41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    lehet unjátok már a sok fázisképet, de mivel üres a topic, és nincs is mit, ezért berakom ezennel a véglegeset is...
    nesztek
  • droidika
    ...muhaha! (a végén adjál neki nevet is)
  • LaliK
    A szöveget Te csináltad? Amugy jó lesz!
  • Bexter
  • Code92
    a hajad elég kockásan van vágva.(nem fikázás, csak észrevétel)
  • Czdano
    LOL :DDDDD
  • fradista91
    Loool :DDD
    Ez nagyon jó lesz :) Kíváncsi vagyok a végkifejlettre :P
  • VRSDM
    jahm és ma kezdtem el, még nem fejeztem be ... de azért megmutatom...
  • VRSDM
    megnézem majd, bár utálom a filtereket, nekem nem jön be hogy nyomok 2gombot és kész .... :D de megnézem :D
  • Czdano
    Lens flare :)
  • zvaragabor
    Én el tudnék képzelni rajta olyan fény sugár karikákat vagy mit a napból. Tudod, mint amikor a kamera pont a napba néz(mint most), és ilyen színes karikák tűnek elő.
    [nem tudja hogy hívják ezt]
  • VRSDM
    :D
  • Czdano
    :DDDDDDDDDDDDD
  • droidika
    ...mosd el a csúnya vágást a széleidnél, dobd fel Dev.-re "emoscsajok" :D rábuknak, mint gyöngytyúk a takonyra :D
  • VRSDM
    az áhított kéréseid ;] /tényleg jobb lett sztem is, már csak én nem nézek ki jól a képen :D minden más kóser :D
  • VRSDM
    hmm, jól néz ki, /csak nagyban picit zajos az a csúnya pucér cicis néni (ez persze nem a te hibád) /
  • Benc16
    ha kész akkor stedd be pls :)

#9225 - nekem bejön :)
  • gazgoblin
  • droidika
    ...magadra egy kis fény-árnyék, és kajálni fogják a csajok!
  • Bexter
  • VRSDM
    gáz? nemgáz?
  • Shiwo
    az az igazság, hogy a négyesről gőzöm nincs...
  • braaa
    jaja... ez jó, kösz a segítségeket, és a négyes? vagy az hülye kérdés volt?
  • Shiwo
    tedd be groupba a 2 layert meg azt amit a 3mas pontban írtam...akkor mindkettőre kihat elvileg
  • braaa
    groupot már próbáltam, akkor meg szürkén (inaktív) marad az Adjustment
  • Shiwo
    hát..én ahogy próbálkoztam, az összes alatta lévőre megcsinálta az adjusmentes dolgokat.. másnem tedd őket egy csoportba (group)
  • braaa
    egyes hármas kipipálalva kösz!
    #9215 csak olyan bállítás látok én hogy vagy az összesre vagy "previous layer"(amin állok(?)) layerre nyitja rá, kettőre hogy nyitom rá?
  • Shiwo
    ömm.. végülis a 3-kal megoldható a 2. is ...
  • Shiwo
    a 3. tán a layer ablakban allul a 4. ikon... Create New Fill or Adjusment Layer
  • Shiwo
    1. view - snap <- vedd ki a pipát..
    2. lehet, csak elfelejtettem, hogy kell :)
  • braaa
    helo, már jóideje rendszeresen lapozgatom ezt a topicot,de csak így a "háttér"ből olvasgatom, mer még csak most kezdem csak el kapisgálni a PS-t,nemrégóta használom,meg még sok a sötét folt, a régi reggemmel már 1-2öt kérdezgettem itt, lennének új kérdéseim is, irom is:
    1.: amikor a move tool-al layert, typot, vagy bármit mozgatok, ha egy alatta,... lévő layerhez közel érek (akár a layer széle) mindig odanyomja (elvileg segítség akar lenni) a víszz, függ, vagy csak passzoló vonalakhoz azt amit mozgatok, hogy lehet ezt a automatikus illesztést(vagy mit) kikapcsolni, mer már teljesen kivagyok tőle...
    2.: ha két layer-t eggyütt akarok kezelni (pl.adjustment,filter,effect), de nem akarom vmimiatt "merge"-elni, azt hogy lehet?
    3.:A PS-ben nincs olyan (pl. mint a PSP-ben az "Art Media Leyar"), hogy a layerre a filtert, adjustmentet külön layerre, vagyis levehetőre csinálja?
    4.: Hystory-t, esetleg Snapshot-ot nem lehet belementeni a .psd-be?
    Aztán lassan kezdem már érteni a PS-t, meg még jópár képet, , tutorialt a hátam mögé, aztán eddig csak nézegettem a Contest-okat ITT,majd ha olyan szintre értem, hallatok majd magamról én is valamit a itt a Contestokon...a kérdéseimre meg ha tudtok megoldást írjátok...
  • Csori
    így már nálam is műxik köszi. (csak ki akartam volna kerülni a telepítést)
  • Shadow_THH
    thx
  • jefferson83
    Azt fel kell telepíteni és IE-vel letölthető. Aztán meg letörlöd a toolbart. Sajna ez van, más tárhelyet nem találtam. Nekem jó a link.
  • Csori
    nem jó a link :( megaupload toolbar-hoz vág ki.
  • jefferson83
    Még annyi, hogy csomagolva is 174.75 MB.
  • jefferson83
    Hátha valakinek jól jön, egy kis ajándék:

~ 1300 előre definiált ecset a PS-hez: Letöltés
  • dzsuvajoe
    Kifestősdit jáccom: még sokat kell rajta javitani meg meg a felse siny kesz, mondjatok vmi taktikat, meg eltemben nem csintam ilyen, meg wacom padom sincs :'(
    EBBOL készül!
  • VRSDM
    hmm, tetszik az 5let, ha holnapra lebetegszem és nem megyek suliba akkor megcsinálom :D /már most is nagyon rosszul vagyok :D
  • ColdFire
    kösz