41998
-
pako00 #9042 xray -
fradista91 #9041 Rendben, és elnézést az esetleges offért. -
#9040 ezt a vitát itt felyezzétek be, menjetek pm-be gumiba csetbe, akárhova de itt ennek most vége van! -
fradista91 #9039 Köss bele mindenbe, tényleg király vagy.
Amúgy meg idéztem ha nem tűnt volna fel ^^
(amit gyakorolhatnál mert közelsem hosszú ó-val lett leírva de persze ez már részletkérdés csakúgy mint az hogy írom le a program nevét) -
#9038 király vagy -
#9037 Közelebbi megismerkedést kezd úgy hogy nem "fotósopp"-nak irod leh ahnem Photoshopnak de minimum PS nek -
#9036 Aham.
Amikor én kezdtem én is ilyesmiket müveltem anno :) -
fradista91 #9035 Igazából sztem arra értette hogy nem fotosopp, hogy csak egy effektet használt a munkához, amit más programmal is meglehet csinálni (én legalábbis ismerek ilyet).
A lényeg talán az lenne a topikban, hogy kihasználjuk az Adobe által gyártott szoftver minden lehetőségét.
Persze valahol el kell kezdeni, én is most kezdem közelebbről megismerni :) -
#9034 bexter tudja, ez a legjobb munkám eddigiek során... :D
[csakviccelsezakisfiuakimostegybeírjaaszövegét] -
#9033 kár hogy ez pedig az. -
#9032 Mért ne lenne az? -
#9031 kár h ez nem fotosop
-
SeLFisCH #9030 ügyes -
#9029 Folyamatban minden -
#9028 nagyon jó lett még ilyeneket nyomass -
Icey87 #9027 úgyérzem, hogy a topik egy ideje haldoklik, Valaki törje meg végre a csendet egy k*b*szott jó képpel :) Bár lehet, hogy ez a kiálltvány visszaüt... -
fitotron #9026 Na...akkor elmondom Neked, hogy ez éppen nem olyan... mert nem azt kérdeztem tőled-tőletek, hogy tudok ezzel a progival szerkeszteni, dolgozni, bármit csinálni,
hanem....de nem szaporítom, mert egy nagyképű hólyag vagy... -
#9025 Ez olyan, mint amikorvan egy Fiatod és bemész egy ford üzletbe h nem e tudnak segiteni :) De tudunk. forduljon oda ahol ezzel foglalkoznak! -
fitotron #9024 Bex-nek. Nem azon csodálkozom, hogy nem megy....ha elolvastad volna rendesen... amit ide írtam... újból telepíteni szeretném....
:)) egyébként nincs krack-je.., és ahogy rákérdezték, hogy ...az meg mi... azért nincs akkora különbség a PSP8-PSP9 progik között...
Baluman, lehet, hogy rossz topikba írtam, amúgy meg ez is rajzprogi...bocsi, ezt úgy általában kérdeztem, hogy mondjuk demo lejárta után, hogy tudom újra feltenni... egyébként köszi...gondoltam, hogy itt nagyokosok válaszolnak, és én sajnos nem vagyok az....írjátok akkor azt, hogy N E M TUDOM... oszt jónap! -
#9023 -
#9022 Paint Shop Pro 9 -re gondolt valószínűleg. Rossz topic ^^ -
#9021 Registry -
#9020 PSP9 az meg mi? És mé nem crackelted ha lejárt? És ha lejárt mért csodálkozol h nem megy? -
fitotron #9019 Segítséget kérek!
Hogy tudom újra letölteni a PSP9 demoját? Lejárt, hiába törlöm mindenhonnan - szerintem - nem enged fel újra. Honnan, mit kell még törölnöm, az okosok azt mondják, hogy van valami emlékeztető fájl, amit a rendszer megjegyez, de miazzzzzzzzz.....? Köszönöm előre is! -
#9018 Gyakorlás
-
Shadow_THH #9017 hmm balfaszul tömöritette be a youtube, nálam van zenéje és 7 perc 20 hosszú -
Shadow_THH #9016 eureka7 -
Shadow_THH #9015 nagyon jó de használj más betütipusokat és rakj valami vizjel szerüt a háttérbe szerintem -
BladeW #9014 Tetszik a szinosszeallitas -
#9013 Melom:
-
#9012 Googleben rákeresel. Nekem is az segített. -
#9011 Baluman: ötlet+kivitelezés
Shadow: nekem olyan mintha nem lenne vége (és hol a zene?) annyit tudtam kivenni belőle, hogy van egy sisakos zöldszemű fej + kiscsaj + F1 autó légbeömlő...sokat segített volna (nekem) ha a végén egy pillanatra bedobod az eredetit (persze ha van). -
Shadow_THH #9010 csináltam még egy speed paintet -
#9009 Nah csináltam ismét egy érdekes képet!
Víz alatti város, vagy valami olyasmi :)
-
#9008 Hát ja csak utólag vettem észre:S és már nem volt kedvem szarakodni
Ja és a ball szemét elrontottam(a szeme alatt) -
Shadow_THH #9007 egész jó lett de azért ennyire nem kellett volna kimenni a vonalon kivülre -
#9006 b*zz :D ez komoly :D -
#9005 :S lett, angelinat-en mar rég lefoglaltam, más már nem rusnyithatja:P -
#9004 NA ennyire jutottam:
-
#9003 Héé hova lett a kép?
És miért töröltétek a hozzászólásomat?
Én meg mint a hülye készítem a képet
Tessék itt van a kép amúgy(időbe lementettem):