41998
-
#9562 baromi jó ötlet! még el is mosolyodtam :) nekem bejön , kép lelopva a merevlemezre -
#9561 Én most vagyik igazán elememben:D vagymiaszar,,,...--- -
#9560 hát olyasmi..lehet hogy túl sokat döntöttem rajtuk..majd meg állitgatok rajta csak most kicsit hulla vok. -
#9559 Jó csak az épületek nagyon elvannnak "dőlve" (Vagy az már a robbanás hatása?) -
#9558 na ma nem nagyon jöttek ossze a dolgok nálam és elgondolkoztam hogy mi tanácsolna superman hasonló helyzetben:
Nem a végső verzió csak most mar kesőre jár.....!!4! -
#9557 amawgad bejon naon -
#9556 Most csináltam (WPnek készűlt) (1280x1024)
-
#9555 bejövős de sztem túl nagy a stroke a dátumon :) bár lehet kisebbel meg hülyén néz ki.. nemtom nekem most ez jött le :) Grat -
#9554 hmmm, ügyes nagyon ;]
a rajzolt ékezetnek a széle pixelesebb mint az alap font-é, tegyél rá némi blurt / feathert
ja, amúgy ha nem adod oda V150R-nek a szöveg nélkülit, akkor én rajzolom meg a szöveg mögötti részt, és teszem be ide :D nemtudom melyik a jobb :D
/ha valóban copyright-os (lesz) tegyél rá egy nagy vízjelet, mert szépen el tudják lopni.. -
#9553 vmi régi majás féle betűtípust nem néztél hozzá?
más: hogy lehet megcsinálni egy betűt vastagabbra? hogy vastagabb legyen mint simán félkövéren? -
#9552 ö ez egy Ferrari ;) nincs mit magyaráznom rajta, tényleg el van csúszva =/ legközelebb jobban figyelek. thx!
nem makett, de ez volt kéznél és egyelőre csak minta -
#9551 Cyber maja:D -
#9550 ....jó lett, a betűtipussal sincs bajom, hogy az autó egy kicsit balra van ez már szúrja a szemem...és mi az a makettező verseny amin hamann porsche szerepel (vagy az is makett?) -
#9549 köszi mindenkinek :) úgy látszik ez a betűtípus mindenkinek probléma xD
Antihero: amúgy mi akarna lenni? vmi maja téma? -
#9548 Most komolyan mondjatok? Micsoda szar má ez, undorito....
Aszittétek mi? XD Jó lett:) Faszányos:O a tü-tüvel jobb mint azzala repcsivel v miaz:) A betutipus furi meg egy kicsit...:) -
#9547 nekem bejön a logo, a kép teccik , meg a betűtípus is illik hozáá sztem -
#9546 így kell ezt. -
#9545 nem tom. :S -
#9544 Há akkor mien legyen? Ez illik szerintem képhez... -
#9543 öszintén? a betű típus naon nem tecc :( -
#9542 köszi! :)
Hiba: a "Hajdúsági"-ban a J betű alján nem töröltem ki a fekete pacát :C meg bal alul a két szélső szürke csík szélére is kellene árnyék.
(ezeket negyed óra nézegetés után vettem észre xD)
AntiHero: nem tetszik a betűtípus =/ -
Dave0092 #9541 fasza -
#9540 Ez nagyon jó lett
Na mien az új logóm? -
#9539 ez tudod mi? ez fasza!!!! ;) -
Dénes é #9538 király lett -
#9537 Csináltam egy másikat. Figyeltem a kivágásra, plusz egy -két apróság. Ez már jobban tetszik :D Jobb alul direkt maradt annyira üres.
-
#9536 sry copy rightos mert nem saját célra készül. amúgy adnám. ;) -
csillagos ötös, bár a font az nagyon gáz sztem
postolhatnád anélkül is, menteném a többi közé :) -
#9534 kössz :) -
#9533 áá thx, nem vettem észre.
#9529: majd kijavítom ezt is. thx. -
#9532 Nem rossz. -
#9531 külön layeren vannak ^^ köszi -
#9530 ha már ilyeneknél járunk:
-
#9529 jó lett, csak próbáld meg azt megcsinálni, hogy a fekete színéből, egy kicsit kevesebbet csinálsz. -
#9528 meg nem lenne nehéz ecsettel húzni 2 darab ékezetet nem? :D -
#9527 Szerintem jó ez így, csak nagyon fos helyenként a vágás. Van ahol recés, van ahol meg még ott a fehér vagy valamilyen szegély és az egész túlzottan össze van nyomva. -
#9526 említettem volt, hogy hibás. különös tekintettel a vágásra. nem volt kedvem hozzá...
de azt leszámítva sem a legjobb. =/ vmi bántja a szemem. -
#9525 A végés elég csúnya. -
#9524 Nem szeretem ezeket a minimal brush-os képeket, de ettől eltekintve (és a néhol hibás kivágástól) nem rossz. -
#9523 Ha külön layeren vannak, akkor úgy ahogy írtam: select majd Select->Contract->2px (kb) majd Select - Inverse, Delete.
Ha nincsenek külön layeren, akkor is így csinálnám, csak kivágnám layer-re, majd vagy nagyítanám a layert hogy kitakarja a kivágott részt, vagy beszinezném a belső kék színnel.