PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
enyím neeeem😊

[merlinw.org]

enyém fõleg windows painttal

http://www.lohere.net - a MagyarChan

VRSDM
apropo, mikor mentem a beach-re shadow_THH irta hogy miértnem lógózok. és azért nem mert nekem csak 8kbyte-osat enged maxi azmeg lofa*xs sem... nektek hogy... nemis vágom... :S

a 921, nagyon bejövös. megnyert és szeressük,
a kocsit meg nemtudom miért ide. nemis gáz, mind1. nemis fontos nemis téma

u dont have to listen anybody else but me

xelag
itt szinte mindenkinek a logója ps-el készült 😛(image ready)
xelag
[/img]

VRSDM : jó lett az autó,bár az autotuning topicba is rakhattad volna 😛
nemtudom ilyet lehete ide írni 😊 a logóm is photoshop munka én csináltam , én nagyrészt képeket retusálok , ha érdekel pár kép rakhatok!

ikszdé XD

MerlinW
Nájszos😊

[merlinw.org]

szép munka!

ikszdé XD

VRSDM
kaptam egy pm-t hogy kocsit akartok, régi munka de berakom...

MerlinW
LoL😊

[merlinw.org]

xelag
Szerintem egy füves kép vagy akármi az jól állna 😛
VRSDM
jo5let inkább valami olyat csinálj amit más nemtud, valami stilus vagy téma vagy apró kis mókás dolog... szerintem...

zsolesz92
nem tudom hogyan de eszembe jutott h csinálok magamnak egy külön jelzést amirõl meg lehet ismerni hogy az enyém...szal majd nem olyan mint a vízjel de ez vmi kép lesz vagy nem tom mi😛 bár azt is ugyanúgy le lehet másolni...

zsolesz92
köszi! <#vigyor2><#beka2>
ezt komolyan gondsoltad/ gunyolodni / poén?

csajozz tovább Zsolesz jól helyettesít.<#taps><#taps>

VRSDM
titkon elárulja hogy õ kapta fel a topic-ot, mert volt kb. 200 post mikor idejött, szoval nc mind1 offtopic az egész...

kocogoskodvegunyolodninemnehezhasemmitsemcsinalunkcsakpostolunkesleszarjukatopicot

xelag
mintha eddig te tartottad volna <#crazya><#beka3>
VRSDM
ja és merlin meg shadow köszönöm hogy mig én élveztem a korai szex... ööö akarom mondani várni hogy a szénsav hátha felmegy az orromba 😄 örömeit addig tartottátok a frontot és próbáltátok tartani a rendet, meg tanitani az egész lényeget, amit nemis hangsulyozok, tudjátok mire értem

VRSDM
szép jó napot. a dzsedi visszatért... (:

nem mesélek sokat, csak pár, kulcsszót: viz-palace-habparti-bambi(:-németcicák-magyarcicák-zenebonba-alvás-henyehunya-napozás-lányozás... (:

és akkor most hogy olvastam a dolgokat, reagálok...
" sok dolog volt amit hanyagolhattunk volna, de hát a ló is megbukik, voltak tré képek és jók... csajosat megcsinálom holnap, szeretek lányokkal dolgozni... még kicsit pufi a májam és átázott a böröm de élek és visszatértem...

továbbbi szép munkákat kivánok... iaro meg basszameg, sok vilis képem :'(
ja nekem durván 950mega psd-m van... sosem törlöm le õket

jajó. nekem állandóan van ilyen célból 1gb szabadon, bármire ha kell :]
szerencsére most több van, de kell az is animéknek 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

zsolesz92
na most updatelem a CS-t kiváncsi leszek h megoldja e h ne legyen lassú... bde a crack igy is müxeni fog?

MerlinW
neeem😊) Nem a psd 521Mega, hanem a temp file míg dolgozol, azt hittem arra gondol. A psd az változó, a Földesé pl 10 mega lett.

