PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xelag
köszi hogy a bannerbe az én 3 képemet is beleraktad
KILLER2
De fasza lett már! Picit lehetne vékonyabb, de így se rossz. Nekem nagyon bejön.

Töltsük le az internetet!

zsolesz92
#6528 sztem a 700-800 közötti hosszuság a jó
magasságra nekem a vékonyak tetszenek de olyan 200-250 között jó(bár mondom nekem jobban tetszenek a kb 150 px-esek)
#6529 Elvileg nem lehet

soma62
Hali all!Hogy lehet egy képhez linket adni ps ben????? ha lehet<#confused>köszi elöre is

www.flickr.com/photos/soma62sco

dzsuvajoe
Most akko mán mekkora egy jo méretû "CSÍK" (h senki ne köthesen belém) ami ott fent van?

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

droidika
780-as banner! ...(nem tom miért zavart az a keret (tudom megindokoltad), levágtam belõle)(ja és köszönöm (a lehetõséget)! <#pias>

zsolesz92
a póló egyébként is ilyen cikkcakkos az eredetin is,(nyakánál) de lehet h megcsinálom

Desmond20
Ja elég durva😊 .Amugy tök régen jártam itt.

\"De egy Atombomba elronthatja a napod\"

VRSDM
nem azzal van a baj, hogy a háttered vagy hogy szarrá moddolod vagy akármi, hanem hogy levágott róla mindent ami ps 😊 ergó berakta az arcát 😊

csináltam róla egy angyalos képet is szárnyakkal minden (galerim) berakná azt vagy akármelyiket nem lenne bajom ellenne, mert azon van ps 😊

remélem érthetõ voltam...

BANNER - méretezd 780-as szélességre, és a felsõ kéket vágd le, nem kell magas bannert már ez a mostani is túl magas... ha indokolt az más, de itt abszolút nem az... kéretik ezt cserélni és már bennt is lesz ... 😉

6521 - ööö nem a legigényesebb az biztos 😉 de az 5let nem rossz

u dont have to listen anybody else but me

zsolesz92
Jah, igy má azt csinálja amit mondok neki 😄

droidika
...te állat ! 😄 (nem csak a fejét kaptad le!)<#vigyor1> (és, ezek után már jól viselkedik?!)

zsolesz92

barátnõm rossz volt, ugyhogy lefejeztem 😛

droidika
...ki nem hagytam volna semmi pénzért! (mert ugye lámák mindig vannak!😄)
<#eplus2>

Shiwo
jéé..most látom, hogy bennevan a háromfejü lámám 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Bexter
Ok így jó lesz. 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

droidika
...nincs mit, én kösz! (visszalapoztam kb. 15-20 oldalt, oszt lerántottam a képeket, mondván minnél színesebb annál jobb, (most azt ne nézzük nekem hány képem van rajta 😄) ez nem "csak" én vagyok, hanem ti is, illetve maga a topik! )
...ha Õ, vagy más, nem járul hozzá, (és azt jelzi)nem rakom rá a képemre (van tõle más a képen, nem is egy)! (egyébként egyetértek az Angelina-s példával!)

Hixer
hát márazér hozzátenném, hogy te raktad fel a barátnõdet ide publicba, akármilyen képen, szal számítani lehet rá, hogy vki torzítgatja, honnan tudod, hogy az én hátterem most éppen nem a barátnõd kinagyítva és moddolva persze... (hülyülök...<#nyes><#nyes>)
szal itt van egy jó kis oldal ami bemutatja eztet:

http://www.33reasons.com/

azonba tény, hogy a képeid amiket beraktál róla szerves részét képezik a topiknak szal szerintem mint jellemzés bekerülhetett volna oda, mint mûalkotás persze... legközelebb Angelina fog itt ríni, hogy a fogaskerekek nem emelik ki a nõiességét?...

szerk.: egyébként örülök, hogy én is ottvagyok egy csöppmunkával ott, köszi szal emiatt is mehet felfele...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

oh baker megvilágosultam héha elkéne mennem Tibetbe buthulni meKkora láma vagyok bannert értelmeztem roszul meg nem olvastam végig tüzetesen az oldalt pedig szoktam soryyy

droidika
...má megint ki akarsz akasztani, olvasd máááár el a házigazda (#6497)hozzászólását Vazeg! 😄<#falbav> (azért kösz a h.sz.-t (pipec))

AH értek mindent bocs én ezekre a ki bisz baszokra gondoltam na pipec intézd el hogy felkerüljön vagy legyen CONTEST és pontozuk vagy szavazunk legjóbb alkotást meg ki lehetne rakni vagy???

