41998
-
janos12 #13760 Sokkal egyszerűbb ha fekete-fehérré teszed az egész képet, és utána history brush a ruhán. -
#13759 Ok, kösz... -
#13758 eszembe jutott ezzel kapcsolatban egy kérdés.
PS ,ben meglehet azt csinálni hogy kiszürni egy bizonyos szint? gondolok itt a bluebox/greenboxra -
#13757 Hmmm...Azt nem mondtad,h a kép eredetileg fekete-fehér v szines....
Ha szines akkor image-adjustments-desaturate...Ezzel fekete-fehér lesz.
Ha meg FF volt a kép akkor viszont az alak ruháját kell kijelölgetni,és ctrl+u-val adni neki színt. -
#13756 Az inverzig oké, de mi az a deszaturálni? -
#13755 :-D
Jóvanna, gondolotam a sok koczka PS májszter hátha tud valami okosat. :-) -
#13754 Úgy úgy.Mit tehetsz?Muszáj lesz körbejelölni az alak ruháját,nyomni 1 inverset a selectionre,aztán deszaturálni. -
#13753 loler Jag, PS az egy körülményes dolog:) -
#13752 Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy a kép fekete-fehér, de az alak ruhája színes?
Kivágás nem az igazi, mert iszonyat körülményes... -
#13751 11.d-s vagyok :DDD
MÁskor már megbeszéltük Lala, Molnár Zolinak a keresztfia vagyok :) -
#13750 Lol téged látásból ismerlek :c
9.a-s vagyok, te meg 10.a-s? :o -
#13749 ugyan off, tényleg furán néz ki a képen az ajtó.
de meg kell hagyni az igaziknál sem jobb :D -
#13748 Hát tényleg nem az igazi. Régen volt két "bőregér" a Velorex és a Messersmidt. Autó helyett kapták a rokkantak. Azér bőregér, mert karosszéria helyett műbőrbevonat. Asszem az volt a legkomfortosabb részük.
A Messer olyan volt, mint az azonos nevű kétüléses repülő. Csak nem volt szárnya. Annak nyílt az ajtaja felfelé. Annak felül középen volt rögzítve. Ma már - amennyire figyeltem - más felfüggesztés is van, de a stabilitás miatt nem lehet ennyire lehozni. -
#13747 az ajtó legnagyobb hibája ,hogy nincs vastagsága ,meg nekem nem tűnik reálisnak ez a nyilási szög vagy mi (nem értek a felfelé nyiló ajtókhoz) -
#13746 jogos. Erre nem is gonsdoltam meg megoldani se naon tudnám -
#13745 reálisnak reális, bár az ajtó kicsit fura, mert nagyon látszik hogy ki lett vágva elforgatva és feljebb rakva, mivelhogy ha elforgatod az ajtót, a tükörkép is változna :P -
#13744 tunngoltam egy tütüt. vélemény?
source
-
#13743 rohadt jo. :] -
#13742 xD Na mindegy, én már megcsináltam körökkel. így se volt nagy meló és jó is lett. -
#13741 én csináltam, de ennél azért egyszerűbb volt:D Spider man-es Pattern:PPPP -
#13740 Köszi. -
#13739 Köszi. -
#13738 Aki úgy gondolja, hogy szeretne emil értesítést kapni arról, mi került fel a FilePostánkra, írja be az e-mail címét ott az értesítési listába!
A pen tutorial tényleg nagyon jó. Köszi mégegyszer.
Kérésem: Akinek van Adobe Flash CS3 értesítsen priviben! -
#13737 Köszi. -
#13736 mármint arra méhecskekaptármintás dologra gondolsz? vagy mire?
lerakott 4 kört, egymástól azonos távban, (custom-shape-toolnál) aztán egyrétegre rakta őket, majd duplikált, ésmég ezt párszor, aztán mikore telelett a kívánt méret, a egész alatti réteget befestette fehérre. a köröket meg feketére. vagy akármire... -
#13735 Nem tudna valaki abban segíteni, hogy a Crysis topic bannerén hogy készülhetett ez a hex vagy milyen effekt? Köszi. -
#13734 Az éjem az 1 j, az éjjen meg éljen :)) - A szöveg akár a Blikkben is megjelenhetne, a kép soha.
Sz'al ! (a szöveget meg fogalmazd át a kép színvonalára) -
Icey87 #13733 Összedobtam egy munkát a contestre, íme:
-
#13732 fogalmam sincs, most hogy így írtad... :$ -
#13731 bár ha éj + birtokos(j) akkor te irtad jól. de igencsunya két j-vel xD -
#13730 az éjjem-et ilyen csunyan irják? :S
nem éjem? -
#13729 csakúgy, havernak ő meg a barátnőjének szakítás után :] micsoda dolgok vannak manapság, ps-es képpel bohóckodás. nem pedig személyes . na ez már off
kellsource?(kanyon-nap-felhők-ember-lap)
-
#13728 A pen tool tutorial fent van a filepostán! Köszönjük Thoomas!
Ha van kedvetek oda is lehetne egy pici képet tervezni... -
#13727 többet se veszek Vans-ot , amik most vannak azokat meg elégetem xD -
braaa #13726 contesztra (nekem tetszik)
source -
#13725 ez mi? "Ha Ambrózia/alrekje vagy ne folytasd az írást" :D -
thoomas #13724 a 2. féle bejött:) asszem sikerült feltennem -
#13723 Köszönöm a felvilágosítást, kezdem kapisgálni a dolog nyitját -
#13722 majdnem úgy lehet, pentool-path üzemmód, és tegyél le töréspontokat, aztán ahol a pen tool van arra az ikonra jobbklikk és convert point tool. ezzel a töréspontokon ha nyomvatartod a bal egeret, és huzigálod akkor lehet szépeket csinálnie :D -
#13721 Már csak az a kérdésem, hogy tudok normálisan görbét húzni?
Tudok húzni ,de nem olyan lesz, mint amilyenre szeretném..
Olyan amatőr módon nem lehet görbíteni , mint a Paintben ?