41998
-
#9402 egyet kell értsek veled.
itt a kép nekem olyan benyomást kelt, mint vmi dragonball hős felugrik a levegőbe és körülötte gyűlik az energia vagy vmi ilyesmi, cipő egyáltalán nem a kép középpontja, szvsz akkor kezdtem el nézegetni amikor felhívták rá a figyelmemet, de most se találok rajta semmi rosszat...
csíkok meg, hát talán a legbalrább lévő az úgy elkülönül a többitől és kicsit furán fest, vagy legyen több, vagy az ne legyen ott szerintem, de ez nem egetverő probléma...
Őszintén szólva, szerinte joe-nak csak a gatya stílusa nem teccik, ami olyan kicsit, mint a japánok iaido-hoz használt öltözéke, engem arra emlékeztet, szóval ezért is találom kicsit dragonball-osnak a cuccot, szerintem nem rossz alkotás -
#9401 juvavoe - nekem az az érzésem , most nem a személyes ügyeimről írok veled kapcs-ba, hogy próbálod eljátszani a nagy média / grafikust a hozzá értőt ... közben óriási baromságokat irkálsz ám...
a cipő hol vonna el itt figyelmet?(a rajta lévő fekete foltal?)amikor az egész kép felfelé viszi a szemet, a perspektíva miatt, a cipőt néztem meg utoljára a képen :S
és nálad mien egy harmónikus csík?
szvsz ez korrekt munka ;] -
#9400 A csikok sem tul harmonikusak... -
#9399 Nekem nem jon be... sztem ez a gusztustalan zöld nadrág nem illik bele a képbe, meg kb vmi levitálo, nemtom mit akartal magadbol csinalni nem(már ha te vagy az) olyan mintha balettozbál:) valaogy ez alábemelés olyan fura. Meg a cipőd is kiugrik mintha rá lenne vakuzva. Feket paca az alján elvonhatja a figyelmet. MItol jonez be nektek annyira? -
Shadow_THH #9398 érdekesen elvont :D tetszik :) -
#9397 Jó lett! Először én is ilyesmit akartam csinálni! -
#9396 /új logó :$ -
#9395 na ez hiányzott már :) tessék ilyet, még-még-még :) nekem nagyon bejön, még ha minimal is :) -
Dave0092 #9394 niccce, csak sztem a hátteret (felhőket) egy éjszakai cuccosra kéne cserélni!
és akkor niccccccccccccccccceabb lenne -
szerintetek ? :) -
#9392 A fejdet ne igazan lehet latni benne, felismerni meg végképpnem, en nem raktam volna rá ilyen menyisegu szurket, inkabb csak csikokat ugy jobban t nezet vona ki. -
#9391 egy kis reggeli bóhockodás témán kívül :D
/najó, már a következő témára csináltam előre :D mert most van időm egy pici ...
-
#9390 sztem a tükröződésben ez a csalás még belefér, de ami nekem böki a szemem az az, h a tükör pókember magasabban van (a kezeknek, térdeknek össze kellene érniük), és a felső kötél keresztbe fut a tükörképével :) -
#9389 3. az jó... demindre nem írhatok...mindent:D -
#9388 enyémet már szóra se említed ? :( -
#9387 jó lett (es a facehugger arnyeka van a falon ) -
#9386 hogy mi? én azt irtam hogy jó, te azt hogy szar :D most miva' ? :D -
#9385 Osztom a véleményed a skalpolásról, túl egyszerű, és egyértelmű lenne h ha bennamaradt volna a feje teteje -
#9384 öhömm, szóóóval
irtatok sokat, dolgoztatok is sokat, mosolyra is fakadtam sokat a sok munka láttán sokszor x]
gaz - a levágott fej sztem nagyon is jó, így közelebb hozza larát, emberközelibbnek, befogadhatóbbnak tűnik (tessék tanulni grafikát) -
#9383 azért rakta oda akészítő,mert tudta hogy droid meg fogja ps-elni,és hogy le lehessen szidni valamiért :P -
#9382 én naon nem :D -
#9381 Aki szereti az ilyen hátrreketet, annak csináltam... :)
-
#9380 Na ki érti meg h mit irtam le az előbb?:P -
#9379 Sztem meg az alien arnyeka csak tudat alat rakta oda a kz eredeti készítóője, vlajholerezte h droid majd oda fogja eccer PS elni, olyan kurvár egyértelmű XD -
#9378 Az a Lara-é egyértelmű -
#9377 nem veszek össze. de ilyen alakú árnyéka a fáklyának sztem nehezen lenne... -
#9376 ...szerintem + a fáklyáé, no de ezen nem fogunk összeveszni -
#9375 ezen is ott az árnyék...akkor az Lara árnyéka.. -
#9374 ...eredeti! -
#9373 pedig jobb allul határozottan ott van valaminek az árnyéka ..
az élien lábánál...lehet pont lara árnyéka..márha ő volt eredetileg a képen... -
#9372 ...én nem raktam árnyékot (mivel Larának sincs), az rajta van az alapképen, gondolom a fákjáé! -
#9371 érdekes, hogy 1ik éliennek van árnyéka, a többinek meg nincs... -
#9370 ezt mondtam én is! -
...wallpaper méret! -
#9368 Igazad van nem sokat szivtam vele, a tükrözödest azer nem lehet megcsinalni mert nem tukrozodhet az a fele a falra ami felénk néz tehát a spider man hátát kéne látnunka falon, lara nak meg latnunk kene azipzzarjat a gatyáján:) -
#9367 ezért is 1024x768-as az enyém :) -
#9366 ...a story jó a kivitelezés "ratyi"! (azt + te is tudod, hogy olyan sokat nem kellett volna geccózni vele, hogy a tükröződés is stimmeljen, illetve az apróságok mint pl. az egyik kezéből fehér háló, másikból barna színűt lő ki sem lett volna nagy meló)
(más: nagy méretű képet én linkelni szoktam, hogy ne foglajon ekkora helyet, igaz a kiírás háttérről szól! :D) -
#9365 ezt egyik garfield képregényből szedted.pontosan ilyen féleség volt a szöveg a 2 garfieldal együtt...-..- -
#9364 A tükröződésekl el vannak toszva de hat aki meg csinajja ugy ahogy annak ki kene neznie annak tiszteletem:)
-
#9363 ...muhaha...szakmabeliek ha találkoznak, megindul az "egészséges" rivalizáció! (nagyon jó )