig is zavart azthittem csak véletlen, de látom nem...

használd a " válasz " gombot, mert igy átláthatlaná kezd válni

xelag
lol 😛
VRSDM
hej! a képem!!!
a kisbetüt nemolvastad? 1px/karakter 😄

" all rights reserved " 😄

xelag
Nemsokak örömére 😄 Egy kis Depeche Mode,meg hát ezt a contest még inkább kihagynám,és majd a következõbe veszek részt.Ezt meg csak ugy 😛

[/img]
VRSDM
akkor aszthiszem inditom az újat, aztán alkossunk egy darabig...

jelmondat " Hol is vagyunk mi emberek a földön "

azthiszem nem egy eset és elképzelés van e téren, lesz mit csinálni, legalább nekem már most van nem egy 5letem... akkor várom a képeket...

MerlinW
Izé.. ja...😄

Fogod a felhõs-napos képet és csinálsz vele amit akarsz😊 Mint az indiánosnál😊 De VRSDM azt írta ma újabb kántesztet nyit nekünk, jól😊

[merlinw.org]

xelag
Látszik a sötétoldalt jobban kedvelem 😛
xelag
Tehát akkor amik kivannak linkelve képek azokat szerkesszem,ahogy az a felhõs napos és a gyerekek játszanak... csak itt valami szöveget rakjak rá
MerlinW
Mi, mi?😄

A felhõs-napos kép a legutóbbi verseny. A focist "csak úgy" csináltam, nonfit meg VRSDM ajánlotta neked, hogy ne unatkozz😊

Remélem minden tiszta😊

Egyébként a contest lényege az, hogy egy feldobott témára (legyen az kép vagy szöveg) kell képet varázsolni. Ha kép és szöveg is a téma, (mint esetünkben) akkor azok alapján kell dolgozni. Pl ha egy villamos van a képen és a téma az hogy csillagok háborúja, akkor mondjuk felpofozom a témaadót, de lehet vele kreatívkodni, jól.

[merlinw.org]

xelag
Ezt most nem értem,ilyen jellegû képet kell csinálni,vagy ezt kell módosítani? Bocsi de ég amint látjátok contest meg ilyen téren kezdõ vok.
MerlinW
Szerintem is klassz az igazi contest fajtájú dolog. Azaz feldobnak egy mondatot, és arra kell rajzolni valamit. Mint a plakát versenyeken. Több kreativitást lehet belõle kihozni.

Ez a képes dolog is jó, de nincs elég "versenyzõ". A szövegeshez meg egy alkotónak lehet több piktúrát is rajzolnia😊

[merlinw.org]

xelag
okok tribal confighoz van kedvem (amire most jöttem rá hogy mi az) csinálok 2-3 at és majd mutatom
VRSDM
lehetne szlogenekhez is gyártani, mármint a contest-ekre értem, hasonlóan mint ez a focis, ami igen tetszik... van hozzá kedv? ma este tesztelhetnénk is egyet...

tribal_NONFI_1
tribal_NONFI_2
URL=http://iaro.srv.hu/kep/Sarkany.jpg]tribal_NONFI_3

VRSDM
nagyon tetszik...

xelang - legyen a témád a tribal confik... ha kell mutatok példát...

xelag
ok 😛 akkor berakok vmi gagyiságot,lehet osztani 😄 komolyan mondom,de please mondjon már valaki egy témát mert halálra unom magam,(az absztrakt világban)

[/img]
MerlinW
mosolyogtam utána, nincs semmi gáz😊

[merlinw.org]

xelag
de az a hurricane féleség az nagyon bejön(igaz én absztrakt párti vok ) 😄 de ehez jól áll
xelag
Csak vicceltem,és nem is ötekedésnek szántam,csak egy kis hülye viccnek,igaz a dragon ball az egy nagy fas..ság ,csak ez jutot eszembe,de nem mondtam hogy rosz a kép,igenis jó ez.
MerlinW
elég szomorú😊)

[merlinw.org]

xelag
Ez faszsa lett,tetszik(engem ez a kép a dragon ballt juttatja eszembe) 😛
MerlinW
nemcontest😊

[merlinw.org]

Köszi.
A tanácsokat megfogadom 😄

sedthh
jók lettek <#eljen>

ajánlatom: kicsit válatoztass még a hue-n (erõsebb szinte viláhító szinek, vagy egy duplicated layerben blur-t nyomass rájuk és állítsd úgy hogy világítsanak a körvonalak (soft light talán jó lesz) )
ileltve fehér keret ami kötelezõ 😊

hihetetlen alreg azért van hogy a photoshop phénteket bannolva is tudjam kezelgetni.

Hát ezek csak sigek és a legelsõ probálkozás, de gondoltam mivel ps munkák ezé berakom, remélem elfér.

VRSDM
egész tetszõs sikerrel. ahogy a nép mutatja... csak igy tovább

--

már eztis tudom legalább 😄

MerlinW
Kirizáltam ugyan a képet, de mint a mellékelt ábra is mutatja a kihívás miatt neki is estem😊

[merlinw.org]

PESK
A flesh szó számomra kb annyit tesz hogy király...

ArtlessDesign!!!

VRSDM
mindenkinek válasz aztán majd kiszûrítek hogy ki kinek...

-szoval egy másik képet akartam, csak indulás elõtt 1 percel jutott eszembe, és ha nem dobok be egyet 1 percel az indulás elõtt akkor nemlesz contest vagy ha várok nemlesz buszom 😄 amugymeg, nelegyen már mindig olyan egyszerû dolgunk, énis csinálok egyet ma aztán megnézzük mennyire basó*om el. mellesleg a képed tetszik nagyon.

- nemértem mik keres ott a flesh szó meg hogy mitjelent :S

-indiános szép, szereti a szellemes meghatódósokat, csak a hajó lenne normálisan kivágva....

xelag
lol 😄 Hát gondoltam berakom még ha nem is a témához fûzõdik ,meg hát televan hibával,mert lusta oltam némelyik képet szépen az élei mentén körberajzolniés kivágni,és így jöttek a szellemek,azt ugysem olyan nehéz ,hehe<#integet2>
PESK
jah de amugy jó flesh 5letes kép

ArtlessDesign!!!

MerlinW
nyaralnak a szellemeikkel😄

[merlinw.org]

PESK
Nyáriszünet az indiánoknál...<#bee1>

ArtlessDesign!!!

MerlinW
Izé..😊 A téma nyáriszünet volt😊
Az alapképbõl sem hagytál sokat, ami ugye a contest feltétele😊

De az indiános témát azt szeretem😊

[merlinw.org]

MerlinW
nincs mit😊

[merlinw.org]

xelag
[/img]

Hát eléggé elkapkodtam meg már nem volt idõm így este fél 11kor ,már majdnem leragad a szemem,stb,igaz azt sem tudom mi a téma de azért csináltam én is egy képet
lck
kösz
MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
de persze, mekkorában kéred?

[merlinw.org]