41998
-
#38917 nem bírja a melós gép :D -
JackMeadow #38916 a cs5 okosabb :P -
#38915 pc-n is simán :D már többször is csináltam azt h szkennelt pénzre másik fejet raktam pl. -
#38914 érdekes, úgylátszik macen lehet pénzhamisítani:) -
#38913 pc-s cs4-is -
JackMeadow #38912 nekem erre is kicsapta hogy nana ne játszak pénzekkel -
#38911 ami nincs elforgatva, szerintem azt nem eszi csak meg:) -
#38910 gond nélkül megnyitotta mac-es ps -
#38909 wut :) -
JackMeadow #38908 próbáljátok meg ezt beillezsteni photoshopba: -
JackMeadow #38907 hát inkább veszek egy ilyet -
#38906 Jaja másik PC, esetleg kábel törés (nekem az volt) mozgasd meg táblánál a kábelt alaposan, ha villog vagy akármilyen javulást/további romlást veszel észre akkor az... vagy másik usb port.
Úgy tudom németbe küldik ki a szar táblákat alapos teszt után. Grasshopper vagy pixmania -nál kérdez rá, nem vagyok tisztában a nem garanciális szervizeléssel bla bla teló :( -
#38905 Más gépen próbáltad már? -
#38904 add oda egy pandának -
#38903 éjjel nem szabad, mert akkor a másnapod tönkre van baszva
korán kel kelni és akkor mindenre van időd, ez a dolog nyitja
nyilván nem mondtam újat, de sokan mégis másképp tesznek ...
ez nem ember függő, ez tény. így helyénvaló =) -
JackMeadow #38902 van baj...
szerintem elfekvőben van a bamboom, világít, de egyszerűen nem reagál a külvilág ingereire, se gombok, se cerka, sztetek mit ehet csinálni? van szervízük v ilyesmi? -
#38901 éjjel esőben vagyok a legproduktívabb, nemtudom miért:D -
JackMeadow #38900 ez jó ötlet baszki :) -
#38899 Én úgy oldottam meg, hogy este 8-kor fekszek le és hajnalban 2-kor kelek -
JackMeadow #38898 mostanába én is éjel dolgozom ennek köszönhetően egy kupac szar is vagyok napközben mewr még akkor is dolgozom -
#38897 annyi hiba van hogy ez egy fénykép, egy objektív, egy lencse, egy tükör akármi mittudomén. szóval képzeld el ezt a térben. amit a téma lefed. és ha ezen belül most ez a mohás kő x pontja van fókuszban. ergó minden más homályos, természetesen mindenhol átmenetetkkel ügyesen okosan.
mindezt az alapján mérlegelve, hogy milyen távol van az éles kép részétől. szóval így ügyesgetni. azthiszem. de ha úgy lesz időm (tervezem) megnézem.
amúgy alien skin bokeh szűrője nemrossz...
wiki - bokeh -
#38896 A 2. ilyen üzenet után megint elindítottam a péest (mert persze meghalt utána), az utolsó karikatúrát rajzoltam amit le kellett volna adnom, erre kékhalál. Mondom leszrom restart. Hopp. ikszpé logó kijön azt' újraindul. Na akkor xp telepítő be, javítás... Jó is lett volna, csak nem talált oprendszert a gépen xD Valahogyan magától törlődött a c partíció (persze még itt volt az összes karikatúra amit tegnap csináltam). Jó hogy csak programok meg pár jegyzet volt rajta. 5-ig rendszerújratelepítéssel szptam a fszt -.-
Ma meg hajnalig tartó munka lesz hála a vindóznak -
#38895 ez tényleg erős lett egy kicsit így, az előző jobb volt. -
#38894 Mindjárt békén hagylak benneteket a hülye téglámmal csak még egyszer utóljára talán így egy kicsit jobb lett.
(Mindjárt megkapom majd , hogy N-E-M)
-
#38893 Az elmosódást azért adtam hozzá, mert az alap kép is elégé elmosódott volt , élesítés után meg furán néztek ki a színek.
Azokat a vítítozós hibákat ha kérhetném egy kicsit részletesebben...
(Egyébként én is látom hogy valami nem stimmel ... de mi?)
Itt az eredeti , nézzük mit tudsz belőle kihozni(engem is érdekel):
[IMG][/IMG] -
JackMeadow #38892 ilyen ez a popszakma -
#38891 az sose elég neki. 100gigát megadtam scratch-elni hát még ígyis szól :/ -
JackMeadow #38890 betelt a memeoria es nincs elég esze elvégeezni a effektet mentést v akármit -
#38889 -
#38888 nem lehet elkérni olyan verizójút psd-t amin még nincs rajta ez a elmosott fókusz dolog?!
nem fikázásból, tényleg kiváncsi vagyok én hogyan oldanám meg. lékó lékó ;)
-
#38887 -
#38886 volt, de fogalmam nincs mikor és hol:D -
#38885 disk error -36 occurred while reading or writing to a scratch......
Ilyen üzenetetek volt már? -
#38884 csatlakozok. mutathat jól egy ilyen bokeh dolog. ha úgy néz ki ahogy annak ki kell. de ez visít a hibáktól. sajnos... :% -
#38883 jó
csak az elmosódás az egyam kúrja fel -
#38882 No milyen?
-
#38881 pl ha nagyítani akarod a képet akkor nem árt :) szkenneltem én már diát 12.000 dpi-vel is egy dobszkenneren -
#38880 Beállítások. Általában 72 - a szkenner képességének maximumáig. -
#38879 600 dpi mi a pöcsömre kell? Asszony szkennere 600-assal csinálta meg a képet :o -
#38878 varázslat