41998
-
#9845 jól néz ki....
/off. pont 07.07.07-én leszünk a barátnőmmel fél évesek :D -
#9844 szép -
#9843 Itt egy plakátféleség amit öcséméknek csináltam:link
(csak linkként rakom mert túl nagy) -
#9842 vagy filter-sharpen-unsharp mask és ott állítható hogy a kép mely részén, milyen méretű élesítést kérünk ;] /csak széleken-csak azonos színü területeken stb.
de azért csodát persze nem lehet várni -
braaa #9841 húú, nyugtass meg, azér túlélted, nem vagy egy elkeseredett emós? de szerintem nem lett rossz!!!!
meg a 9832 is tetszik!
meg a 9835 is!
ennyit igy gyors véleményezve a dolgokról... -
#9840 köszi:)
hát tényleg nem volt valami hűdenagy munka:) -
#9839 Ilyeneket szerintem inkább sima Photoshop topicba :)
Amugy filter->sharpen->sharpen
Vagy sharpen tool :) -
#9838 Élesíted! -
#9837 kérdés!!
plizz
van 1 fotó,ami homályos lett,ezen lehet-e javitani valamit????
-
#9836 Nem rossz... Bár nem nagy munka lehetett vele:P -
#9835 hát nem valami komoly munka, de most csináltam ilyet először:)
-
Code92 #9834 a másik fele meg egy háttér :D -
#9833 -
#9832 Hali!...
Elég rég voltam itt...Beszúrom ide egyik régebbi hátteremet, akinek tetszik az használja egészséggel! :) -
#9831 nem véletlenül raktam oda a fejecskét! wilting=elhervadni... szal nekem nem tetszik... -
#9830 nekem se, de így kérték aszonták hogy "valami jó víreset! Meg csáposat!" Taáltam egy tutorialt, igen TUTORIALT! És megcsináltam... De a gazdájának tetszett... -
#9829 a másik fele brush, ami nem lenne baj, de nekem nem áll össze egy egységgé a kép -
#9828 a fele tutor -
#9827 csatlakozom -
#9826 nekem nem tetszik -
#9825 Hopp, egy windóz háttér?
naaaaagy... -
a régi szép idők, mikor még ez volt a photoshop phéntekbe az aktuális téma :) -
#9823 legyen a hg a mindég sármos loál jános :
-
#9822 na értékelem énis hogy ittvan a nyári szünet, és énis kicsit lazábbra vettem a figurát a fórumban, de előre szólok hogy jövő héten nyaralok az asszonnyal, addig mást fogok kinezevni gazdinak, és ha rosszak lesztek Ő keményebben fog eljárni mint én ;] -
#9821 "s"-el irják és rövid "o"-val... -
#9820 Csáááááá! -
#9819 Elmegyek most kirándulni 10 napra, szóval jó photoshoppozást kívánok mindenkinek!
hellosztoK! :) -
braaa #9818 ez az ambrózia gyerek bazz..., ettől kész vagyok... -
#9817 Alvagyyá inkáb!!!44
U.I.: Az "inkáb" az two "B". -
#9816 Úgy látszik nem bírunk aludni -
#9815 hajnali 3kor, ez betett :) köszönöm goblin -
#9814 -
#9813 P aintban
S em tudom
m egcsinálni
u gye segitesz
n ekem
k öszi!
á mbrózsa nyugi
k érlek -
#9812 Mostmár megoldottam, de akkor is kíváncsi lennék, hogy erre nincs valami megoldás? Meg azért köszi. -
#9811 na ma jófej leszek:)
embrózsa - nyugivan -.-
killer - ha ugy nem megy légyél kreatív, vonalzóból behúzod a segédvonalakat, azok találkozási pontjához húzol egy téglalap alapú kijelölést majd inverzálod... :)
az meg hogy évente egyszer valaki kér itt valamit, hát ha ne legyen már baj, na meg hogy berakott egy tutorképet, egyszer kétszer belefér, majd ha 10-ediket rakja és májerkedik vele, leállítom, hmm ? :) -
#9810 Sürgősen kéne egy gyors segítség. Nem hiszem el, hogy ilyenen akadtam fenn, de egyszerűen nem tudom, hogy hol tudom azt magadni, hogy ha kijelülésre nyomatok egy border-t és kitöltöm, akkor ne legyen elhalványulós a széle. -
#9809 jameg: "h mersz igy beszelni velem te szemtelen? Minyá besírok es megyek a mamihoz, mert az én apukám ugyi erősebb" -
#9808 öcsééémá, mibe megy át ez a topik?: "Átszineznéd nekem ezt meg azt mert paitben nem vagyok képes katintani 2 kurva gombra", "Retusáld ki lécci a csajom, mer randa" "Csináltam egy képet tutor alapján, most ako télleg isten vagyok?". "H merté hozzányulni a képemhez??? Nem szkad le apofád tolvaj?"...... rendes képet meg nem lehet latni... -
#9807 Gyors segítség kéne. Szkenneltem egy képet és a drága scanner ilyen fosos színcuccokat (nem bírom megmagyarázni) csinált rajta (leginkább a sharpen tool hatásához hasonlít. Kérdés, hogy hogyan tudom ezt eltüntetni róla? VAgy valami tudtor vagy olyasmil, hogy hogyan tudok jó minőségben fotót scannelni. Köszi. -
audi001 #9806 Köszi szépen, igy jó