[merlinw.org]

sg galéria :]
regelsz kep.tar.hu-n freeweben satöbbin bár utóbbiak 1-2 nap mire megkapod 😛

:oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

megcsinálom a munkát és elmentem jpg-ben 8-10es minõségben.
ha késõbb hasznát vehetem psd-ben, de 521 mbyte? :o
az durvaaa

amúgy én csak sima cs-t használok, teljesen kielégíti a szükségleteimet <#buck>

berlinboy6329
az szép.Töltenék fel képet,de bexart az iaro,máshova meg nem tom hova lehet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MerlinW
Jó kérdés.. a lenti földkép 12 layerbõl áll és 521megát evett.

[merlinw.org]

berlinboy6329
Mostanában meg már Terragen nevû progit használok,ami fotorealisztikus tájképek generálására alkalmas.Beállítod a napot,az atmoszférát,a felhõket a vizet,generálod a tájak,a földre adsz "textúrát",kamerát belövöd,és kész is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
És keveseb helyet vesz le munka közben? 😊 Mert nekem 456MB alig elég 1 bolgyóhoz.

MerlinW
Gardient tool

Sztem tedd fel a CS2-öt, mivel legtöbben ezt használjuk, egyszerübb a dolog. Telepítés után updateli magát 9.01-re, azzal megoldódik a lassuság probléma is.

[merlinw.org]

berlinboy6329
Nem jön be az iaro 😞

Nem baj itt van még 1 régebben feltöltött:

Jé ezt se engedi,mert 404. >😞

berlinboy6329
Csak sima CS

zsolesz92
kevesebb opacityvel rajzolod...(vagy fill nem tom h melyik)

MerlinW
nemtom milyen fotocsopod van de a CS2-nek félelmetesen jó help-je van. F1, beírod mit akarsz é õ leírja lépésrõl lépére.

[merlinw.org]

berlinboy6329
És úgy színezni hogy lehet,hogy a jobb alsó sarkot feketén hagyom,és ahogy haléadok a bal felsõbe,úgy világosodjon a szín?

berlinboy6329
Fokkal jobb,olyan mintha scattering lenne,de de fookal jobb.Nem a textúrát viszi rá csak illyen kis mütyüröket hagy maga után.

berlinboy6329
Hát én olyat próbáltam,ami a tutorial.hu-n van.Flow 10%?olyat nem.

próbáltad úgy hogy flow 10%? stb...?

berlinboy6329
Nem igaz faxom,mindenki tud textúrázni brush tool-la csak én nem.Na mind1 szúrok be pill 1et.

oO VinyuS Oo
Ha már bolygó téma:

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

berlinboy6329
De hiába,csak darabos lesz a ecset széle és szevasz. nem O hanem mindenféle cik-cak.

ecset kiválasztod, brushes fülecske jobb oldalt felül (legalábbis nálam ilyenkor 😛 )
bepipálni texture, és ott lubickolhatsz a fincsiségben 😉

ha már mindenki beszúrogatja én sem maradok ki a bojgó kontesztbõl.
bár én még akkor csináltam amikor egyik 'informatikai mittudoménmilyen magazin' a dévédémellékletén fotosopot tanítgatott, szóval rég volt már, úgy nézzétek😊

berlinboy6329
Már 1 csomoX megkérdeztem,de még senki sem vbolt hajlandó válaszolni.Hogy kell textúrázni brush tool-lal?

MerlinW
nem maszat aaaaz, há'igy fújta õket a szél😊

[merlinw.org]

xelag
jó lett,de azért észrelehet venni hogy a felhõt maszatoltad 😛(nem ondtam hogy rossz,csak egy halandó ezt nem veszi észre 😄 )
MerlinW
kimaradtam a bolygós contestbõl, most pótoltam😊

[merlinw.org]

yes ofc ^.^

MerlinW

[merlinw.org]

OK. köszi
zsolesz92
megcsinálod az ovális formát a kör kijelölõvel, select inverse, és ott meg nem tom, radírozhacc, vagy opacityt állítasz...