AHA értem, amin értetlenkedek 150x25 baner méretbe nem jó probáld meg ted fell mert jó használd ha letudod kicsinyiteni

droidika
...ami most villog, az lelopva 786x249, enyém arányosan lekicsinyítve 780x300(#6484)! (akkorát csinálok belõle, amekkora kell, azért van a keret 😄)
(ha nem banner, akkor fejléc, ha az se, akkor nevezd ahogy akarod 😄)

BOCS ha banner kicsibe milyen?

sztem egy kissé széles de amúgy naon fain

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

droidika
...te minek neveznéd? <#wow2> (készvagyok töled, hogy te soha nem olvasol vissza, vagy nem értelmezed ?) (valóban "idézõjelbe" tehettem volna, tán úgy érthetõbb lenne?)
...KIS KOCKA: nem széles az! a mostaniról vettem a méretet, csak egy, két gombnyomás és akkora lesz!

ez banner? és mé romboló?

droidika
...átalakított, banner rombolóm. 😄

lustultuk nem postoltok phénteket :C

http://www.lohere.net - a MagyarChan

VRSDM
a srác aki a félkész oldalban bennevan (állítása szerint WIP 80%)
elvan havazva... lesznek lesz...

droidika
...rendben, változtatatok rajta! (megnéztem a galériádban ,rájöttem régebben láttam már), tök jók lettek!
...a szokásos kérdésem, lessz-e "összesítõs" oldal?
...ja és kösz mindenkinek! (DZSUVAJOE: a tieidet még jobban lekicsinyítem 😄)
...(BEXTER: bekerülsz, van üresedés!)

KILLER2
Tényleg, de hülye vaygok. Nem verseny, hanem akció. Emléxem mekkora felhajtás volt. Egyszer kirakhatnánk azt is, amit még én csináltam.

VRSDM
lassan írsz béla 😄

KILLER2
Újabb NBA (nagy banner verseny)?

VRSDM
banner az nem contestben van, hanem NBA 😄 nagy banner akció 😄

lassan lehetne, majd csinálok nevezõsdis táblát, meg ranglistát, szavazós táblát stb... az elõzõ verseny még látható a galériámban

dzsuvajoe
Pojjén😊 a tollas utalás teccik😊 még egy kis poént bel elehetne vinni😊 rárakni vmi sirályt amnek potyog a tola😛 és átalakol szines PS tellá😊, tecika képbverakosdi ötlet de inkább kevesebbet és nagyobbakat mert ehhez szemcsó kéne😊 na meg tul picika képeim😊😛 V rakjuk ki contestbe😊

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

VRSDM
nemvoltál még itt mikor megbeszéltük hogy aki csinál bannert alapból csere van, de min.1 hétig benntlesz egy...
úgyhogy cserélem amint kiszeded a barátnõmet fentrõl 😊 mégcsak nemis látszik mivan ps-elve rajta, és ha jól látom torzítottál is a fején (nem ilyen lapos 😄)

ja és szedd ki ezt a kék keretet fentrõl, ne legyen ilyen nagy...

nah ügyezz és holnap ugyanitt 😉

nekem teccik az egesz csaj a ki iras nem de nem tom indokolni hogy miert nem
Sas6
Nekem midn a kettõ banner nagyon tetszik😊) De sztem rakjuk be a tied kell egy ksi változattoság ûgye 😄D

min áll a bál<#confused>

Bexter
<#violent>

droidika
...esküszöm ott vannak a szemeid, csak valami most épp takarja! 😄 (míg készült ott volt!😄)<#vigyor3>

KILLER2
Ne félj, mingyá az is megtörténik, gyorsan megyek WCre 😄

Bexter
persze a képeim közül egy sincs 😄

Shiwo
szerény meg a villanyoszlop..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

droidika
...elkéstél! 😄 (tetted volna meg korábban 😄 ) <#vigyor1>
KILLER: egyetértünk kell a változatosság! (azé összes*arhattad volna magad 😄)
BARDOCZ: thx!

KILLER2
Én se szartam össze magam tõle, de nem rossz. SZeirntem betehetnénk, kell egy kis változatosság.

zsolesz92
Egész jó... Én tok betütipust cserélni a mostanin mer megvan a psd...
de ez is fasza

bardocz
nekem jobban bejön mint mostani
droidika

...bannernak? (vagymiazamifelülvan!) (amióta fent villog, próbálom átalakíttatni a betûtipust, sikertelenül! (nekem olyan mintha a hajótöröttek, fadarabokkal próbálnának üzenni 😄 (sorry))
...ha bejön, kérném az illetékest kicserélni.😄 (ha nem akkor kiírom contestnek, és úgyis kicseréltetem 😄) <#eplus2>
...(ja és természetesen az én munkáimból van benne több kép 😄)

tull hosszu -_- most nincs erom 😄