41998
-
#9242 lehet unjátok már a sok fázisképet, de mivel üres a topic, és nincs is mit, ezért berakom ezennel a véglegeset is...
nesztek
-
#9241 ...muhaha! (a végén adjál neki nevet is) -
#9240 A szöveget Te csináltad? Amugy jó lesz! -
#9239 -
Code92 #9238 a hajad elég kockásan van vágva.(nem fikázás, csak észrevétel) -
#9237 LOL :DDDDD -
fradista91 #9236 Loool :DDD
Ez nagyon jó lesz :) Kíváncsi vagyok a végkifejlettre :P -
#9235 jahm és ma kezdtem el, még nem fejeztem be ... de azért megmutatom...
-
#9234 megnézem majd, bár utálom a filtereket, nekem nem jön be hogy nyomok 2gombot és kész .... :D de megnézem :D -
#9233 Lens flare :) -
#9232 Én el tudnék képzelni rajta olyan fény sugár karikákat vagy mit a napból. Tudod, mint amikor a kamera pont a napba néz(mint most), és ilyen színes karikák tűnek elő.
[nem tudja hogy hívják ezt] -
#9231 :D -
#9230 :DDDDDDDDDDDDD -
#9229 ...mosd el a csúnya vágást a széleidnél, dobd fel Dev.-re "emoscsajok" :D rábuknak, mint gyöngytyúk a takonyra :D -
#9228 az áhított kéréseid ;] /tényleg jobb lett sztem is, már csak én nem nézek ki jól a képen :D minden más kóser :D
-
#9227 hmm, jól néz ki, /csak nagyban picit zajos az a csúnya pucér cicis néni (ez persze nem a te hibád) / -
#9226 ha kész akkor stedd be pls :)
#9225 - nekem bejön :) -
#9225 -
#9224 ...magadra egy kis fény-árnyék, és kajálni fogják a csajok! -
#9223 -
#9222 gáz? nemgáz?
-
#9221 az az igazság, hogy a négyesről gőzöm nincs... -
braaa #9220 jaja... ez jó, kösz a segítségeket, és a négyes? vagy az hülye kérdés volt? -
#9219 tedd be groupba a 2 layert meg azt amit a 3mas pontban írtam...akkor mindkettőre kihat elvileg -
braaa #9218 groupot már próbáltam, akkor meg szürkén (inaktív) marad az Adjustment -
#9217 hát..én ahogy próbálkoztam, az összes alatta lévőre megcsinálta az adjusmentes dolgokat.. másnem tedd őket egy csoportba (group) -
braaa #9216 egyes hármas kipipálalva kösz!
#9215 csak olyan bállítás látok én hogy vagy az összesre vagy "previous layer"(amin állok(?)) layerre nyitja rá, kettőre hogy nyitom rá? -
#9215 ömm.. végülis a 3-kal megoldható a 2. is ... -
#9214 a 3. tán a layer ablakban allul a 4. ikon... Create New Fill or Adjusment Layer -
#9213 1. view - snap <- vedd ki a pipát..
2. lehet, csak elfelejtettem, hogy kell :) -
braaa #9212 helo, már jóideje rendszeresen lapozgatom ezt a topicot,de csak így a "háttér"ből olvasgatom, mer még csak most kezdem csak el kapisgálni a PS-t,nemrégóta használom,meg még sok a sötét folt, a régi reggemmel már 1-2öt kérdezgettem itt, lennének új kérdéseim is, irom is:
1.: amikor a move tool-al layert, typot, vagy bármit mozgatok, ha egy alatta,... lévő layerhez közel érek (akár a layer széle) mindig odanyomja (elvileg segítség akar lenni) a víszz, függ, vagy csak passzoló vonalakhoz azt amit mozgatok, hogy lehet ezt a automatikus illesztést(vagy mit) kikapcsolni, mer már teljesen kivagyok tőle...
2.: ha két layer-t eggyütt akarok kezelni (pl.adjustment,filter,effect), de nem akarom vmimiatt "merge"-elni, azt hogy lehet?
3.:A PS-ben nincs olyan (pl. mint a PSP-ben az "Art Media Leyar"), hogy a layerre a filtert, adjustmentet külön layerre, vagyis levehetőre csinálja?
4.: Hystory-t, esetleg Snapshot-ot nem lehet belementeni a .psd-be?
Aztán lassan kezdem már érteni a PS-t, meg még jópár képet, , tutorialt a hátam mögé, aztán eddig csak nézegettem a Contest-okat ITT,majd ha olyan szintre értem, hallatok majd magamról én is valamit a itt a Contestokon...a kérdéseimre meg ha tudtok megoldást írjátok... -
#9211 így már nálam is műxik köszi. (csak ki akartam volna kerülni a telepítést) -
Shadow_THH #9210 thx -
jefferson83 #9209 Azt fel kell telepíteni és IE-vel letölthető. Aztán meg letörlöd a toolbart. Sajna ez van, más tárhelyet nem találtam. Nekem jó a link. -
#9208 nem jó a link :( megaupload toolbar-hoz vág ki. -
jefferson83 #9207 Még annyi, hogy csomagolva is 174.75 MB. -
jefferson83 #9206 Hátha valakinek jól jön, egy kis ajándék:
~ 1300 előre definiált ecset a PS-hez: Letöltés -
#9205 Kifestősdit jáccom: még sokat kell rajta javitani meg meg a felse siny kesz, mondjatok vmi taktikat, meg eltemben nem csintam ilyen, meg wacom padom sincs :'(
EBBOL készül! -
#9204 hmm, tetszik az 5let, ha holnapra lebetegszem és nem megyek suliba akkor megcsinálom :D /már most is nagyon rosszul vagyok :D -
#9203 kösz