41998

photoshop-banner.jpg
  • Hixer
    egyet kell értsek veled.
    itt a kép nekem olyan benyomást kelt, mint vmi dragonball hős felugrik a levegőbe és körülötte gyűlik az energia vagy vmi ilyesmi, cipő egyáltalán nem a kép középpontja, szvsz akkor kezdtem el nézegetni amikor felhívták rá a figyelmemet, de most se találok rajta semmi rosszat...
    csíkok meg, hát talán a legbalrább lévő az úgy elkülönül a többitől és kicsit furán fest, vagy legyen több, vagy az ne legyen ott szerintem, de ez nem egetverő probléma...
    Őszintén szólva, szerinte joe-nak csak a gatya stílusa nem teccik, ami olyan kicsit, mint a japánok iaido-hoz használt öltözéke, engem arra emlékeztet, szóval ezért is találom kicsit dragonball-osnak a cuccot, szerintem nem rossz alkotás
  • VRSDM
    juvavoe - nekem az az érzésem , most nem a személyes ügyeimről írok veled kapcs-ba, hogy próbálod eljátszani a nagy média / grafikust a hozzá értőt ... közben óriási baromságokat irkálsz ám...

a cipő hol vonna el itt figyelmet?(a rajta lévő fekete foltal?)amikor az egész kép felfelé viszi a szemet, a perspektíva miatt, a cipőt néztem meg utoljára a képen :S

és nálad mien egy harmónikus csík?
    szvsz ez korrekt munka ;]
  • dzsuvajoe
    A csikok sem tul harmonikusak...
  • dzsuvajoe
    Nekem nem jon be... sztem ez a gusztustalan zöld nadrág nem illik bele a képbe, meg kb vmi levitálo, nemtom mit akartal magadbol csinalni nem(már ha te vagy az) olyan mintha balettozbál:) valaogy ez alábemelés olyan fura. Meg a cipőd is kiugrik mintha rá lenne vakuzva. Feket paca az alján elvonhatja a figyelmet. MItol jonez be nektek annyira?
  • Shadow_THH
    érdekesen elvont :D tetszik :)
  • LaliK
    Jó lett! Először én is ilyesmit akartam csinálni!
  • VRSDM
    /új logó :$
  • VRSDM
    na ez hiányzott már :) tessék ilyet, még-még-még :) nekem nagyon bejön, még ha minimal is :)
  • Dave0092
    niccce, csak sztem a hátteret (felhőket) egy éjszakai cuccosra kéne cserélni!
    és akkor niccccccccccccccccceabb lenne
  • xelag

szerintetek ? :)
  • dzsuvajoe
    A fejdet ne igazan lehet latni benne, felismerni meg végképpnem, en nem raktam volna rá ilyen menyisegu szurket, inkabb csak csikokat ugy jobban t nezet vona ki.
  • VRSDM
    egy kis reggeli bóhockodás témán kívül :D
    /najó, már a következő témára csináltam előre :D mert most van időm egy pici ...
  • Csori
    sztem a tükröződésben ez a csalás még belefér, de ami nekem böki a szemem az az, h a tükör pókember magasabban van (a kezeknek, térdeknek össze kellene érniük), és a felső kötél keresztbe fut a tükörképével :)
  • VRSDM
    3. az jó... demindre nem írhatok...mindent:D
  • Shiwo
    enyémet már szóra se említed ? :(
  • gazgoblin
    jó lett (es a facehugger arnyeka van a falon )
  • VRSDM
    hogy mi? én azt irtam hogy jó, te azt hogy szar :D most miva' ? :D
  • dzsuvajoe
    Osztom a véleményed a skalpolásról, túl egyszerű, és egyértelmű lenne h ha bennamaradt volna a feje teteje
  • VRSDM
    öhömm, szóóóval
    irtatok sokat, dolgoztatok is sokat, mosolyra is fakadtam sokat a sok munka láttán sokszor x]

gaz - a levágott fej sztem nagyon is jó, így közelebb hozza larát, emberközelibbnek, befogadhatóbbnak tűnik (tessék tanulni grafikát)
  • bardocz
    azért rakta oda akészítő,mert tudta hogy droid meg fogja ps-elni,és hogy le lehessen szidni valamiért :P
  • Benc16
    én naon nem :D
  • Benc16
    Aki szereti az ilyen hátrreketet, annak csináltam... :)

• dzsuvajoe
    Na ki érti meg h mit irtam le az előbb?:P
  • dzsuvajoe
    Sztem meg az alien arnyeka csak tudat alat rakta oda a kz eredeti készítóője, vlajholerezte h droid majd oda fogja eccer PS elni, olyan kurvár egyértelmű XD
  • soma62
    Az a Lara-é egyértelmű
  • Shiwo
    nem veszek össze. de ilyen alakú árnyéka a fáklyának sztem nehezen lenne...
  • droidika
    ...szerintem + a fáklyáé, no de ezen nem fogunk összeveszni
  • Shiwo
    ezen is ott az árnyék...akkor az Lara árnyéka..
  • droidika
    ...eredeti!
  • Shiwo
    pedig jobb allul határozottan ott van valaminek az árnyéka ..

az élien lábánál...lehet pont lara árnyéka..márha ő volt eredetileg a képen...
  • droidika
    ...én nem raktam árnyékot (mivel Larának sincs), az rajta van az alapképen, gondolom a fákjáé!
  • Shiwo
    érdekes, hogy 1ik éliennek van árnyéka, a többinek meg nincs...
  • PJack
    ezt mondtam én is!
  • droidika

...wallpaper méret!
  • dzsuvajoe
    Igazad van nem sokat szivtam vele, a tükrözödest azer nem lehet megcsinalni mert nem tukrozodhet az a fele a falra ami felénk néz tehát a spider man hátát kéne látnunka falon, lara nak meg latnunk kene azipzzarjat a gatyáján:)
  • Shiwo
    ezért is 1024x768-as az enyém :)
  • droidika
    ...a story jó a kivitelezés "ratyi"! (azt + te is tudod, hogy olyan sokat nem kellett volna geccózni vele, hogy a tükröződés is stimmeljen, illetve az apróságok mint pl. az egyik kezéből fehér háló, másikból barna színűt lő ki sem lett volna nagy meló)
    (más: nagy méretű képet én linkelni szoktam, hogy ne foglajon ekkora helyet, igaz a kiírás háttérről szól! :D)
  • Doomista
    ezt egyik garfield képregényből szedted.pontosan ilyen féleség volt a szöveg a 2 garfieldal együtt...-..-
  • dzsuvajoe
    A tükröződésekl el vannak toszva de hat aki meg csinajja ugy ahogy annak ki kene neznie annak tiszteletem:)

• droidika
    ...muhaha...szakmabeliek ha találkoznak, megindul az "egészséges" rivalizáció! (nagyon jó )