41998

photoshop-banner.jpg
  • Shiwo
    volt már rosszabb is.. ha nem teccik mondj jobbat..
  • gazgoblin
    háááát nem lehet mindig tuti contest sorry :D
  • AntiHero
    Amúgy ez a contest nem olyan jó...:(
  • braaa
    #10157 "ha nincs igazam mondd meg hol alakítottad, és elnézést kérek azonnal..." hm...ez a mondat nekem egy kicsit feltételes-mód gyanús még mindig , na mindegy , beef vége, csak hogy ne mindig te zárd le, amugy nekem se teccenek a te képeid, na...
  • VRSDM
    #10157 - de tényleg felesleges a vita, új srác vagy, majd belejösz, és itt vége
  • v150r
    az még nem biztos, majd kiötlöm, hogy hogy is lesz.
    de köszi :)
  • v150r
    whats your problem?
  • braaa
    ha meg valaki hozzászólását, elkészített képét INDOKOLATLANUL én törölném....

bocs csak az elöbbiből az indokolatlanul szó kimaradt, amugy simán törölgethetsz tőlem...
  • braaa
    slylec én személy szerint nemtudom ha ez megnyugtat

tudom új arc vagyok ne ugassak, de mindegy , leírom
    vrsdm bocs,de nekem ez még /caps-lock on NAGY MUNKA /caps-lock off , mivel nemrégóta ps-ezek, azt meg még szép hogy nem csak azokat a képeket lehet /caps-lock on IDE /caps-lock off beszurni ami személy szerint a nagy (bocs, de itt muszáj megnyomnon) /caps-lock on VRSDM /caps-lock off -nek tetszik, ha meg valaki hozzászólását, elkészített képét én törölném egy "bocs, te FASZ"-t odaböfögnék neki, ez nálam minimum.
    az enterekért meg bocs, meg ezért (#10168) a faszfejeskedő, kötözködő hsz-ér is, nem szoktam ilyeneket, de tényleg, semmi bajom, meg semmi, de gondoltam ezt leírom, ha törlöd, törlöd...

TOPIC ON
  • slylecz13
    akkor itt senki se tudja vagy nem akartok segíteni?
  • VRSDM
    /caps-lock off...
    értjük, csak épp se nem nagy munka , se nem látványos, se nem, mind1, nem töröljük, kinek hogy ... és legközelebb kevesebb enterrel plz.
  • braaa
    na akkor már ide is beírom a megfejtés, nem vagyok hülye az eredeti contestképet linkelgetem, hogy de jó, hú de vicces, hehehehe....

a képemen lévő bűvésznek csak egy keze van!!!! értitek?!?!?????????

FÉLKARÚ !!!!!!!!!!

...

....

és MUTATVÁNYOS !!!!!!!!!!!

ÉRTITEK?!?????????

FELKARÚ A MUTATVÁNYOS!!!!!!!!!!

na szóval ennyi igy röviden a kis utikalauz a #10161es képemhez... a továbbiakban megpróbálok valami "egyszerübb"et csinálni
  • slylecz13
    Köszönöm a választ! Minden megvolt benne, amit kérdeztem...
  • Shiwo
    photoshopban alkotott munkáidat lehet itt mutogatni... néha van egy téma, amire sokan alkotnak..olyankor az (lenne) a lényeg, hogy minél minőségibb munkát készíts az adott képből az adott témára..

ui: photoshoppos kocsituningnak és a bannereknek van külön topicja, azokat inkább oda linkeld plz...
  • VRSDM
    feladom - shiwo/goblin magyarázattok már helyettem plz.

on...
  • slylecz13
    Srácok!

Miért is van a fórum?

Köszönöm!
  • braaa
    hát izéé...szóval ne töröljétek nem a source kép hanem contestkép, alakitottam rajta (megnézni a #10122 contestképet!!! ), bár ez kicsit hízelgő hogy törölve lettem , nincs rajta ezek szerint elsőre szembetünő hiba... , ha meg most se érteni, az adatlapomra felirtam a megfejtést!!!!!

az eredeti felbontás
  • VRSDM
    ha valamit alakítottál akkor igen, ha ugyan azt linkelted direkt hogy de vicces akkor megköszönöm ha megkímélsz tőle. köszönöm
  • slylecz13
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani, hogyan tudom visszaállítani a Photoshopon belül a billentyűzetet magyarra, mert nagyon angolos a beütése...

Köszönet!
  • braaa
    akkor szurjam ujra? vagy?
  • VRSDM
    ugyan az volt mint a soruce kép ... azért lett törölve, ha nincs igazam mondd meg hol alakítottad, és elnézést kérek azonnal
  • braaa
    most mi a f..... töröltétek vagy mi???
  • VRSDM
    braaa - a source-t nem kell linkelni mindenki tudja miről van szó, viszont a te munkádat már kéne linkelni ... -.-
    /igen, mindent pen tool-al ... egyenként . ez még nemis olyan nagy meló, mint pl a korlátok, hajak stb.
  • braaa
    szerinted ----> #10122 ?????????
    :))
  • bardocz
    ööö,ez nem ugyan az mint az eredeti?
  • VRSDM
    /sima pen tool - path.al csináltam
  • Dave0092
    ez sóska....
  • Koon JM
    Nekem meg tegnap egy vicces dolog jutott az eszembe, hát ... nem a legjobb,de azért szerintme az ötlet jó! Tessék:
  • ColdFire
    szöveg alatti csík tul egyenes, vagy nemtom :C
    nekem elég zavaro, nem tom többiek hogy vannak vele :D

amugy nagyon állat
  • v150r
    az előző ismerősnek készült avatarnak, de aztán úgy döntöttem, h alkotok vele kicsit :)
    eredmény:
  • gameplusz

SOURCE

Ez is tíz perces =)
  • AntiHero
    10perces munka jobb ötletem nem volt....
    (tudom hogy van rajta hiba)
  • acsati
    ja és köszi
  • acsati
    ez nagyon szép kivágás de hogy csináltad?
  • v150r
    valaki hiányolt.
    nesztek.

• VRSDM
    a több szép munka érdekében csináltam egy HQ-s per-pixel kiejlölést a monociklis formáról... ha valakinek kéne szedje
  • ktomi22
    kinézet a lényeg..de ha latszik valamin hogy gyorsan összedobott.. akkor a kinézet se olyan már.. bocs hogy itt osztom az eszet, de így gondlom.. építő kritikának szánom..
  • fsgh
    volt az 15 is...amúgy nem a kinézet a lényeg?:o
  • ktomi22
    3..najó.. 4 perces munka..
  • fsgh
    Sziasztok! csináltam egy bannert és gondoltam megosztom veletek:)