41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    jól néz ki....
    /off. pont 07.07.07-én leszünk a barátnőmmel fél évesek :D
  • AntiHero
    szép
  • oO VinyuS Oo
    Itt egy plakátféleség amit öcséméknek csináltam:link
    (csak linkként rakom mert túl nagy)
  • VRSDM
    vagy filter-sharpen-unsharp mask és ott állítható hogy a kép mely részén, milyen méretű élesítést kérünk ;] /csak széleken-csak azonos színü területeken stb.

de azért csodát persze nem lehet várni
  • braaa
    húú, nyugtass meg, azér túlélted, nem vagy egy elkeseredett emós? de szerintem nem lett rossz!!!!
    meg a 9832 is tetszik!
    meg a 9835 is!
    ennyit igy gyors véleményezve a dolgokról...
  • Dragooon #9840
    köszi:)
    hát tényleg nem volt valami hűdenagy munka:)
  • Czdano
    Ilyeneket szerintem inkább sima Photoshop topicba :)
    Amugy filter->sharpen->sharpen
    Vagy sharpen tool :)
  • AntiHero
    Élesíted!
  • SHADOWEYES7
    kérdés!!
    plizz

van 1 fotó,ami homályos lett,ezen lehet-e javitani valamit????

• AntiHero
    Nem rossz... Bár nem nagy munka lehetett vele:P
  • Dragooon #9835
    hát nem valami komoly munka, de most csináltam ilyet először:)
  • Code92
    a másik fele meg egy háttér :D
  • LaliK
  • RaZoK
    Hali!...

Elég rég voltam itt...Beszúrom ide egyik régebbi hátteremet, akinek tetszik az használja egészséggel! :)
  • LaliK
    nem véletlenül raktam oda a fejecskét! wilting=elhervadni... szal nekem nem tetszik...
  • LaliK
    nekem se, de így kérték aszonták hogy "valami jó víreset! Meg csáposat!" Taáltam egy tutorialt, igen TUTORIALT! És megcsináltam... De a gazdájának tetszett...
  • VRSDM
    a másik fele brush, ami nem lenne baj, de nekem nem áll össze egy egységgé a kép
  • dzsuvajoe
    a fele tutor
  • VRSDM
    csatlakozom
  • AntiHero
    nekem nem tetszik
  • LaliK
    Hopp, egy windóz háttér?

naaaaagy...
  • Shiwo

a régi szép idők, mikor még ez volt a photoshop phéntekbe az aktuális téma :)
  • gazgoblin
    legyen a hg a mindég sármos loál jános :

• VRSDM
    na értékelem énis hogy ittvan a nyári szünet, és énis kicsit lazábbra vettem a figurát a fórumban, de előre szólok hogy jövő héten nyaralok az asszonnyal, addig mást fogok kinezevni gazdinak, és ha rosszak lesztek Ő keményebben fog eljárni mint én ;]
  • dzsuvajoe
    "s"-el irják és rövid "o"-val...
  • KILLER2
    Csáááááá!
  • Benc16
    Elmegyek most kirándulni 10 napra, szóval jó photoshoppozást kívánok mindenkinek!

hellosztoK! :)
  • braaa
    ez az ambrózia gyerek bazz..., ettől kész vagyok...
  • AntiHero
    Alvagyyá inkáb!!!44

U.I.: Az "inkáb" az two "B".
  • KILLER2
    Úgy látszik nem bírunk aludni
  • VRSDM
    hajnali 3kor, ez betett :) köszönöm goblin
  • KILLER2
  • gazgoblin
    P aintban
    S em tudom
    m egcsinálni
    u gye segitesz
    n ekem
    k öszi!
    á mbrózsa nyugi
    k érlek
  • KILLER2
    Mostmár megoldottam, de akkor is kíváncsi lennék, hogy erre nincs valami megoldás? Meg azért köszi.
  • VRSDM
    na ma jófej leszek:)

embrózsa - nyugivan -.-
    killer - ha ugy nem megy légyél kreatív, vonalzóból behúzod a segédvonalakat, azok találkozási pontjához húzol egy téglalap alapú kijelölést majd inverzálod... :)

az meg hogy évente egyszer valaki kér itt valamit, hát ha ne legyen már baj, na meg hogy berakott egy tutorképet, egyszer kétszer belefér, majd ha 10-ediket rakja és májerkedik vele, leállítom, hmm ? :)
  • KILLER2
    Sürgősen kéne egy gyors segítség. Nem hiszem el, hogy ilyenen akadtam fenn, de egyszerűen nem tudom, hogy hol tudom azt magadni, hogy ha kijelülésre nyomatok egy border-t és kitöltöm, akkor ne legyen elhalványulós a széle.
  • dzsuvajoe
    jameg: "h mersz igy beszelni velem te szemtelen? Minyá besírok es megyek a mamihoz, mert az én apukám ugyi erősebb"
  • dzsuvajoe
    öcsééémá, mibe megy át ez a topik?: "Átszineznéd nekem ezt meg azt mert paitben nem vagyok képes katintani 2 kurva gombra", "Retusáld ki lécci a csajom, mer randa" "Csináltam egy képet tutor alapján, most ako télleg isten vagyok?". "H merté hozzányulni a képemhez??? Nem szkad le apofád tolvaj?"...... rendes képet meg nem lehet latni...
  • KILLER2
    Gyors segítség kéne. Szkenneltem egy képet és a drága scanner ilyen fosos színcuccokat (nem bírom megmagyarázni) csinált rajta (leginkább a sharpen tool hatásához hasonlít. Kérdés, hogy hogyan tudom ezt eltüntetni róla? VAgy valami tudtor vagy olyasmil, hogy hogyan tudok jó minőségben fotót scannelni. Köszi.
  • audi001
    Köszi szépen, igy jó