PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Malakai leírta a lényeget.
Lewty sem tudja mit akar kérdezni, nem ért hozzá. (Bocsi, de így van ha ilyet kérdezel amit) Így választ sem kaphat, nyilván egyszerûbb volt itt megkérdezni mint elolvasni az elsõ google találatot
u dont have to listen anybody else but me
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Az animációt lehet rengetegféle módon létrehozni, fotókból, stop-motion animációval, gyurma, homok, árnyjáték, ezek mind animációk, animációs eszközök. Persze a leggyakoribb a rajz, legyen az hagyományos, vagy digitális. Ez utóbbiak esetén (és a stop motionnél is egyébként) függetlenül az alkalmazott digitális technikától nagyon hasonló alapokat követnek a mai napig, a technológia csak megkönnyíti a folyamatot, hogy ne keljen minden egyes képkockát kézzel megrajzolni.
Hogy összefoglaljam az animáció attól lesz az, mert valami egyébként alapvetõen nem mozgó dologról megörökítesz sok-sok képkockát és azokat egymás után rakod, a kockák változása és az azok közti folytonosság adja a folyamatos mozgás érzetét, így lesz az animáció.
De talán itt legyen vége ennek az OFFnak. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A rajzfilm olyan rajzok fényképészeti reprodukálása, amikhez különbözõ technikákkal mozgást és hangot illesztenek. Az ötletet a rajz és filmkamera segítségével valósítják meg. A mûvész megrajzolja a cselekmény színterét, és szereplõit mozgás közben. Ahhoz, hogy a mozgás láthatóvá váljon, egy 24 rajzból álló sorozatot kell készíteni úgy, hogy minden következõ rajzon a mozdulat másik mozzanata látszódjon. Ezután minden egyes rajzot kamerával rögzítenek, s így lesz a 24 rajzból valamilyen mozgás egy másodpercre. Míg a játékfilm és a dokumentumfilm készítõje a valós térbõl rögzít élõ mozgást, a rajzfilm szerzõje rajzolja a teret és a mozgást is.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hanem mikor képenként megrajzolják az animációt.
Egy random példa
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogyan hívják azt a fajta animálást mikor csak képeket raknak egymás után?
Biztosan van valami neve.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
aki meg profi tanácsokra számít http://fstoppers.com/category/post-production ezt (is) ajánlom.
Logomániásoknak pedig ez egy kiváló oldal.
gamertag: kenobita
gyakorlatilag a magányos alkotói folyamatból kreatív crowd-sourceing lett.
és erre való a béhance.
és pont az elõzõ mondatból fakad, ha ügyes vagy, akkor hamar lesz nagyon sok ismerõsöd aki pénzt akar adni neked!
De ezen eladni is lehet?
Van ez a joblist, azok pl alkalmi munkák? Online zajlik az egész?
Persze ha ez volt a cél akkor faxányos lett :D
De csak hogy legyen mit kritizálnotok tõlem is, csináltam nemrég egy Lara Croft/Hunger Games mixet:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
http://bexter.hu Szép Fényeket!
de inkabb olvasd vegig. :)
De a kedvencem EZ es nefeled 128 ora alatt, kerem szepen itt nem sz*roznak ugy kapod azt a rengeteg infot mintha a matrixban lennel.
Eleg szomoru dolog, hogy vannak ilyen "ceges" lehetosegek, a naivakat meg jol le huzzak.
De tudok informatikus oktató weboldalt mutatni ami gusztustalan.
profi workflow és szoftverhasználat, erre már nem ártanak különbözõ (akár mint említettem) online tanfolyamom / könyvek / filmek ...
de azt megint ne tõlük várd, hanem profiktól. felejtsd el, hogy ilyenekre pénzt adj.
akkor inkább add nekem a felét, és megtanítalak ugyan arra! :D
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
az ingyenesen rendelkezésedre áll az interneten.
annyi pénzért amit meg elkérnek, már valóban profik oktatófilmjeit lehet online megvenni...
szerintem :$
http://refinfo.hu/webdesigner.html
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
nekem van egy munkám, neked még annyi se, de azért kritizálsz. :)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
(igen hagyjuk az off ot... ez csak egy kép volt a sok közül)
(én azzal kezdtem hogy a tartalma miatt ne kössetek bele, tehát nem én kezdtem)