41998

photoshop-banner.jpg
  • droidika
    ...színekkel nálam bejönne!
  • ColdFire
  • Shiwo
    hát..ha én unatkozom, akkor azt annyira, hogy semmihez nincs kedvem...még gépezni se..
  • LaliK
    Köszi!
    #9598 Most nem akasrz egy kicsit unatkozni? Még nem láttam tőled ilyen "unatkoztam" munkát!
  • Shiwo
    hmm.. akkor csak én nem szoktam különösebben unatkozni ?
  • Benc16
    szép lett grattu.
  • LaliK
    Én is szoktam ám unatkozni...
  • LaliK
    rajzolsz vele valami formát és jobb klikk, make selection, és akkor kilesz jelölve a forma!
  • zolo
    thx, majd kipróbálom
  • LaliK
    pen tool-al is lehet ilyeneket csinálni, aztán kitöltöd valami színnel!!
  • zolo
    Nem sértettél meg , elfogadom a kritikát.
    A részen azt értettem , hogy most próbálkozok először ilyen brushokkal.
    Pl itt van a bal oldalon az az animáció, ott is vannak vonalak , de konkrét elképzelésem még nincs.

Gyakorolnom kell még sokat...
  • LaliK
    Ok, én nem akartalak vele megsérteni, hát senki nem születik photoshoppal a kezében...
    milyen hullámos csikokat akarsz csinálni?
    milyen részeket lehet felhasználni?
    Csak én nem értem?
  • zolo
    Egyelőre még ismerkedés ezzel a résszel , azt nem tudom , hogy pl hullámos csíkokat hogy tudok csinálni?
    Meg még azon gondolkozok, hogy lehet ezeket a formákat fényképhez is felhasználni
  • zsolesz92
    sztem meg tök jó.
  • LaliK
    hát, nem tudom nekem ez nagyon nem jön be, bocs! Talán ha nem lenne rajta emboss és színes lenne... talán akkor! De majd belejössz Te is!
  • zolo

Béka helyett...
  • zolo

[
  • zolo
    Próbálgattam a leszedett brushokat , és ez sült ki belőle, gondoltam megosztom itt , kiváncsi vagyok, csak nekem tetszik-e :)

Teljes méret
  • modellmaker
    ö asszem én kivonulok a topicból...
  • modellmaker
    köszi! :) majd mondom akkor a többit is. ;)

az alaja direkt ennyire üres, oda mehet a többi info.
  • modellmaker
    deivanarton, ahogy már mondták. menj el a brush kategóriába és keress rá a vector ecsetekre. ezen abból nem sok van mondjuk. ezen inkább "splat" van.
  • Shadow_THH
    ez is nagyon bejön
  • Shadow_THH
    ez kurvajó tuti elmennék rá!

ui: az aljára rakj mást is ne csak azt az egyszerü betütipust
  • droidika
    ...én amikor megláttam a képet nem a hibákat kerestem, hanem ami első pillanatban "átjött" belőle (érezhető volt a minimum 3 forráskép, de ezek egyképpé fűzése és tartalommal való feltöltése miatt írtam a véleményem...az hogy te kritikusan vagy magaddal, az nekünk csak jó! )
  • AntiHero
    Amit keresel az a "splat" brush-nak hívják.
    Ide kell őket másolni: c:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Előre beállított\Ecsetek

(mondjuk nekem magyar verzióm van:))
  • zolo
    A letöltött .abr fájlokat hova kell tennem ?
  • zolo
    Olvasás után megértem nagyjából, de soha nem tanultam, 2 év múlva kezdem, addig még német, már 8 éve :))
  • LaliK
    Ő szegény arra gondolt hogy olyan kinézetű brushokat milyen címszó alatt találna... de én nem tudom, de amiket Antihero sorolt fel azok ezek
    blood: vér
    grunge: o_O nem tudom! Hát olyan grunge!
    fire: tűz
    De ennyire csak nem vagy angolból vagy de?
  • AntiHero
    Brush (ha akarod elé írhatod az általad kereset témát pl: blood, grunge, fire, stb stb...)
  • zolo
    Abban tudsz segíteni, hogy modellmaker -éhez hasonlókat milyen címszó alatt találok? Mivel angolul nem tudok , madj csak 2 év múlva :( :S
  • AntiHero
    http://www.deviantart.com/
  • zolo
    Ilyen, és ehhez hasonló brushokat honnan tudok leszedni?

Szeretném feldobni egyik képemet, és mindig tetszettek az ilyesmi minták, mótívumok..
  • LaliK
    Jó lett szeretem a B&W-t! csak ez télleg igaz! De jó ez így is!
  • acsati
    hellotok
    ha csinálok photoshoppal egy web foto galériát és feltöltöm akkor azt utána firssiteni csak ugy lehet ha csinálok egy újat? Vagy meg lehet oldani vhogy hogy csak hozzárakok uj képeket?
  • gazgoblin
    hát el vagy tévedve szvsz de azért köszi (szerintem nem a legjobb munka főleg hogy most hogy kialudtam magam marokszám látom a hibákat (amihez persze kell látni a forrás képeket is gondolom)

source képek :

robbanás

superman

város

méret meg marad mert ez egy morálnövelő képeslap
  • Shiwo
    (nem seggnyalás) de Goblájn szinte mindig nagyonjó képeket csinál...tán csak egyszer vagy kétszer adta lejebb a szinvonalát :)
  • droidika
    ...(nem segnyalás) ez közel és távol az egyik legjobb munka a fórumon (mind tartalom, mind kivitelezés szempontjából...csak a képmérettel van bajom, )

AntiHero: ötlet jó, jobb oldala üres ( én megvágnám, csak az alakra a képet), a rajz és a valós kép közti átmeneten dolgoznék még (akár valamiféle elektromos szikrázásszerű átmenettel
  • AntiHero
    Me mi kék rá még szerinted?

Így már jó...
  • gazgoblin
    na feladom itt a vége a képnek...

Superman tanácsa ha valami nem jön össze:

• zsolesz92
    túl üres