PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi08
ezt a suzukit egy kiállításon láttam élõben! 😄

xelag
Azé odabasz acsaj,nem? 😛
xelag
ez nagyon jó lett,bárcsak nekem lett volna türelmem
Hixer
hát elég szar let sztem, pl az árnyék a motorháztetõn azt nem javítgattam ki meg a csaj sincs rendesen körbevágva, csak annyit mutatok belõle, hogy lehet szõkíteni, igaz olyan teljesen aranyszõkét nem tok, de ilyen kicsit mélyebbszõkét lehet! aztán kapott egy kis photoplasztikát is semmi extra körbevágás, duplicate, colorize, és blending mode állítgatása... ennyi
ja a kocsi az persze egy suzuki swift, mer magyarok vagyunk mégis a magyar népkocsival nyomjon a csaj nem lamborghini a király itten... kicsit savanyú, kicsit sárga ugyebár...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

gazgoblin
Észjáték:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

berlinboy6329
Kicsit körülnéztem a deviantart weblapján,ott akadtam rá a progira,majd DC-vel lekaptam.

Ja és volt itt 1 kép Frozen planet volt a neve,nagy gyönyxörû fagyott bolygó,PSD-ben ott volt a deviantart-on.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Terragent a Terragen nevû progival csináltam.Nem nehéz használni csak sokáig rendereli a képet.Mindent meglehet rajta csinálni,az a kép is full saját.Be lehet állítani az atmoszférát,a felhõk sûrûségét/nagyságát,a nap erejét,a sziklák/dombok felszínét,a szárazföld Lrendezkedését,nagyságát... és a vizet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Amse
ezen a képen sokkal egyszerûbb lenne a hajat kicserélni mint szarakodni a színezéssel.

xelag
hy,de a terragen-be mi a nagyszám?(semmi kötekvés,csak nemtom,hogy mit nézzek,ezt az egészet te csináltad? vagy a vizet? vagy mi? valami 3d-s progival?) mind1 de amúgy jó a kép
terragen címû képet mivel csináltad?
ja és hogyan?

berlinboy6329
Rájöttem ,miért nem mûködött.A bolgyón kívüli részen töltve volt a lyer,és onnan nézte a glow-ozás ahol a töltés széle van.üres layeren már szépen glowozza a bolgyót.

berlinboy6329
BolygóMég mikor tudtam glowozni
színekFekete-fehér képet színeztem,1. próbálkozás
TerragenEz meg 1 kis ráadás.

ajánlom figyelmedbe ezt az igen kiváló oldalt.

tutorial.hu

berlinboy6329
passz.asse tom hogy jó.Még mindig kintrõl-befele csinálja,nem a bolgyótól kifele.

xelag
hát igen,sajosn nem lehet olyan jól megcsinálni 😞 de azért kösz,a majmos meg nagyon lol
na itt egy verzió.
a haja nem tökéletes.

xelag
INkább segítsetek megcsinálni,bármit,csak szõke legyen és nagyobb melle,meg felõlem lehetne tuningolt verda is rajta,csak olyan szar hogy nemtok vele mit kezdeni,a haját sem tom befesteni szépen,pedig ez nem szokott akadály lenni
szerintem az alsóó csaj támaszkodhatna valami zsír tuningolt verdára <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

xelag
az a gond hgy olyan szar a minõsége meg minden,hogy nemtom hogy kéne belekezdeni,pls help me
xelag
ple ebbõl a két képbõl cináljatok már szõkét,és a mellét egy kicsit nagyobbítsátok meg...
[/img]

[/img]
gazgoblin
Nesztek a híres "Galactic stadium USS Berlin Enterprise":

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

xelag
az nem lehet hogy rossz a blending mode beállítása?
berlinboy6329
Hi all!Csinálnék 1 bolgyót de nem tom hogy kell rá inner/outer glowot adni,mert mikor ráadom az inner glowot és növelem a méretét az egész kép tök sárga lesz,nekem meg csak a bolgyó belsejének 1 résézét akarom glow-ozni de nem csinálja.

sajnos az életem nem ér annyit ;(

gyakorolni gyakorolni gyakorolni 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

xelag
Ok,igaz de azért nem lehetek minden programból profi,csak szeretnék fejlõdni,ebben is az after effects melett,mivel ez a két progi nagyon összeillik,és mestermûveket lehet csinlni velük 😛 ajánlom mindenkinek az after effects-et 😛 de elõbb meglehet venni a www.adobe.com on 😛😛😛😛😛
xelag
jól mondod 😛
MerlinW
Értem mirõl beszélsz. Neki ez a maximum. Mi sem fotocsoppal a fenekünkben születtünk😊 Sztem ennek a topiknak pont az a lényege, hogy ha valami nem tecc, adunk okos ötleteket tanácsokat, a lehúzás helyett.

