41998
-
#38877 a varázslat a nyomtatási képben rejlik :) -
#38876 Szóval, ugyanúgy 12*12 lesz csak 1 hüvelykre beleszór 72 vagy 300 pöttyöt -
#38875 a pixel nem fizikai mértékegység.
a nyomtatód pontokat (DOT per INCH) tud "pettyinteni" ^^
-
#38874 Azt nem értem ezzel a DPI-s játékkal, hogy ha megcsinálom 12*12cm-ben a képet 72 pixel/inch-ben, akkor az miért lesz jóval kevesebb pixel, mintha 12*12cm 300pixel/inchben csinálom...
Honnan tudom hogy ha kinyomtatom, 12*12 cm lesz?
vagy a kép ugyanakkora marad csak a pixelsűrűség nagyobb? -
#38873 de abban a pillanatban ott te voltál a legerősebb :D kicsi az esélye, hogy pont ugyanakkor szakított burkot mégegy kis sneci :D (bár annyira nem kicsi) és különben sem apád farkában, hanem anyád méhében :D -
JackMeadow #38872 "Ha egyszer szar kedved lesz, gondolj arra, hogy valamikor Te voltál a leggyorsabb, legügyesebb, legbátrabb sperma a világon!"
ez hülyeség, mer nem a világon voltál a legerőseb hanem apád farkában :) -
#38871 wut? -
#38870 Logo lenne.
Ha nem jönne be a kép: [img]http://static.kepfeltolto.com/small/2011/03/16/71dc7b7eb4dcb1ad143020297fcc33d1.png[/img][/url]]Link -
#38869 Neem, valami képek lesznek rajta a felettünk levő évfolyam számára, ők ballagnak -
#38868 Szalagavatós film? :D -
#38867 Köszi a válaszod, szerintem egy egyszerű otthoni nyomtatóval lesz kinyomva, ahogy ismerem az osztályom precizségét, mindegy én megcsinálom a munka oroszlánrészét, a többit hagyom a "profikra", akik jobban tudják nálam :)
-
#38866 Több fajta nyomtatás van, és nem mindegyik "támogatja" az átlátszó hátteret. lnik -
#38865 számomra -
#38864 Köszönöm / hasznos volt számodra ez a válasz!
-
#38863 áááááá
grounge
-
#38862 "gruonge" sry állva gépeltem kimaradt az r XD -
#38861 tölts le valami "gounge" kategóriás képet bárhonnan és tedd rá majd állítsd a blending módját valamire (soft light, lighten stb..), kapcsolgasd majd jó lesz valamelyik, ja és az opacitását is vedd le 20-30 körülire, de mondom ezeket állítgasd!
-
Pont hogy kopottat szeretnék,most inkább csak gyűrött. -
#38859 Vedd ki a textúrát, vektorizáld. és jó lesz. -
#38858 pl.ilyet
Esetleg olyan brush amitől karcos lenne az egész mint ahogy a festék kopik le. -
#38857 Sziasztok!
Pólóra szeretnék nyomtatni,neten feltöltött képpel van már tapasztalatotok
hogy milyen lesz az eredmény,csináltatok már ilyet.Hól próbálkozzak ? Vagy pl. csak a betűket vagy a címert szeretném a háttért nem,vagy csak jpg lehet és igazítsam a hátteret a póló színéhez ? -
-
#38855 nero cover designer :D -
#38854 Yo
Igen szokták úgy is, hogy dupla akkora méretben készítik a kreatívot (biztos ami biztos alapon jomagam is)
A dupla az dupla kell, hogy legyen, hogy pontban resizeolhato legyen.
a dpi minden kiadvány esetén 300 dpi (tehát max)
Viszont sztem célszerü utánajárni, hogy kicsi digitális nyomdába kerül e majd az anyag, mert akkor jo szokott lenni az RGB channel
ha viszont nagyipari nyomdában készítik akkor felétlenül CMYK-ban kell dolgozz. Mert az RGB kifakul a pcsába =) -
#38853 Sziasztok. Továbbra is passzív olvasója vagyok a topiknak, lassan már nagyon rég óta :), most kellene egy kis segítség.
CD-re szeretnék borítót csinálni. Hogy érdemes csinálni?
- Megadom PS-ben cm pontosan a méretet, aztán azon dolgozok? vagy itt is célszerübb nagyban csinálni, és később kicsinyíteni?
És a DPI-t mekkorára tegyem?
Alap kérdések, de mmégis érdekel, mert soha nem tudom hogy álljak neki :)
Köszi a választ -
#38852 az gagyibb -
#38851 iBooks? -
#38850 jó dolog a dropbox a munkák lebonyolítására, egyszerü mint az egyszeregy
http://www.freeimageworks.com/ <- jóféle stockok, csak nincssok :( -
#38849 [center] -
#38848 olyan mint a you send it...csak jobb és nagyobb dolgokat tudsz küldeni, virtuális ftp jellegű file küldő, csinálsz egy accot letöltöd a kliens progit elidítod behúzod a képeket és a másik fél meg látja a mappát és ki tudja belőle szedni dióhélyban ennyi...
freestock engem is érdekel :) -
JackMeadow #38847 dropbox az mi pöcs? -
#38846 dropbox? flickr? -
JackMeadow #38845 monyatok jó freestockot -
#38844 -
#38843 Amúgy marquee-ben mi a különbség a scroll amount/delay között? -
#38842 Azért akad, mert lusta voltam végigcsinálni :D A hozzánk közelebbi keze nem megy hátra, hanem ott ugrik az elejére
-
#38841 ha jól látom a kezdő és a végső kép ugyanaz és ezért akad a séta.mikor a bal lába van elől. az egyiket ki kellene venni -
#38840 de a legjobb ha nem vállalkozol és úgy kreatívkodsz :D
nehéz dió...de ahhoz nem fórumokon kell melót kunyerálni ;)
VR nek igaza van először legyen belőled valaki, és azt nem cora katalógus gyártó droidként lehet összerakni -
#38839 -
#38838 én úgy vagyok vele hogy lehet csinálni kisebb melókat itt-ott.
lehet is belőle jó pénzeket szakítani. de hogy ha szeretni is akarod amit csinálsz, amitől persze csilliárdokkal jobb végeredmény lesz a kész munkadarab, sugározva magából a minőséget. nos hát ezt sosem éred el onnan.
vagy annyi évig kell előtte a buta semmitmondó "szarokat" (bocsánat, tényleg ez a véleményem a nyomtatott sajtó egy részéről) szóval ki kell találni valami új dolgot, ami nem nehéz. de neki kell ülni és csinálni, fejleszteni, a legjobbnak lenni benne. majd abból egy ütős médiumot összecsapni, képek, filmek, honlap mellé mittudomén. ami körbevegy az interneten pár hét alatt (jó példa a twixtor pluginos 1000fps canon-os gyerek) és máris aki lát benned fantáziát keresni fog.
de hogy semmi melókból meg kis munkákból megélj vagy legyél az aki lennél ha tudnál. hát szerintem füst.
/nem olvasom újra. nemtudom volt-e értelme egyáltalán :D