41998
-
#10217 mig ti acsarkodtok én előkapom egy ecsetet, és festek ;]
/még mindig nincs wacom-om :[ sima stock golyós egér rulZ
-
#10216 aham. jó. én tízperces munkákat csinálok, érdekes.
a "tíz éves" jelzőt meg kikérem magamnak, azt hiszem, te nagyon el vagy tévedve barátom. az egy dolog, hogy idejössz segítségért. rendben. de az, hogy mély flame-elésbe kezdj, az azt hiszem, hogy nem tartozik az "eltűrhető" magatartásba.
és igen, én megnéztem a rajzaidat, a siteodon, és azt kell, hogy mondjam, nagyon jól rajzolsz, van fantáziád is hozzá.
de ez a menü ami "még kezdetleges", köszönőviszonyban sincs a rajztehetségeddel. próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy mire figyelj oda, erre azt kapom az arcomba, hogy "höggyögyö-höggyögyö". erre én nem vagyok kíváncsi. vegyél vissza, utána esetleg beszélhetünk.
az említett ellipszis se illik bele az animba így, ilyen formában.
mellesleg, milyen kérdést nem válaszoltam meg? -
braaa #10215 a mozgó verzió nekem pl. teljesen teccik!!!!
bár nemtudom mi ez , amiröl szól, gondolom vmi játék lehet, ahogy bejön, az teljesen jó, a le-föl mozgó fehér ellipszist meg nem értem, de lehet hogy ismernem kéne hozzá a játékot, na, szóval sztem jó! -
#10214 Jólett :p ezzel a vagány csajjal már haditechnika topikban is találkoztam :DD -
#10213 ;) thnxli -
#10212 Jah jah.. -
#10211 jó az új logód... De nehéz lesz megszokni! -
#10210 ez minden csk nem építő kritika...
#10146: Itt szép lett a néni ;)
#10149: Rája bírta teni egy föliratottat? Grat? :S -
#10209 szerintem mostmár leállhatnál!! Idejössz segítséget kérni, a végén meg még te fikázod a többiek képét? Mit képzelsz te magadról? Azt hiszed, hogy ha már egy flash-t meg tudsz csinálni (hibákkal) akkor már te vagy itt a jani?
Amiket v150r csinál képeket, sokkal jobbak mint a te flash-ed!! És biztos nem 10 perc alatt csinálja a képeit, mert akkor nem lennénék ilyen jók! Úgyhogy mostmár ÁLLJ LE! -
Midas #10208 Ez mind szep es jo csak a kerdesre nem irtal meg semmit, es ahhoz hogy valaszt tudj ra adni nem is kell neki mozogni.
De ha annyira erdekel http://www.3dtar.extra.hu/
Jellemzo mentalitas nem tud helyesen irni a bunko asszem chathun lehet ilyet latni a 10 evesek kozott.
Meg 1 dolog ezt nem 10 perc alatt vakartam ossze mint te a kepeidet, es felkesz az a menu csak egy lehetseges tervezet.
De sztem tok foloslegesen tepem a szam mert ha eddig nem ertetted meg hogy felkesz mint a masik srac ezutan sem fogod, szal reszemrol targytalan. -
#10207 "A harmadik világháborút" után minek a vessző? -
#10206 még valószínüleg alakítgatok rajta egyet smást, hogy jobb legyen
(fények - esetleg torkolattűz - csillanások stb)
de azért ittvan a mostani eredményem máról...
-
#10205 egyenlőre csak egy üres állóképet látunk, ami bármennyire is szeretném, nem flash.
bocs, hogyha valami szúrja a szemem, azt szóvá teszem. elvileg ez azért van, h segítsük egymást. de ha az neked problémát jelent, h helyesen írd le legalább a menüpontokat, és egy írásmódhoz ragaszkodj, akkor nem szólok bele, nyugodtan csináld... -
#10204 Ne haragudj, én sem azért mondtam... :)
Amúgy meg az oldal nagyon jó, nekem nagyon tetszik a design.
-
#10203 Enyemen sincs, mert ez hazai import :D
Amugy nem kell foglalkozni ilyenekkel, gogogo :) -
Midas #10202 Kossz de azert elboldogulok idekint :)) Lehet te is meglepodnel a kulonbsegen amit a suliba tanulsz es ekkozt.
Masik ez felkesz melo es jobban erdekelt az hogy minden helyesen betoltodjon mint az hogy a gallery mondjuk 2l.
Azt hittem ennel ertelmesebb emberek jarnak ide en is szivesen megneznek 1-2 melot tolled flash szinten vagy mast?
Jah es az itteni gepek biljen nincs ekezet mielott beirsz vmi hulyeseget meg.
Koszontem... -
#10201 xD Nem akartam elkeseríteni Midas-t, hogy angolból kettesre áll :D -
Midas #10200 Pedig ennel nagyobbak is vannak :)) -
#10199 1-2? Talán keveset mondtál! -
#10198 Hát... baromira nem látszik semmi még így sem, hiába világosabb. A betűk meg pixelesek. -
#10197 Akkor is nagy, akárminek is nevezzük... :) -
Midas #10196 Ez nem logo hanem egy scrollos menu :)) meg amolyan fejlec. -
#10195 gallery még mindig két l.
és döntsd el, hogy akkor most többesszámot használsz vagy sem. -
#10194 A-la-kula
szóval alakul :P igy már egész jó ;) -
#10193 Világosabb verziot nézd az valóban jobb..amugy mire gondoltál? Mi a rossz benne? -
#10192 Az oldaladon abba a kis bemutatkozó szövegben sztem van 1-2 nyelvtani hiba. -
#10191 Tied talán picit nagy (weblap logohoz), amúgy bejön :P -
#10190 nem neked válaszolt ... hanem Czdano-nak -.- -
Midas #10189 pl? -
#10188 Hát... azért van még mit javítani rajta... -
Midas #10187 Hi gyartottam a weboldalamhoz egy flash animaciot kezdesnek de a jobb felsosarok eleg ures szal arra gondoltam hogy az oldal cimet kellene felvesni 3darts.hu belinkelem a kepet vki tudna ajalani vmi jo betutipust es bealitasokat hozza thx.
-
#10186 + 20 brightness és +15 contrast..inkább csak linkelem :) -
#10185 Mondasz vele vmit..szerencse h elmentettem psdben :) -
#10184 nekem tul sötét -
#10183 Ismét egy msn avatarom...törekedtem arra hogy ne ötperces munkának nézzen ki (nem is az :) )
-
#10182 Köszi :) -
#10181 Melyik kép nem jó mert én nem találom!
Tartalom lesz az üzenőfal szerkesztés alatt!
Képek közé meg nem akartam minden kis szir szart feltenni! -
#10180 ...jól néz ki az oldalad, nekem tetszik!...és fel is töltöd tartalommal? (nekem kevés a képmennyiség ( ha már "grafikáznál" lehetne több referencia munka :) (egy képet az extra nem linkel)) -
#10179 asszem a problémádra a válasz a ctrl+alt+shift kombináció
Csináltam egy újab desig-n az oldalamnak!
Még nincs teljesen kész de bombázhattok a kritikákkal! -
#10178 v150r: a színei, formái miatt, nekem nagyon bejön, kivéve azt a szöveg alja eltűnést! (nincs nagyobb méret? privátba)
braaa: én egyből kiszúrtam, hogy csak egy keze van, és el is hittem!
gameplusz: jó lett az átalakítás (szeme nekem túl kék lett!)
shiwo: #10133