PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MERLIN - jolvanna csak irtam nem néztem
u dont have to listen anybody else but me
Na és egy checkelést szeretnék, jól fordítottam?:
One ring to rule them all,
one ring to find them,
one ring to bring them all
and in the darkness bind them -> fordítás ->
egy gyûrû mind felett,
egy gyûrû megtalálja,
egy gyûrû hozza õket
s a sötétségbe köt ki mind
Because cheese...
Because cheese...
Because cheese...

másrészt ba*ta a csõrõmet az a villamosos móka, hát nekiálltam 10 perce... aztán lesz ami lesz...
használd a " válasz " gombot, mert igy átláthatlaná kezd válni
a kisbetüt nemolvastad? 1px/karakter 😄
" all rights reserved " 😄
[/img]
jelmondat " Hol is vagyunk mi emberek a földön "
azthiszem nem egy eset és elképzelés van e téren, lesz mit csinálni, legalább nekem már most van nem egy 5letem... akkor várom a képeket...
Fogod a felhõs-napos képet és csinálsz vele amit akarsz😊 Mint az indiánosnál😊 De VRSDM azt írta ma újabb kántesztet nyit nekünk, jól😊
[merlinw.org]
A felhõs-napos kép a legutóbbi verseny. A focist "csak úgy" csináltam, nonfit meg VRSDM ajánlotta neked, hogy ne unatkozz😊
Remélem minden tiszta😊
Egyébként a contest lényege az, hogy egy feldobott témára (legyen az kép vagy szöveg) kell képet varázsolni. Ha kép és szöveg is a téma, (mint esetünkben) akkor azok alapján kell dolgozni. Pl ha egy villamos van a képen és a téma az hogy csillagok háborúja, akkor mondjuk felpofozom a témaadót, de lehet vele kreatívkodni, jól.
[merlinw.org]
Ez a képes dolog is jó, de nincs elég "versenyzõ". A szövegeshez meg egy alkotónak lehet több piktúrát is rajzolnia😊
[merlinw.org]
tribal_NONFI_1
tribal_NONFI_2
URL=http://iaro.srv.hu/kep/Sarkany.jpg]tribal_NONFI_3
xelang - legyen a témád a tribal confik... ha kell mutatok példát...
[/img]
A tanácsokat megfogadom 😄
ajánlatom: kicsit válatoztass még a hue-n (erõsebb szinte viláhító szinek, vagy egy duplicated layerben blur-t nyomass rájuk és állítsd úgy hogy világítsanak a körvonalak (soft light talán jó lesz) )
ileltve fehér keret ami kötelezõ 😊
hihetetlen alreg azért van hogy a photoshop phénteket bannolva is tudjam kezelgetni.

--
már eztis tudom legalább 😄
[merlinw.org]
-szoval egy másik képet akartam, csak indulás elõtt 1 percel jutott eszembe, és ha nem dobok be egyet 1 percel az indulás elõtt akkor nemlesz contest vagy ha várok nemlesz buszom 😄 amugymeg, nelegyen már mindig olyan egyszerû dolgunk, énis csinálok egyet ma aztán megnézzük mennyire basó*om el. mellesleg a képed tetszik nagyon.
- nemértem mik keres ott a flesh szó meg hogy mitjelent :S
-indiános szép, szereti a szellemes meghatódósokat, csak a hajó lenne normálisan kivágva....
Az alapképbõl sem hagytál sokat, ami ugye a contest feltétele😊
De az indiános témát azt szeretem😊
[merlinw.org]
Hát eléggé elkapkodtam meg már nem volt idõm így este fél 11kor ,már majdnem leragad a szemem,stb,igaz azt sem tudom mi a téma de azért csináltam én is egy képet
[merlinw.org]