41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    mig ti acsarkodtok én előkapom egy ecsetet, és festek ;]
    /még mindig nincs wacom-om :[ sima stock golyós egér rulZ
  • v150r
    aham. jó. én tízperces munkákat csinálok, érdekes.
    a "tíz éves" jelzőt meg kikérem magamnak, azt hiszem, te nagyon el vagy tévedve barátom. az egy dolog, hogy idejössz segítségért. rendben. de az, hogy mély flame-elésbe kezdj, az azt hiszem, hogy nem tartozik az "eltűrhető" magatartásba.
    és igen, én megnéztem a rajzaidat, a siteodon, és azt kell, hogy mondjam, nagyon jól rajzolsz, van fantáziád is hozzá.
    de ez a menü ami "még kezdetleges", köszönőviszonyban sincs a rajztehetségeddel. próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy mire figyelj oda, erre azt kapom az arcomba, hogy "höggyögyö-höggyögyö". erre én nem vagyok kíváncsi. vegyél vissza, utána esetleg beszélhetünk.
    az említett ellipszis se illik bele az animba így, ilyen formában.

mellesleg, milyen kérdést nem válaszoltam meg?
  • braaa
    a mozgó verzió nekem pl. teljesen teccik!!!!
    bár nemtudom mi ez , amiröl szól, gondolom vmi játék lehet, ahogy bejön, az teljesen jó, a le-föl mozgó fehér ellipszist meg nem értem, de lehet hogy ismernem kéne hozzá a játékot, na, szóval sztem jó!
  • Czdano
    Jólett :p ezzel a vagány csajjal már haditechnika topikban is találkoztam :DD
  • dzsuvajoe
    ;) thnxli
  • Czdano
    Jah jah..
  • LaliK
    jó az új logód... De nehéz lesz megszokni!
  • dzsuvajoe
    ez minden csk nem építő kritika...

#10146: Itt szép lett a néni ;)