Másik oldala a dolognak xelag, aki meg ha már ideteszi a képét, és sok kritikát kap akkor a tanácsokat figyelembe véve elkésziti elölrõl😊 Egyrészt gyakorol, másrészt több örömöet szerez vele😄 Persze ha nem hát nem.. ez már nem a mi gondunk😊

Én legalábbis igy gondolom, és így cselekednék😊

vördpísz😊

[merlinw.org]

zsolesz92
hát nem tudom, szerintem annyira nem csúnya 😛
Fiúk ti hogy vagytok vele?

xelag
Igen,de figy 😄 ilyen képe még sosem volt ... én vok az elsõ aki ilyet csinált neki és örüljön hogy ilyet kapott 😛 amúgy meg tetszett neki(de nekem a csaj nemnagyon jön be)azért sem csináltam titán atom képet 😄
ok én kérek elnézést tényleg felkaptam a vizet :cc
csak annyi hogyha engem egy ilyen szép nõ felkérne hogy ugyanmár nyûgözzem le egy képpel akkor mindent megpróbálnék hogy sikerüljön (pl ezelött vol egy többet megmutatós nõi kép is)

egyébként nem feltétlenül azért mert igy akarnék elõnyhöz jutni a haverjaimnak is amikor pl belépõjegyeket kell designolnom nekik mindig a maximumot nyujtom, mert megkértek én meg megigértem ennyi

meleg van holnap érettségizek nem vagyok hummoros kedvben sry :C

MerlinW
nem volt benne semmi támadó.. ne feszüljünk itt kérem. Meleg van okés, de akkor se😄

[merlinw.org]

csak nem😊)

xelag
A végén már csont lesz belõlem? 😄
xelag
kezdenek elfajulnia dolgok 😄 ez is geci jó lett 😄 <#wink><#wink>

shadow: te meg ne sértõdj be ,csak hülyültem
kurva vicces volt <#eljen>

variációk egy témára.

szar.egy sima lakótelep.

PESK

Ez milyen háttér???<#wow2><#wow2><#wow2>

ArtlessDesign!!!

xelag
lol ,ez geci jó lett 😄
neked ok😊
viszont rajta érdekesen áll.Mondjuk a nagy hiba magában a szemüvegben van.

nos a rózsáról én másra asszociálok :]
(bár egy kicsit össze lett csapva, hosszu nyak, etc, nembaj, az összefüggést remélem vágjátok majd😄 )

xelag
Nem,nem ismerem a csajt,csak msnen,de ha kell í címe megadom 😛 de azért godolhatod hogy némi pattanást stb- eltávolítottam 😄 a szemüveg a csajnak nem áll jól vagy nekem ? 😛
lássuk lássuk

vafeN
Amugy meg leszedek 1 olyas fajta képet. Photoshop-al meg csinálom a táblát meg az oszlopo. Külön megcsinálom a képet amit akarok a táblára és rá igazítom és ennyi.

[O_O] (.)(.)

vafeN
jovan most csinálhatnám azt, hogy leszedem és átt alakítom. De mért ne lehetne ilyet csinálni vele? Mondjuk én 3D studio max-al szoktam foglalkozni, photoshop csak honlapokhoz kell. Nekem.

[O_O] (.)(.)

ismered személyesen?
Szerintem egyébként ok a kép,csak ha az a fránya rossz alakú szemüveg ne lenne rajta,mindjárt jobb lenne.

gyerünk.lássuk.
természetesen a fotó legyen valami más.

ingyenes google progival csináltam.Google SketchUp a neve.
utána meg jól megshoppoltam.