PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
ne beszéljünk hülyeséget. nem is tartozik ide.
Malakai leírta a lényeget.

Lewty sem tudja mit akar kérdezni, nem ért hozzá. (Bocsi, de így van ha ilyet kérdezel amit) Így választ sem kaphat, nyilván egyszerûbb volt itt megkérdezni mint elolvasni az elsõ google találatot

u dont have to listen anybody else but me

Spészgószt
rajzolva :D

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
timelapse

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Malakai
Ahogy mondtam, minden animáció képekbõl áll, amit te framenek mondasz az magyarul képkocka.

Az animációt lehet rengetegféle módon létrehozni, fotókból, stop-motion animációval, gyurma, homok, árnyjáték, ezek mind animációk, animációs eszközök. Persze a leggyakoribb a rajz, legyen az hagyományos, vagy digitális. Ez utóbbiak esetén (és a stop motionnél is egyébként) függetlenül az alkalmazott digitális technikától nagyon hasonló alapokat követnek a mai napig, a technológia csak megkönnyíti a folyamatot, hogy ne keljen minden egyes képkockát kézzel megrajzolni.

Hogy összefoglaljam az animáció attól lesz az, mert valami egyébként alapvetõen nem mozgó dologról megörökítesz sok-sok képkockát és azokat egymás után rakod, a kockák változása és az azok közti folytonosság adja a folyamatos mozgás érzetét, így lesz az animáció.

De talán itt legyen vége ennek az OFFnak. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rooney8
egyszerûen csak rajzfilm? :D

A rajzfilm olyan rajzok fényképészeti reprodukálása, amikhez különbözõ technikákkal mozgást és hangot illesztenek. Az ötletet a rajz és filmkamera segítségével valósítják meg. A mûvész megrajzolja a cselekmény színterét, és szereplõit mozgás közben. Ahhoz, hogy a mozgás láthatóvá váljon, egy 24 rajzból álló sorozatot kell készíteni úgy, hogy minden következõ rajzon a mozdulat másik mozzanata látszódjon. Ezután minden egyes rajzot kamerával rögzítenek, s így lesz a 24 rajzból valamilyen mozgás egy másodpercre. Míg a játékfilm és a dokumentumfilm készítõje a valós térbõl rögzít élõ mozgást, a rajzfilm szerzõje rajzolja a teret és a mozgást is.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LeWyTy
Én nem mint Frame-re gondolok a képekre.
Hanem mikor képenként megrajzolják az animációt.
Egy random példa

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lyukasbogrács
stop motion?

Malakai
Mindenféle animálásban képeket raknak egymás után. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LeWyTy
Talán fél/OFF
Hogyan hívják azt a fajta animálást mikor csak képeket raknak egymás után?
Biztosan van valami neve.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

VRSDM
abduzeedo-t nagyon szeretem!

aki meg profi tanácsokra számít http://fstoppers.com/category/post-production ezt (is) ajánlom.

cenobite
Behance tényleg faszányos. Inspirációnak én még ide is bekukkantok. Jó oldal, tutorials, képek, hírek, stb...
Logomániásoknak pedig ez egy kiváló oldal.

gamertag: kenobita

VRSDM
vasárnapi estimese.

http://www.youtube.com/v/egnB3teYiPQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

VRSDM
azok álláshirdetések, nyilván az oldal témájában érdekeltek számára összeállítva.

gyakorlatilag a magányos alkotói folyamatból kreatív crowd-sourceing lett.
és erre való a béhance.

és pont az elõzõ mondatból fakad, ha ügyes vagy, akkor hamar lesz nagyon sok ismerõsöd aki pénzt akar adni neked!

zsolesz92
igen, és többeket megkeresnek nagyobb cégek is a munkájuk alapján..
De ezen eladni is lehet?
Van ez a joblist, azok pl alkalmi munkák? Online zajlik az egész?

VRSDM
hogy a sok rajzos összekerüljön, közösen diskuráljon a projekteken, segítsék és támogassák egymást. továbbá jó inspirációs alap.

zsolesz92
A behance oldalnak mi a fõ célja?

VRSDM
<#wink>

zsolesz92
a van után vesszõ :) <#eljen>

gazgoblin
<#eljen><#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

VRSDM

LeWyTy
Swag<#finom>

gazgoblin
Kicsit vakít a fehér...nincs vezetve a tekintet és hiába próbálom nézni a nyulat olyan mintha közben a szemembesütne a nap

Persze ha ez volt a cél akkor faxányos lett :D

De csak hogy legyen mit kritizálnotok tõlem is, csináltam nemrég egy Lara Croft/Hunger Games mixet:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

VRSDM
nyulfoto kisretus.

