41998
-
#9362 amugy meg ha már frájdéjkedel itten azzal a splinter cell-el akkor nesztek:
-
#9361 -
Dénes é #9360 pöpec lett!!!!! -
#9359 hat csak ezt talaltam ebben a beallasban.... vedd ugy hogy minimalista a feje is :D -
#9358 jah, azért kellett zajt tennem (vagy 1éb efektet) mert szemcsés az eredeti "dungeon" -
#9357 ...javítgatva Lara-Sam-os kép.
Shiwo: 3. hangulata nagyon fa*za (nékem kicsit sok a zaj, bár látom az alapkép is szemcsés)
gazgoblin: én komálom a minimalt, a kép jó! (zavaró a levágott fej és az életlen rizsa írás) -
#9356 harmadik teccik -
#9355 átmentem minimalistába kicsit..de nem ez az uccsó a témaban nálam:
-
Dénes é #9354 sztem középső a legjobb 3 közül -
#9353 source:
lara
dungeon
árnyék (jobb szélsőből..) -
-
#9351 ...annak a templomnak a perspektívája elég gáz, vagy tételezzük fel, hogy már rom és eldölt, akkor se kissebb egy templomtorony mint a mögötte lévő fa!...templom nélkül fa*za, ha raksz a csajra egy kis zöld szint!
John1987: de jó lenne így rajzolni :D (GOOGLE)
bazs1: jól sikerült ! ( a fejét lehet nem kellene elmosni ennyire) -
jefferson83 #9350 A kezénél bepipálva maradt a vetett árnyék és az okozta az elmosást. -
#9349 kösz. ^^' :P -
jefferson83 #9348 Nekem tetszik, hamarosan Transformers a mozikban :) -
jefferson83 #9347 Ez mán így marad, legalább is egy darabig :) Jaj az tényleg ronda :O -
#9346 cöcöcö-cici finomabban, látszika kezénél az elmosás, es meg csak 1cer neztem rá:) a haja tovabra sem jo:) -
#9345 Csináltam egy háttérképet. Az alap, felhős képet azt én fényképeztem:
link -
#9344 -
#9343 Hy! PLS mondja meg vki hogyan kell aktiválni a CS3-at (torrentről van). thx -
jefferson83 #9342 A filmbeli Angelina Jolie volt, az enyém kevésbé ismert azért választottam.
Nah a javítani próbáltam, de nálam itt kezdődnek a gondok :)
Csak link. -
#9341 Ahogy már mások is emltették, ezt tényleg nem kéne erőltetni. Nem neked való ez. Nem sértés képpen, de ennél szartabb képregényt még nem igazán láttam. -
#9340 a filmbeli az más, ez a kislány a legend-nek a promo-s csaja volt -
#9339 te már anyira kocka vagy,hogy azt hiszed a film béli lények 3d-s pixelhalmazok?:D
"de a filmbeli lara lehet jobb lenne" :D:D:D:D ez nem azt jelenti hogy a játékbeli :D -
#9338 "Ja és ragaszkodtam az élő nénihez remélem nem baj" ^^
#9336 Jópofák ezek a figurák :D -
#9337 enyire nem lehet unatkozni :D
#9331:szerintem jó,de a filmbeli lara lehet jobb lenne:) vagy ez az?nem láttam a filmet végig de amenyit láttam belöle,az nem hasonlít erre anőcire:) -
Unatkoztam... :) -
jefferson83 #9335 Na akkor ezt még megpróbálom. Persze, hogy nem sok mindent, mert nem értek hozzá :P De a képeket én kerestem a neten :D -
#9334 lara haja jobb szélen fehér, továbbá körbe a fegyvernél is, azokat apró ecsettel/radírral korrigáld aztán jelentkezz újra :D
/viccet félretéve, mivel nem sok dolgot csináltál sok hiba sincs, de ami van azon könnyen javíthatsz -
jefferson83 #9333 Na jó segíteni azt lehet :) -
#9332 mint ahogy írtad vannak hibák :) -
jefferson83 #9331 Üdv!
Életem első háttérképe :) Szóval a hibákat nem nézni!! :P Igazából sokat nem játszottam a játékkal, én valami dzsungeles, templomos környezetre gondoltam így elsőnek. Sok fantázia nincs benne, de most ez van. Ja és ragaszkodtam az élő nénihez remélem nem baj
-
#9330 most nézz rá, egyértelmü hogy csak sam fisher az add-on elem :) -
John1987 #9329 Király.
Hogy csináltad ezt amúgy? :)
Te rajzoltál mindent? Vagy Googleba találtál egy ilyen larát, és a csávót odatetted? :)
Vagy ez hülye kérdés :D -
#9328 gecijó, főleg hogy lara barnás színe megy a természethez, míg halász cimboránk kék ruhája beleolvad a vízesésbe ;]tessék még ügyeskedni rajta és profi munka lesz -
#9327 ...még a finomítás hátravan! (ma már nem érek rá) -
#9326 :DDDDDDDDDDD -
#9325 jujj,mekkora ötlet :D -
#9324 ja...Kádár János nélkül (sic!) -
#9323 hmm...szal valami sírrablós kép kell...