41998
-
javaslom, hogy mentsétek le innen, mert 1 idő után törlődik... -
#9804 kérhetem picit nagyobba? az alapkép is apró volt :D hát még ez ;] -
audi001 #9803 kösz,de nem lett kicsit kisebb mint a képen?
Ha lehetne olyan méretbe csináld meg légyszi -
#9802 -
audi001 #9801 Hello
kép
valaki megcsinálná a képen h az alakok fehérek legyenek a háttér pedig fekete?
előre is kösz -
braaa #9800 igenis, mester! -
#9799 Kicsit?:) Nagy mint atom mer széles feje van az alatta lévőnek:) -
Code92 #9798 a fehér pólós csajnak kicsit nagy a feje -
#9797 többet ps-el mint oltással -
#9796 "szóval mostmá' sátáp" <--- no comment
Azért mert te vagy a hg-ja ennek a topiknak, nem jelenti azt is, h bármilyen hangnemet megüthetsz másokkal!
-
#9795 ROTFL
na itt zárjuk is le a témát :D -
#9794 te szemét tolvaj hol a credit a háttérmunkámról? -
#9793 ejj mi a flém....
Bocsánat de én csak a hátteret cseréltem le és igazad van oda kellett volna írnom.... (Nem szoktam más munkáját ellopni én nem az a fajta Magyar vagyok és szvsz nem ez a szokás itt ) szóval bocsi ha belerondítottam valamibe nem ez volt a cél hanem hogy a horror nénit kiszedjem onnan.
itt most kb csak annyi a problem hogy nem jöttem fel azóta fórumra mert ha látom az első "elmarasztaló" postot vagy akár csak vrsdm "magasztaló" hozzászólását tuti leesik hogy nem enyim a full credit a képért...(mármint leesik hogy nem irtam oda)
Mégegyszer bocs
Goblin -
#9792 jó akkor ennek vége, intézzed el vele pm-be, tudod itt nem a májerkodás a lényeg, hanem hogy szép-minőségi eredményes munkák legyenek, képzeld ha contest van ami a "versengésről" szól, akkor nem egyszer valaki kivágta a részletes objektumot és berakta a közösbe hogy a többieknek ezzel is segítse a munkáját, és hidd el hogy goblin tud retusálni, csak lehet hogy gyereke van, meg családja, és nem volt rá x ideje...
szóval nyugi. és ne legyen több post ilyet témában. intézkedj pm.be
irigyi kutya -.-
/ja és inkább örülnöd kéne és megköszönnöd hogy a tiedet vette alapul, ez azért egy minősig rosta, hogy találta a tiedet olyan jónak hogy azt használja fel a mégjobbá tételhez ... de látom te nem tudod az ilyet értékelni :D
/ha engem felhívna a dreamworks hogy ellopták egy ps-ben rajzolt textúrámat a shrek 4 készítéséhez, kinyalnám a seggüket, és mennék oda dolgozni, nem pedig pereskednék hogy hogy képzelték ezt... (indokolatlanul hiszen nem jogvédettek a képeink :S szóval mostmá' sátáp -
#9791 jajmááán "e" túl vagyon spirázva... -
#9790 Jaboccs! Nem tudtam, h itt ez a szokás! Remélem csak 1-2 ember van ilyen, és nem ez az alap itt, h lenyúlják más munkáját. Ha annyira nagy PS guru a delikvens akkor igenis vegye a fáradtságot és csinálja meg saját maga, ne a másét nyúlja le -
#9789 amíg nincs ott kis R betü a sarokban meg vízjel meg licence meg kutyafasza addig azt csinál a képeddel amit akar, te nem tehetsz semmit, köf -
#9788 Na jó van akkor már csinálok én is, ennél szebbet úgyse találsz róluk XD
-
#9787 most mé rontod el a mi szorakozásunkat? -
#9786 Ha kérhetném, máskor vedd a fáradtságot és retusáld ki magad a képet, majd azt használd fel saját célra, thx! -
#9785 a szobor szélére ahol rávágtad vitkor arcát, nagyon éles...
de az egész szobor szélére tegyél egy kis feathert / blurt -
#9784 grat. :) -
braaa #9783 ja, onnan, a széleinél? minek a szélére gondolsz?
igen a szemöldök + hasonló dolgokat majd megpróbálom kiügyeskedni, meg a haj is igaz, nem V-iktoros, de hát ilyen volt...én se ismerem föl... -
SeLFisCH #9782 uh nagyon ügyes ty :) dévé is teccett még -
#9781 az eddigi legjobb csajos work ;] -
#9780 jaj de jó nincs néni....
-
#9779 hát én nem ismertem fel orbánt, /lehet a haja miatt/
alapbetően nem rossz, a széleinél gázos,
worth1000.com os tutor alapján csináltad?
/ nézd meg az alap képet a szoborrol, és előjönnek a hibák-szemek-szemöldök stb. -
braaa #9778 erre várok véleményeket,mit javítsak, az első ilyen szoborkészítésem, a sötét árnyákokat mág desature-oznom kell, a szemet is vhogy megoldani, de annyira nem rossz nem? ja, meg itt a source
-
csak a néni még mindig horror -
#9776 jojazárnyék (is) -
#9775 a click-elős tábornak némi buzdítás a részemről...
-
braaa #9774 téééényleg!! hogy ezt eddig hogy nem vettem észre -
#9773 ITT az én verzióm a képedre..... -
#9772 A néni szebb mint a lányok -
#9771 ottvan egy ikon lennt hogy " szmájlik" :D
goblin, most is hozod a formád ;] így tovább -
braaa #9770 hát ez nagyon nagy!!!! :))))))))
de valaki árulja már el hogy lehet smile fejeket detenni itt az esgén? -
#9769 -
#9768 oopsz nekem a néni horrorisztikus ott a háttérben...
-
braaa #9767 oké, igy már tiszta, bocs az akadékoskodásért :)
itt egy (rém)álmom, bocs az ilyen szimpla fejcserés 10perces képeimér, de még PS-rookie vagyok, de majd azért megpróbálok összehozni valami komolyabb "munkát" is a közeljövőbe
-
SeLFisCH #9766 Hasonlít kösz :)
Többiekét is bevárom még