LaliK
sta.sh

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

pxxl
imagerz.com

All hail the double x!

Bexter
Tetszetõs, ilyen játékot én is csináltam tavaly, nagyon sokat lendít :)

http://bexter.hu Szép Fényeket!

VRSDM
de egy intiutiv képfeltöltõnek örülnék.

VRSDM
dunno.

Spészgószt
<#idiota><#buck> az_az

Dynamic
imgurro_nem_linkelunk_batman_slapping_robin.png
VRSDM

passatgt
de itt csak ezzel foglalkoznak:)

Spészgószt
Az a baj az ilyen tanfolyamokkal, hogy pont a lényeget NEM oktatják! Az összes menüpontot tudni fogod, még a help-en is végigmennek...pár alap egyszerû példa, de semmi komolyra NE számíts. A Tudás érdemi részét ígyis úgyis magadnak kell kitaposnod, onnan ahonnan akarod...õk csak "megmutatják az utat" LOL...ennyit a tanfolyamokról.

MANOWAR
Ezt nem ertem, ha pl te egy profi web design-er vagy aki tanitja es napra kesz, hogy adhatja a nevet egy ilyen HTML5-os oldalhoz amit raadasul WebSite X5 progival raktak ossze (nem szerkesztesz semmit csak valogatsz, meg kibe huzogatod a dolgokat). Hol vannak a referenciak (sajat vagy tanuloi)mert ugye :"Minõségi szolgáltatással, ügyfélközpontú felfogással és több évtizedes nemzetközi háttér tapasztalatával tudjuk biztosítani hallgatóink számára, a versenyképes szakmai tudást céljaik eléréséhez."
de inkabb olvasd vegig. :)
De a kedvencem EZ es nefeled 128 ora alatt, kerem szepen itt nem sz*roznak ugy kapod azt a rengeteg infot mintha a matrixban lennel.
Eleg szomoru dolog, hogy vannak ilyen "ceges" lehetosegek, a naivakat meg jol le huzzak.

kifli
nehogy azthidd, hogy bármi köze van az oktatónak a weboldal üzemeltetõjéhez. Nézd meg az egyetemek weboldalait, pedig ott is van webfejlesztés, grafika stb...
De tudok informatikus oktató weboldalt mutatni ami gusztustalan.
oO VinyuS Oo
Köszi a jótanácsokat :)

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

VRSDM
a dizájnt mint külcsínt meg lehet tanulni, érzékkel és sok gyakorlással.
profi workflow és szoftverhasználat, erre már nem ártanak különbözõ (akár mint említettem) online tanfolyamom / könyvek / filmek ...

de azt megint ne tõlük várd, hanem profiktól. felejtsd el, hogy ilyenekre pénzt adj.

akkor inkább add nekem a felét, és megtanítalak ugyan arra! :D

passatgt
szerintem aki webdesignert keres, akár céghez is, az elsõsorban az eddig elkészített munkáid alapján fog értékelni, nem ilyen nevenincs iskola papírjai alapján

oO VinyuS Oo
Alapjaiban véve én is hasonló véleményen vagyok vele és nem is tartom magam annyira kezdõnek magamat, viszont arra lennék kíváncsi, hogy ér-e valamit az a papír amit egy ilyen képzés ad?!

passatgt
elég csak ránézni a weblapjukra, katasztróva az egész design szempontból, semmi értelme

VRSDM
szerintem amit itt / ehhez hasonló képzéseken tanulhatsz.
az ingyenesen rendelkezésedre áll az interneten.

annyi pénzért amit meg elkérnek, már valóban profik oktatófilmjeit lehet online megvenni...

szerintem :$

oO VinyuS Oo
Errõl a képzésrõl halott már valaki valamit:
http://refinfo.hu/webdesigner.html

Bexter
Én már csak szinte fotózom :D

VRSDM
" az kritizáljon aki jobbat nálam "

nekem van egy munkám, neked még annyi se, de azért kritizálsz. :)

RaZoK
100 új üzenet, de munkák alig csak fossátok a szót :D

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

VRSDM
<#miaz>

RaZoK

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Bexter
Mi ez láma? :D

VRSDM

LeWyTy
Tehát te untad meg(nem érdekel). Ennyi. nem mondtam hülyeséget ez a 3ponton kívül nem is történhet más.
(igen hagyjuk az off ot... ez csak egy kép volt a sok közül)
(én azzal kezdtem hogy a tartalma miatt ne kössetek bele, tehát nem én kezdtem)