PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
magasságra nekem a vékonyak tetszenek de olyan 200-250 között jó(bár mondom nekem jobban tetszenek a kb 150 px-esek)
#6529 Elvileg nem lehet
www.flickr.com/photos/soma62sco
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
csináltam róla egy angyalos képet is szárnyakkal minden (galerim) berakná azt vagy akármelyiket nem lenne bajom ellenne, mert azon van ps 😊
remélem érthetõ voltam...
BANNER - méretezd 780-as szélességre, és a felsõ kéket vágd le, nem kell magas bannert már ez a mostani is túl magas... ha indokolt az más, de itt abszolút nem az... kéretik ezt cserélni és már bennt is lesz ... 😉
6521 - ööö nem a legigényesebb az biztos 😉 de az 5let nem rossz
u dont have to listen anybody else but me
...ha Õ, vagy más, nem járul hozzá, (és azt jelzi)nem rakom rá a képemre (van tõle más a képen, nem is egy)! (egyébként egyetértek az Angelina-s példával!)
szal itt van egy jó kis oldal ami bemutatja eztet:
http://www.33reasons.com/
azonba tény, hogy a képeid amiket beraktál róla szerves részét képezik a topiknak szal szerintem mint jellemzés bekerülhetett volna oda, mint mûalkotás persze... legközelebb Angelina fog itt ríni, hogy a fogaskerekek nem emelik ki a nõiességét?...
szerk.: egyébként örülök, hogy én is ottvagyok egy csöppmunkával ott, köszi szal emiatt is mehet felfele...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
(ha nem banner, akkor fejléc, ha az se, akkor nevezd ahogy akarod 😄)
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
...KIS KOCKA: nem széles az! a mostaniról vettem a méretet, csak egy, két gombnyomás és akkora lesz!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
elvan havazva... lesznek lesz...
...a szokásos kérdésem, lessz-e "összesítõs" oldal?
...ja és kösz mindenkinek! (DZSUVAJOE: a tieidet még jobban lekicsinyítem 😄)
...(BEXTER: bekerülsz, van üresedés!)
lassan lehetne, majd csinálok nevezõsdis táblát, meg ranglistát, szavazós táblát stb... az elõzõ verseny még látható a galériámban
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
úgyhogy cserélem amint kiszeded a barátnõmet fentrõl 😊 mégcsak nemis látszik mivan ps-elve rajta, és ha jól látom torzítottál is a fején (nem ilyen lapos 😄)
ja és szedd ki ezt a kék keretet fentrõl, ne legyen ilyen nagy...
nah ügyezz és holnap ugyanitt 😉
KILLER: egyetértünk kell a változatosság! (azé összes*arhattad volna magad 😄)
BARDOCZ: thx!
...bannernak? (vagymiazamifelülvan!) (amióta fent villog, próbálom átalakíttatni a betûtipust, sikertelenül! (nekem olyan mintha a hajótöröttek, fadarabokkal próbálnának üzenni 😄 (sorry))
...ha bejön, kérném az illetékest kicserélni.😄 (ha nem akkor kiírom contestnek, és úgyis kicseréltetem 😄) <#eplus2>#eplus2>
...(ja és természetesen az én munkáimból van benne több kép 😄)