41998
-
#10177 volt már rosszabb is.. ha nem teccik mondj jobbat.. -
#10176 háááát nem lehet mindig tuti contest sorry :D -
#10175 Amúgy ez a contest nem olyan jó...:( -
braaa #10174 #10157 "ha nincs igazam mondd meg hol alakítottad, és elnézést kérek azonnal..." hm...ez a mondat nekem egy kicsit feltételes-mód gyanús még mindig , na mindegy , beef vége, csak hogy ne mindig te zárd le, amugy nekem se teccenek a te képeid, na... -
#10173 #10157 - de tényleg felesleges a vita, új srác vagy, majd belejösz, és itt vége
-
#10172 az még nem biztos, majd kiötlöm, hogy hogy is lesz.
de köszi :) -
#10171 whats your problem? -
braaa #10170 ha meg valaki hozzászólását, elkészített képét INDOKOLATLANUL én törölném....
bocs csak az elöbbiből az indokolatlanul szó kimaradt, amugy simán törölgethetsz tőlem... -
braaa #10169 slylec én személy szerint nemtudom ha ez megnyugtat
tudom új arc vagyok ne ugassak, de mindegy , leírom
vrsdm bocs,de nekem ez még /caps-lock on NAGY MUNKA /caps-lock off , mivel nemrégóta ps-ezek, azt meg még szép hogy nem csak azokat a képeket lehet /caps-lock on IDE /caps-lock off beszurni ami személy szerint a nagy (bocs, de itt muszáj megnyomnon) /caps-lock on VRSDM /caps-lock off -nek tetszik, ha meg valaki hozzászólását, elkészített képét én törölném egy "bocs, te FASZ"-t odaböfögnék neki, ez nálam minimum.
az enterekért meg bocs, meg ezért (#10168) a faszfejeskedő, kötözködő hsz-ér is, nem szoktam ilyeneket, de tényleg, semmi bajom, meg semmi, de gondoltam ezt leírom, ha törlöd, törlöd...
TOPIC ON -
slylecz13 #10168 akkor itt senki se tudja vagy nem akartok segíteni? -
#10167 /caps-lock off...
értjük, csak épp se nem nagy munka , se nem látványos, se nem, mind1, nem töröljük, kinek hogy ... és legközelebb kevesebb enterrel plz. -
braaa #10166 na akkor már ide is beírom a megfejtés, nem vagyok hülye az eredeti contestképet linkelgetem, hogy de jó, hú de vicces, hehehehe....
a képemen lévő bűvésznek csak egy keze van!!!! értitek?!?!?????????
FÉLKARÚ !!!!!!!!!!
...
....
és MUTATVÁNYOS !!!!!!!!!!!
ÉRTITEK?!?????????
FELKARÚ A MUTATVÁNYOS!!!!!!!!!!
na szóval ennyi igy röviden a kis utikalauz a #10161es képemhez... a továbbiakban megpróbálok valami "egyszerübb"et csinálni -
slylecz13 #10165 Köszönöm a választ! Minden megvolt benne, amit kérdeztem... -
#10164 photoshopban alkotott munkáidat lehet itt mutogatni... néha van egy téma, amire sokan alkotnak..olyankor az (lenne) a lényeg, hogy minél minőségibb munkát készíts az adott képből az adott témára..
ui: photoshoppos kocsituningnak és a bannereknek van külön topicja, azokat inkább oda linkeld plz... -
#10163 feladom - shiwo/goblin magyarázattok már helyettem plz.
on... -
slylecz13 #10162 Srácok!
Miért is van a fórum?
Köszönöm! -
braaa #10161 hát izéé...szóval ne töröljétek nem a source kép hanem contestkép, alakitottam rajta (megnézni a #10122 contestképet!!! ), bár ez kicsit hízelgő hogy törölve lettem , nincs rajta ezek szerint elsőre szembetünő hiba... , ha meg most se érteni, az adatlapomra felirtam a megfejtést!!!!!
az eredeti felbontás -
#10160 ha valamit alakítottál akkor igen, ha ugyan azt linkelted direkt hogy de vicces akkor megköszönöm ha megkímélsz tőle. köszönöm -
slylecz13 #10159 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogyan tudom visszaállítani a Photoshopon belül a billentyűzetet magyarra, mert nagyon angolos a beütése...
Köszönet! -
braaa #10158 akkor szurjam ujra? vagy? -
#10157 ugyan az volt mint a soruce kép ... azért lett törölve, ha nincs igazam mondd meg hol alakítottad, és elnézést kérek azonnal -
braaa #10156 most mi a f..... töröltétek vagy mi??? -
#10155 braaa - a source-t nem kell linkelni mindenki tudja miről van szó, viszont a te munkádat már kéne linkelni ... -.-
/igen, mindent pen tool-al ... egyenként . ez még nemis olyan nagy meló, mint pl a korlátok, hajak stb. -
braaa #10154 szerinted ----> #10122 ?????????
:)) -
#10153 ööö,ez nem ugyan az mint az eredeti? -
#10151 /sima pen tool - path.al csináltam -
Dave0092 #10150 ez sóska.... -
#10149 Nekem meg tegnap egy vicces dolog jutott az eszembe, hát ... nem a legjobb,de azért szerintme az ötlet jó! Tessék:
-
#10148 szöveg alatti csík tul egyenes, vagy nemtom :C
nekem elég zavaro, nem tom többiek hogy vannak vele :D
amugy nagyon állat -
#10147 az előző ismerősnek készült avatarnak, de aztán úgy döntöttem, h alkotok vele kicsit :)
eredmény:
-
SOURCE
Ez is tíz perces =) -
#10145 10perces munka jobb ötletem nem volt....
(tudom hogy van rajta hiba)
-
#10144 ja és köszi -
#10143 ez nagyon szép kivágás de hogy csináltad? -
#10142 valaki hiányolt.
nesztek.
-
#10141 a több szép munka érdekében csináltam egy HQ-s per-pixel kiejlölést a monociklis formáról... ha valakinek kéne szedje -
ktomi22 #10140 kinézet a lényeg..de ha latszik valamin hogy gyorsan összedobott.. akkor a kinézet se olyan már.. bocs hogy itt osztom az eszet, de így gondlom.. építő kritikának szánom.. -
#10139 volt az 15 is...amúgy nem a kinézet a lényeg?:o -
ktomi22 #10138 3..najó.. 4 perces munka.. -
#10137 Sziasztok! csináltam egy bannert és gondoltam megosztom veletek:)