41998

photoshop-banner.jpg
  • zsolesz92
    még ez sem az a forum
    itt kapsz sztem
  • Szili08
    Helló! Én azt szeretném kérdezni hogy nem tudtok ojan oldalt ahon Cracket lehet szedni CS3-hoz?
  • Bexter
    [center]
  • Shiwo
    meg ha ennyire hátul lenne a csatabárd vége, nehezen támaszkodna így rá..
  • zsolesz92
    hát ezt nem lehet megmondani mert az lehet a csizma része is
  • Shiwo
    hol ? nagyítót kérek :)
  • Enosh Chan
    Ki is latszik :)
  • Shiwo
    kezdésnek nem rossz, hogy letudtál követni egys tutorialt (én is azokkal kezdtem ,)

csak mé ilyen sz@r nevét ps-eled ? :)
  • Kaptár
    Friss képem [(kezdő)]
    VÉLEMÉNYEK:
  • Shiwo
    faszájtos, csak a csatabárd nyelének kikéne láccania a lába mögött..
  • LSL
    Rajzolt részek direkt maradtak meg. Csak a sötét szín miatt nem látszik sok helyen.
    eggyel korábbi hasonló project:
    Azóta javítottam a füzet csíkjait szoptam vele vagy fél órát...
  • Kaptár
    Zsír!
  • PJack
    wow, fasza, szép munka
  • nesto
    köszi all
  • theone91
    hamarosan...:P
  • Benc16
    az ötlet tetszik :P de nagyobb képben ha megcsinálnád naon állat lenne :D
  • theone91
    sztem nem a legjobb kép...nyugottan x@r-ozni...
  • theone91
    BAZZ, NEMLÁTOM MIT ÍROK, VHÁÁÁÁÁ...!!!
  • theone91
    UNREAL...
  • robos
    1. Image/mode/grayscale
    2. Image/mode/duotone
    3. Type/duotone
    4. klikk az Ink1,Ink2 fekete/fehér négyzetére és válaszd ki a két színt ami kell

Ennyi...
  • Shiwo
    esetleg próca ki a hue/saturation-t..
    (ctrl+u, katt a colorize rublikára, majd huzogasd a Hue-t és a Saturation-t)
  • nesto
    pls help me! Hogy lehet egy színes képből -ami rengeteg színt tartalmaz- valahogy kétszínű -nem feketefehér hanem bármilyen általam kiválaszott színből- képet készíteni?
  • JackMeadow
    hat nem tok mindegy semmi köze egymáshoz a 2 képnek. Sokkal jobb letta mit rajzolt, az arcával vannak csak problémak
  • droidika
    ...ügyes ! (ami zavaró nekem , hogy a kezeinél látszódik az eredeti grafit szűrke szín)
  • LSL
    4 éves rajz, de jah másoltam
  • zsolesz92
    jah hogy másoltad...
    Mind1 igy is szép teljesítmény de ezt előre szokták közölni :D
    bár sok uj dolgot látok rajta...
  • LSL
    Az, hogy mien vékony már nem az én hibám :P (Aida az unreal 2őből)

#14721 lál
  • Enosh Chan
    Jo szar lett.. (Amugy nem, baromi jo, csak azt mondtad fikazzam :D )
  • zsolesz92
    miért ilyen vékony a csaj?
    tul nagyok hozzá a mellei.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    BAZDMEEEEEEEEEG, TE EGY ÁLLAT VAGY
  • Shiwo
    sztem jó lett..talán az orra pici lett, de amúgy jó
  • LSL
    Egy régi rajzomat színeztem ki. lehet fikázni :)

• VRSDM
    barátnőmnek anno angolt tettem fel, reinstall-nál mégis a magyart választotta...
  • sztyui2
    Ez azért van, mert az angolt használja mindenki és természetes, hogy azt ajánlja. Mellesleg ha kezdő a csávó, akkor meg mindenképpen angol kell, mert mi is legfőképpen az angol nyelvűhöz írjuk a segítséget és a tutorialok is. Már nem azért, de van olyan Adobe videószerkesztő program, ami csak angolul van és M.o.-n nem is használja senki(mondjuk Magyarország és a Filmek/filmkészítés...), max találsz róla két fórumot, ahol szintén az angol verzióról van szó. Én is az angolra teszem a voksom. Egyébként ha már megkérdezte a gyerek, az azt jelenti, hogy még nem töltötte le, és, hogy nincs elkötelezve egyik nyelv mellett se(mint te), ezért mindenki azt ajánlja neki, ami szerinte jobb. Aztán elég ha csak abból kiindul, hogy 10-en mondták neki, hogy angol és kettő, hoyg magyar
  • droidika
    ...ez egy folyamatosan visszatérő kérdés, amire a legjobb válasz az, hogy "kinek a pap, kinek a papné" ( nekem a lányuk :D )...én a kezdetektől magyart használok és ha valami problémám volt használtam a szótárt, vagy megkérdeztem itt, idővel elég ránézni a tutorial-ra és már tudja is a felhasználó, hogy hol keresse a megfeleló opciót!
    ...én nem foglalok állást egyik mellett sem, ezen írás is csak az itt tapasztalható magyar nyelvű Photoshop kategórikus elutasítása miatt született!
  • NessieGraf
    Még ha nem is használsz tutorialt, akkor is jobb az angol, mert a magyarban olyan félrefordítások vannak, hogy anyja nem ismer rá, mi akar lenni, amit odaírtak. Szótárazva is érthetőbb :))
  • Benc16
    bsz VRSDM!
  • sztyui2
    Az hogy lehet? Valahol tesztelték, hogy az utóbbi 5 évben kiadott programok kilencvennemtomhány %-át futtatja. Nem hinném, hogy az Photoshop kimaradt
  • Kaptár
    Vistán a magyar nemműködik.
  • Bala10
    angol, mert a tutorialok nagyrésze ezen a nyelven van és így könyebb.
  • raymond01
    Szeretnék kérdezni vmit tőletek!
    Egy kezdő "photoshoposnak" mit tanácsolnátok melyik verzióval kezdjen el foglalkozni, angol vagy magyar?
    Mert szinte mindenhol az angol kifejezéseket használják, de a magyar verzió is ugyan az, majdnem!?