41998

photoshop-banner.jpg
  • Dénes é
    :)
  • Shiwo
    az ilyen kép arra jó, hogy megmutatod a csajnak mind a kettőt, és rájön, hogy milyen randa az arcbőre..
  • Dénes é
    így e gondoltad?
  • Shiwo
    sry de most csak fórumozni van időm..ill mingyá arra se.. de bizti találsz rá jelentkezőt..
  • pIIrash
    Igen. Biztosan láttad, mert az alapképet már egy retusálással foglalkozó Pro emberke is elkészítette. De nem ezt a képet, hanem csak a lány arcának teljesen más retusálását De ez az alapképből készített saját verzióm, ezt teljes egészéen én csináltam.
  • SeLFisCH
    és el is vállalod ? :)
  • Shiwo
    nahügye, hogy mindjárt jobb és átláthatóbb :)
  • SeLFisCH
    megoldva:P
  • Shiwo
    legközelebb itt próbálkozz a képfeltöltéssel...
  • SeLFisCH
    Ja a kép túl nagy,így tudtam megoldani.
    Itt lenne
  • SeLFisCH
    Ebből a képből szeretnék én vmi hasonlót,mint a #9748. Ha megkérhetlek titeket , csináljátok meg pls. Nem sürgetek senkit,de legkésőbb holnapra készen kéne lenni,

Hálám örökké üldözni fogja,csak el ne kapja
  • Shiwo
    contestre sztem szerda elött nem tok komolyabban időt szakítani :(
  • SeLFisCH
    sztem jó
    szemes trükköt vágom,többit megmutathatnátok vagy tuutorial link is jó
  • VRSDM
    nekem is 9750-en érzésem van...
    ugyhogy
    no comment
  • braaa
    ez jó, de ezt te csináltad, mer asszem ezt a képet láttam vhol már jóval korábban...
  • modellmaker
    ööö sztem vkije a srác, és eléggé úgy néz ki, hogy ez nem tűlzottan természetes dolog rajta. és szeretné meggyógyítani a sebektől.
  • dzsuvajoe
    még gyakorolni kel ezt, es nem ilyen randákon
  • Dénes é
    minimál unatkozás
  • dzsuvajoe
    ez a csávo h jon ide?
  • pIIrash
    Köszi! Bár nagyobb kihívás a nem odaillő dolgok eltávolítása:
    etc.: ize
    Egér a képre és wait. Ebben az esetben az álom az lenne, hogy ezt megtehessem vele ezt élőben is!
  • zsolesz92
    Ügyes, ötletes
  • robos
    Ez nagyon nagy! És milyen igaz....
  • bardocz
    LOÁL:DDDD
  • pIIrash
    Ez nem az én álmom, de biztos, hogy néhány nő/férfi álmodik ilyesmiről:
    Anew
  • zsolesz92
    ilyeneket müvel az ember amikor nagyon unatkozik:
  • zsolesz92
    OLyan mintha a yu-gi-h bol vagy bármelyik japán meséből lenne kiszedve :P na jó, azok jobbak de kb ugy néz ki.
    KÖszi a tippet VRSDM
  • dzsuvajoe
    n ailyenhez nincs nekem türelmem:)
  • VRSDM
    csak összejött, figyelj ha élethűre akarod, akkor fényeket - árnyékokat, rakj, rá, meg sokkal több 1px-es haszálat, csinálj
    vagy huzz egy ecsetet, pl. 10px-et egy apró csíkot, majd smudge tool-al fogd és menj lefele 9-8-6-5-3-2-1 és 1-es en a legtöbbet, anno énis így csináltam a 300-as lionájdeszre a szőrt
    amúgy nagyon nem vészes. de nemis élethü, mesefigurának jójez :D
  • Czdano
    Höhö :D
  • zsolesz92

• zsolesz92
    azok az angyalok nem kellenének amugy kira
  • dzsuvajoe
    Ended
  • dzsuvajoe
    Zsolsznek üzenem: "Thenxli"
  • VRSDM
    zsolesz üzeni:" fasza már így is "
  • dzsuvajoe
    MÉg mesz nem kész, nem is köntöszt de azert it van mert most félbe szakitottak:
  • zsolesz92
    Hát én most pár barátra vágyom, akikkel elmegyek bulizni mert ge--re szétunom a fejem
  • zsolesz92
    Néha nem ártana cserélni a banner alatti szöveget ;)
  • VRSDM
    mi jófejek vagyunk és kedvesek és ezt mind el is hittük amit írtál :)
    na kontesztet a népnek :D

TÉMA:
    VÁLTSD VALÓRA AZ ÁLMAID

source kép most nem lesz,

részletesebben: készítsd el azt amit legszívesebben látnál a földön, akár magaddal, akár bármilyen más téren ...
    lehet gondolkodni monumentális dolgokban... /világbéke-armageddon-özönvíz-világháború-pamela mint feleség :D akármit ... ;)

• Atkamon
    nem tutorial alapján csináltam, nem is úgy, ahogy eben a videóban van. Az elején is más lens flare-t használtam meg ilyenek. Még régebben láttam egy tutorialt erről a Lens Flare cuccról, de az olyan volt hogy valahogy összenyomta a képet, aztán keresztbe rátett mégegyet aztán szétmosta. Már nem nagyon emlékeztem rá, csak az ilyenekre hogy a színeket hogy lehet beállítani meg ilyenek. Na aztán csináltam egy ilyen lens flare-t, és megnézegettem hogy milyen lesz ha átalakítom azokkal a menükkel a Filter fül alatt. Aztán azt a Chrome-ot használtam mert azzal nagyon jól nézett ki. Aztán szétmostam ilyen hullámosan, meg még ugyanezt egy két réteggel megcsináltam... ennyi... csak kipróbáltam mindent... ja amúgy nem elsőre lett ilyen ez kábé 2 órába telt=D
    ja és a #9723: Nem azért tettem be hogy "majerkedjek", hanem mert érdekeltek a vélemények. Most lehet bármit hinni nekem elég ha én tudom hogy ezt egyedül csináltam.
  • dzsuvajoe
    Azért nem mondta h majer, mer még nem volt rá ideje:P