#10149: Rája bírta teni egy föliratottat? Grat? :S
  • LaliK
    szerintem mostmár leállhatnál!! Idejössz segítséget kérni, a végén meg még te fikázod a többiek képét? Mit képzelsz te magadról? Azt hiszed, hogy ha már egy flash-t meg tudsz csinálni (hibákkal) akkor már te vagy itt a jani?
    Amiket v150r csinál képeket, sokkal jobbak mint a te flash-ed!! És biztos nem 10 perc alatt csinálja a képeit, mert akkor nem lennénék ilyen jók! Úgyhogy mostmár ÁLLJ LE!
  • Midas
    Ez mind szep es jo csak a kerdesre nem irtal meg semmit, es ahhoz hogy valaszt tudj ra adni nem is kell neki mozogni.
    De ha annyira erdekel http://www.3dtar.extra.hu/
    Jellemzo mentalitas nem tud helyesen irni a bunko asszem chathun lehet ilyet latni a 10 evesek kozott.
    Meg 1 dolog ezt nem 10 perc alatt vakartam ossze mint te a kepeidet, es felkesz az a menu csak egy lehetseges tervezet.
    De sztem tok foloslegesen tepem a szam mert ha eddig nem ertetted meg hogy felkesz mint a masik srac ezutan sem fogod, szal reszemrol targytalan.
  • PJack
    "A harmadik világháborút" után minek a vessző?
  • VRSDM
    még valószínüleg alakítgatok rajta egyet smást, hogy jobb legyen
    (fények - esetleg torkolattűz - csillanások stb)
    de azért ittvan a mostani eredményem máról...
  • v150r
    egyenlőre csak egy üres állóképet látunk, ami bármennyire is szeretném, nem flash.
    bocs, hogyha valami szúrja a szemem, azt szóvá teszem. elvileg ez azért van, h segítsük egymást. de ha az neked problémát jelent, h helyesen írd le legalább a menüpontokat, és egy írásmódhoz ragaszkodj, akkor nem szólok bele, nyugodtan csináld...
  • zvaragabor
    Ne haragudj, én sem azért mondtam... :)
    Amúgy meg az oldal nagyon jó, nekem nagyon tetszik a design.
  • gameplusz
    Enyemen sincs, mert ez hazai import :D
    Amugy nem kell foglalkozni ilyenekkel, gogogo :)
  • Midas
    Kossz de azert elboldogulok idekint :)) Lehet te is meglepodnel a kulonbsegen amit a suliba tanulsz es ekkozt.
    Masik ez felkesz melo es jobban erdekelt az hogy minden helyesen betoltodjon mint az hogy a gallery mondjuk 2l.
    Azt hittem ennel ertelmesebb emberek jarnak ide en is szivesen megneznek 1-2 melot tolled flash szinten vagy mast?
    Jah es az itteni gepek biljen nincs ekezet mielott beirsz vmi hulyeseget meg.
    Koszontem...
  • zvaragabor
    xD Nem akartam elkeseríteni Midas-t, hogy angolból kettesre áll :D
  • Midas
    Pedig ennel nagyobbak is vannak :))
  • LaliK
    1-2? Talán keveset mondtál!
  • gameplusz
    Hát... baromira nem látszik semmi még így sem, hiába világosabb. A betűk meg pixelesek.
  • gameplusz
    Akkor is nagy, akárminek is nevezzük... :)
  • Midas
    Ez nem logo hanem egy scrollos menu :)) meg amolyan fejlec.
  • v150r
    gallery még mindig két l.
    és döntsd el, hogy akkor most többesszámot használsz vagy sem.
  • zsolesz92
    A-la-kula
    szóval alakul :P igy már egész jó ;)
  • Czdano
    Világosabb verziot nézd az valóban jobb..amugy mire gondoltál? Mi a rossz benne?
  • zvaragabor
    Az oldaladon abba a kis bemutatkozó szövegben sztem van 1-2 nyelvtani hiba.
  • gameplusz
    Tied talán picit nagy (weblap logohoz), amúgy bejön :P
  • VRSDM
    nem neked válaszolt ... hanem Czdano-nak -.-
  • Midas
    pl?
  • gameplusz
    Hát... azért van még mit javítani rajta...
  • Midas
    Hi gyartottam a weboldalamhoz egy flash animaciot kezdesnek de a jobb felsosarok eleg ures szal arra gondoltam hogy az oldal cimet kellene felvesni 3darts.hu belinkelem a kepet vki tudna ajalani vmi jo betutipust es bealitasokat hozza thx.

• Czdano
    + 20 brightness és +15 contrast..inkább csak linkelem :)
  • Czdano
    Mondasz vele vmit..szerencse h elmentettem psdben :)
  • zsolesz92
    nekem tul sötét
  • Czdano
    Ismét egy msn avatarom...törekedtem arra hogy ne ötperces munkának nézzen ki (nem is az :) )
  • gameplusz
    Köszi :)
  • oO VinyuS Oo
    Melyik kép nem jó mert én nem találom!
    Tartalom lesz az üzenőfal szerkesztés alatt!
    Képek közé meg nem akartam minden kis szir szart feltenni!
  • droidika
    ...jól néz ki az oldalad, nekem tetszik!...és fel is töltöd tartalommal? (nekem kevés a képmennyiség ( ha már "grafikáznál" lehetne több referencia munka :) (egy képet az extra nem linkel))
  • oO VinyuS Oo
    asszem a problémádra a válasz a ctrl+alt+shift kombináció

Csináltam egy újab desig-n az oldalamnak!
    Még nincs teljesen kész de bombázhattok a kritikákkal!
  • droidika
    v150r: a színei, formái miatt, nekem nagyon bejön, kivéve azt a szöveg alja eltűnést! (nincs nagyobb méret? privátba)

braaa: én egyből kiszúrtam, hogy csak egy keze van, és el is hittem!

gameplusz: jó lett az átalakítás (szeme nekem túl kék lett!)

shiwo: #10133