PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez már esetleg valami 3d-s progi? maya 3d-s max? vagy psel csináltad ? ,lol,a végén világhírû lesz ez akép 😛
jó nagy szíve van😊)
Na meg egy kép...

Na meg egy kép...

szivesen kipróbálnám de már késõbánat,mivel mindíg letörlöm a psd fileokat 😄 szivesen megcsináltam volna,de azért kösz(bár nekem így is tetzik)
Szvsz nem vészes...olyan kis egyszerü, ami nem baj hiszen a lányon van a hangsúly. Jobb mint a shockwave-es😊
[merlinw.org]
a csaj csinos 😊 egyébként a kép nem tetszik sry
dobáld tele nonfigurativ formákkal nyomass rá random filtereket és effekteket a végtelenségig (mármint a háttérre) a csaj vékony alphás változatával is megdobhatod aztán az egésznek állitsd át a szinét nyomj rá egy enyhébb dodge-ot és postold be ujra kerettel
szerintem szép lesz 😄
dobáld tele nonfigurativ formákkal nyomass rá random filtereket és effekteket a végtelenségig (mármint a háttérre) a csaj vékony alphás változatával is megdobhatod aztán az egésznek állitsd át a szinét nyomj rá egy enyhébb dodge-ot és postold be ujra kerettel
szerintem szép lesz 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
annyitól nem
az arcod meg szemed nem photoshop, egy ilyen vágás még tõlem is szép lenne 😄
póló+vizipipa+beszívott arc <#hehe>#hehe>
sõt ha nagyon láma lennék azt is beírnám hogy gyanús növényzet a háttérben <#hehe>#hehe> ami ugye tudjuk hogy lehetetlen hogy vadkender legyen...
sõt ha nagyon láma lennék azt is beírnám hogy gyanús növényzet a háttérben <#hehe>#hehe> ami ugye tudjuk hogy lehetetlen hogy vadkender legyen...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
ja értem mp3at nézegettél 😄 rólam is sok ilyen van csak nem fûvel
nem is vagyok liberális
nem is vagyok liberális
ez jó lett de az alap kép az gáz
tetszik a krómos hatás
tetszik a krómos hatás
én vagyok a képen egy házibuliban és ugy fényképeztek hogy nem tudtam róla és mondja a haverom hogy csíz, és igy sikerült odanéznem😛 közben mp3at nézegettem
drogerie mode

lapozz vissza volt egy jó tutor link meg a kép is felette
gondolom ti nem tutorral csináljátok a felrobbanó bolygót de ha vki tud küldjön már egy linket pls
neki a demszkys nem tetszett.
na mindegy!!mindenki photosopholjon...
na mindegy!!mindenki photosopholjon...
az a haggyuk az hagyjuk.
na mindegy.
photoshoppolj tovább,kevés fikázással ha lehet.
további jó munkát.
na mindegy.
photoshoppolj tovább,kevés fikázással ha lehet.
további jó munkát.
húúú politikai spam jeeee 😄DDD
hívjatok opokat majd elintézi ugyanez volt a rosszabbul photoshoppolunk topikban, valahogy a gyurcsányosak mind eltüntek, talán a tér-idõ kontinuum zavar
off vége gyerekek, zolesz csinálj egy képet a 4es metrórol
hívjatok opokat majd elintézi ugyanez volt a rosszabbul photoshoppolunk topikban, valahogy a gyurcsányosak mind eltüntek, talán a tér-idõ kontinuum zavar
off vége gyerekek, zolesz csinálj egy képet a 4es metrórol
csináltam egy stuffot,ami egész jó lett.
témába vág, nekem tetszik.<#vigyor1>#vigyor1>
rólam is van hülye kép.
ha szeretnél egyett,akkor küldhetek(photoshoppold meg),és rakd fel ide.
legalább röhögünk egy jót.
témába vág, nekem tetszik.<#vigyor1>#vigyor1>
rólam is van hülye kép.
ha szeretnél egyett,akkor küldhetek(photoshoppold meg),és rakd fel ide.
legalább röhögünk egy jót.
egyébként meg ne kritizáld a fejemet, meg ugy az egész énemet, az egy dolog hogy nem vagyok a legszebb, fõleg piásan, de biztos rólad is csináltak már hülye fényképeket... na mindegy ne veszekedjünk mer naon eltértünk a témátol <#crazya>#crazya><#nezze>#nezze>
én meg egy szóval se mondtam h eddig kötekedtél, hanem azt mondtam h tessék sziggyá ahogy akarsz, akkor is felteszem mert érdekel más véleménye...
olvass vissza egy kicsit és láthatod, hogy senkinek a munkájába nem kötöttem bele.
ez max a te szokásod.
nekem mondjuk tetszik a színvilág amit használsz ezen a képen.
a fantázia megint más kérdés.
ez max a te szokásod.
nekem mondjuk tetszik a színvilág amit használsz ezen a képen.
a fantázia megint más kérdés.
opp, ezt kicsit elkurtam 😛 összeégettem a layereket és attam a villamosnak is egy kis inner shadowot, meg inner glowot...
na itt az idõ hogy kötekedj és beleköss a munkámba.akkor is felrakom nem érdekelsz
szar, szar nem érd.
itt a bolygó lenne a lényeg de ha már ilyen villamos õrület van...

