41998

photoshop-banner.jpg
  • AntiHero
    Én is támogatom:) contestre meg képet rakjál már plízzzzzzzzzzzz
  • VRSDM
    CONTEST[/center]
    [b]nincsen téma csak vicces legyen ;][/nagy]

[b]SOURCE[b] [center]http://www.sg.hu/galeria/1098005606/10980056061183119639.jpg
  • Shiwo
    felőlem csórhatunk témát :) legalább pörögni fog a topic ..
  • zsolesz92
    Akkor már 2en beleegyeztünk;) sztem (remélem) a többiek is támogatni fogják.
    ÉS tőlemle is vezethetewd, Vrsdm ha gondolod, én csak mint ötletet dobtam fel
  • VRSDM
    gondoltam már rá énis hogy lopok pár témát onnan, de ööö mind1, szerintem itt a bicós is pl, legalább olyan sok képet aratott le. de ha nagyon akarjátok én csak támogatom és levezetem az egészet örömmel ;]
  • zsolesz92
    a tehenes, ez már lezárt, nézzétek meg a képeket ngyíon jók
  • zsolesz92
    Nem tudom hogy mit szóltok majd ehez de szerintem lehetne azt csinálni h mondjuk minden héten a worth1000-ről veszünk egy contest versenyt, és akkor zárjuk le amikor az is zárul. de lehet sűrűbben is, vagy ritkábban. tudom, aki nagyon akarná oda is feltehetné, de ott tök jó source képek vannak, és nagyon jó minőségü képeket is csinálnak, mi is vahetnénk picit komolyabban ezt a contest témát.
    ha beleegyeztek, szóljatok, és keresek vmi jó képet.
    PL nem tom mennyire szoktátáok nézegetni a képeket de volt egy thenes, bronze cow vagy mi volt a neve, minnyá linkelem. Ja és azért lenne jó kezdőket csinálgatni, mert ahoz képet is adnak.
  • zsolesz92
    ha már itt tartunk akkor összeszedtem az ötleteket:
  • MadBence
    Csináltam egy kis weblap designt. Próbált egy kicsit web2.0 lenne (már amennyire).

Elég egyszerű, de szép letisztult, és a dinamikus tartalmat is jól jeleníti meg.
  • gazgoblin
    haggyátokmán a discovery topicnak az ilyet

amugy meg itt az eredeti sasos kép:
    sasbazeg repül magasan
  • v150r
  • VRSDM
    nem azt mondom hogy ez bizots 1000m-en van, azt mondom hogy lehetséges hogy csak ezer méteren van... másrészt a mount everest közel sem így néz ki -.-
    nézd meg ez egy nagy havas síkság, rajta hegyekkel amik nem nagyobbak 1000m-nél...
    aztmondom lehetséges a kép, nem azt hogy EZ BIZONY BIZTOS ÍGY ÉS OTT VAN...
    /minek kötöszködsz most már megint... -.-
  • dzsuvajoe
    A Mount Everest 8,84 km magas, sziklák is vannak meg hó is van...
  • AntiHero
    nem 1000m felett meghalsz:D
  • dzsuvajoe
    1000 métr felet nemlehet havas terület sziklákkal?
  • AntiHero
    vonza őket a turbina:) ( a kemény sasok I LOVE TURBINA felirattal rohangálnak) amugy meg jöhetne valami új contest...
  • VRSDM
    apám repülőépítő nameg pilóta is, nem egyszer látni sasokat ütközni motoros géppel... a turbinásról nemtudok, de sztem nem sok választása van a sasnak mikor 1500km/h val jön felé egy ilyen :D
  • gazgoblin
    LOL ejj köszi a reality check-et....
  • AntiHero
    A másik hogy a repülő az hangos és a madársaska meg fíl a hangtúl:) nem? Szval nem fog olyan közel menni hozzája...

(Okoskodok megint a végén úgy is én bőgők le:) )
  • VRSDM
    nincs ez magasan ha megnézed ez egy havas terület, rajta sziklákkal, max, 1000m-en lehetnek . ott meg lazán van még sasmadár ;]
  • AntiHero
    a sas tud ilyen magasan repülni?(csak kérdem:) )
  • gazgoblin
    egyetértek fasza és nem illik össze (vagyis faszán nem illik össze )

na de itt van neked sasos repülős: (nincs kész játszom még vele kicsit)

• AntiHero
    ...meg rosszab is .VRSDM tanícs már meg ilyeneket rajzolni:) De most komolyan.
  • dzsuvajoe
    hat nekem elsőre nem estek le h azok az oldalán cseppek akarnak leni,m csak miután néztem a képet is

/off Ne csináljá már ugy öcsibogyo mintha en mondanék gyakram olyan véleményt amit gyakran nem indoklok meg... es nem mondom el h lehetne jobb
  • VRSDM
    először csináltam egy cseresznyét, aztán akartam mellé valami réti kis maradat, valami kis csipogómasinát, de olyat nemtudtam jól rajzolni, maradt a sas olyat tudok :D
  • AntiHero
    Én csak egyet kérdek amúgy fasza kép. Grat hozzá!
    Mé pont cseresznye meg sas? nem illenek egymáshoz:)
  • VRSDM
    /ja tessék, itt van egy vízcseppes cserkó, sztem az enyém közel ugyan ilyen lett.
  • VRSDM
    megtennéd hogy ha felfikázod valaki munkályát utána leírod hogy hogy lenne jobb? ha ezt elhanyagolod akkor ne fikázz, köszi, szóval várom hogy lehetne jobb :)
  • LaliK
    jaaa hogy az cseresznye epernek szerintem sokkal jobb lenne!
  • dzsuvajoe
    thnxli
  • acsati
    jo az uj logod
  • dzsuvajoe
    mellesleg a vizcseppeket még el is baszta :)
  • dzsuvajoe
    Hat ja, a cseresznye sztem nem lett a bestof, de furi legalábbis, a sas az odabaszósos.
  • v150r
    omg. my bad.
    akkor azt mondom, hogy...
    nem is mondok inkább semmit :D
  • VRSDM
    most az egyszer tévedtél...
    cseresznye fejből, rajta a vízcseppeket már lestem, nem vagyok még jó ilyen torzítós - csillanós dolgokban, a sas meg a kedvencem (repülős forma vagyok, apám pilóta) aztán onnan tudok jó sast csinálni...
    ez totálisan a fantáziámat erősíti :$

/tervben van egy jó kis frapselés már a hitetlenkedőknek...
  • v150r
    gondolom eléraktad az eredetit és úgy...
    amúgy gz!
  • VRSDM
    Shedó-é a "dicsőség" általa kezdtem el az egészet
  • bardocz
    ez nagyon király lett:O
  • zvaragabor
    lemaradt: k*rva jó!
  • zvaragabor
    még jó, hogy megtanítottalak szimplán ecsettel rajzolni :P xD