szar, szar nem érd.
itt a bolygó lenne a lényeg de ha már ilyen villamos õrület van...

ez nagyon vicces... föleg ha az a marihuána jel a fülhallgató alatt lenne...
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#taps>#taps><#mf1>#mf1>
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#taps>#taps><#mf1>#mf1>
Találtam egy ilyen képet, azért ez nem semmi.
ezek fényében értem, hogy a Demszky miért a barátod.hehe
ja ez az én munkám, mire találtam egy ilyen arcot eltelt egy kis idõ😊

ezek fényében értem, hogy a Demszky miért a barátod.hehe
ja ez az én munkám, mire találtam egy ilyen arcot eltelt egy kis idõ😊

A bolygók felszínét hogy csináltad?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
tehát azt mondod, hogy a "beszívott" 651-es hozzászólásában található kép az õ munkája?
ja ha igy van,akkor ok, csak kérdés mi számit work-nak?
ja ha igy van,akkor ok, csak kérdés mi számit work-nak?
nem igazán vicnek szántam.
Kb úgy vágtam ki a fejet,ahogy a demszky megérdemli, senki nem mondta hogy a mûvészi oldalra gyúrok.
Ez a munka dolog,meg elég szubjektív.Majd ha 1 nap alatt alkotsz valami használhatót a bekopizáson kívül akkor majd dumálhatsz,addig meg csak karatézzál kis<#kocsog>#kocsog>
egyébként meg ne legyél ilyen lazacsávó mert még valaki rálép a fütyülõdre.
Kb úgy vágtam ki a fejet,ahogy a demszky megérdemli, senki nem mondta hogy a mûvészi oldalra gyúrok.
Ez a munka dolog,meg elég szubjektív.Majd ha 1 nap alatt alkotsz valami használhatót a bekopizáson kívül akkor majd dumálhatsz,addig meg csak karatézzál kis<#kocsog>#kocsog>
egyébként meg ne legyél ilyen lazacsávó mert még valaki rálép a fütyülõdre.
hahaha kikurtvicces. nézd meg hogy vágtad ki azt a fejet... egyébként meg azért mert ritkaszar a munkád és nem teccik nem kell rögtön baszogatni mer norm,álisan mondtam, nem azt mondtam, h k....va anyád huzzá innen a szaroddal hanem h nagyon nem teccik. és direkt oda is irtam h egyiknek sincs értelme, csak tök jó poén meg minden... szal bekaphatod
ja meg ha apukád a Demszky, akkor sorry és üdvözlöm.<#mf1>#mf1>
Már ne is haragudj.
Az hogy fogod a képeket,és berakod a villamos tetejére az szerinted mennyiben meriti azt a fogalmat hogy értelme van?És mennyire azt hogy mennyire volt nehéz.Mondjuk azon kívül hogy beraktad a képekkel nem nagyon kezdtél semmit sem.
Ugyanis amit te csináltál 651 hozzászólásodban az kb a bekopizás feladatát meríti ki.
Lehet azt is fikázni,ha szeretnéd megteszem.
Bármikor utánad csinálom amit az 651-es hozzászólásodban belinkeltél.
Egyébként meg a photoshop eme szórakozási formája sohasem arról szólt, hogy milyen nehézségi szintû a dolog ezt szögezzük le már most.
És hidd el amit te csináltál a fiam is utánad csinálja,ha már errõl van szó.
Az hogy fogod a képeket,és berakod a villamos tetejére az szerinted mennyiben meriti azt a fogalmat hogy értelme van?És mennyire azt hogy mennyire volt nehéz.Mondjuk azon kívül hogy beraktad a képekkel nem nagyon kezdtél semmit sem.
Ugyanis amit te csináltál 651 hozzászólásodban az kb a bekopizás feladatát meríti ki.
Lehet azt is fikázni,ha szeretnéd megteszem.
Bármikor utánad csinálom amit az 651-es hozzászólásodban belinkeltél.
Egyébként meg a photoshop eme szórakozási formája sohasem arról szólt, hogy milyen nehézségi szintû a dolog ezt szögezzük le már most.
És hidd el amit te csináltál a fiam is utánad csinálja,ha már errõl van szó.