41998
-
#39517 Azt mondod mostanság csináltad?
Én meg mostanság raknám ki a falamra :) (simán)
Mekkorában van ez meg neked? -
#39516 kiegészíthetnéd nekem fullhd méretre :D -
#39515 LINK
Mostanában csináltam egy ilyet is:
stock
-
#39514 link -
#39513 fasza -
#39512 Nekem az invesible-s tetszik legjobban, talán a fontot leszámítva.
Rátaláltam egy tutorial-ra amiben egy klasszikus rajzfilmifuguráról összeraktak egy fényképes verziót.Hát oszt igencsak kedvet kaptam hozzá.
Mézgáékat választottam...
-
#39511 -
#39510 Valakinek nem kell a szmájlis meló? Rájöttem, hogy így sincs mindenre elég időm és így nincs is kedvem megcsinálni. Árba még nem mentem bele (: -
#39509 A macskáson én is agyaltam amikor először láttam :D -
#39508 nem merjük megkérdezni xD
ugye?????????? -
#39507 sztem mind szar XDD
eladhatatlan logok ...
kérdezd meg miért, nosza -
#39506 Nekem is a macskás -
#39505 A macskaszemes jól kivan találva.xD -
#39504 jah, meg most merre áll? jön vagy megy? fel vagy le? :D -
#39503 fajántosak de az airtime-os nem tetszik annyira, alig jön ki belőle a repcsi. -
#39502 black cat eltartott pár mp-ig mire leesett :) -
#39501 Húú ezek nagyon meredekek. 5 pont mindegyikre. -
#39500 NEM REKLÁM
nem az enyémek de jók.
-
#39499 -
#39498 -
#39497 mondok egyszerűbbet felveszed a kis segged és felhívod a szolgáltatót! Elmondom mi a kínod és megoldja ....az a dolga!
miért innen találgassunk! ennyi energiával már nekik is írhattál volna emailt és rég beregelték volna laptopod mac címét és lenne neted! -
#39496 akkor szerez egy háló kártyát és egy crosslinkes kábelt. Kártyát a gépbe kábel meg a laptop és a gép közzé engedélyezd hogy másik gép is használhassa a netet. -
#39495 Mivel csak pár órára kéne, router kilőve... de ha a saját gépemre dugom meg rögtön kapcsolódik -..-
Már elegem van...
Ha esetleg valakinek van ötlet megoszthatja nyugodtan, fontos lenne. köszi -
#39494 Vagy keresni egy netpókot ami majd szövi a világhálót :D
na ez szar volt..
altgr+j az mé hosszú í? -
#39493 no meg ott a hálókártyád mac címe amit reggel a szolgáltató és csak azt engedi fel, ez is lehet baj lásd nem olyan rég a upc.Router lenne a megoldás.... -
#39492 Mostanában sokszor újra kellett raknom az op-t és sokat szarakodtam mire lett netem. Modem cd-jét beraktam, de semmi nem volt rajta csak manual. Aztán feltettem az alaplaphoz kapott cuccokat és utána már oké volt minden, mást nem is kellett beállítanom.
(felh.név/jelszó nem kellett) -
#39491 Sárcok szükségem lenne egy kis segítségre, nem igazán tudom melyik topikban feltenni a kérdést ugyhogy OFF :)
Vidanetnél van internet előfizetésem, amit erről tudni kell az az, h nincs felh.név meg jelszó ahhoz h csatlakozz, hanem amikor megrendeled kijön a szerelő bácsi és beállítja faszán..
Ezzel annyi a problémám, hogy jött hozzám egy laptop, amivel az istenért se tudok netre csatlakozni.
Modemet bedugom laptopba, modem érzékeli laptop nem.
Ha hálózatot létrehozok, akkor felh nevet jelszót kér, ha nem adom meg akkor sem csatlakozik.
Egyszerüen ötletem sincs...
Tudnátok segíteni? Routerem nincs, szóval csakis közvetlenül tudom bedugni a modemet.
-
#39490 Na csak egy egyszerű, mert nagyon nem csináltok semmit :D
-
#39489 -
#39488 pedig ahogy a mondás is tartja: naponta egy pajszerolás, az asszonyt távol tartja :D -
#39487 Végre viccesen veszed fel :D Jó válasz! OMG naponta egy pajszerolás pfff -
#39486 Oda amúgy is naponta kell járni, nem? :O -
#39485 Akkor menj el egy urológushoz és a vizsgálat végére kiderül, hogy akarsz-e vissza menni vagy nem. -
#39484 Nekem is először a zokni tűnt fel, aztán has, ujjak, comb, mell és a többi :D -
JagFater #39483 :-D -
#39482 sokkal inkább kagylóba :D -
#39481 mondom arrafelé :D a melle nem érdekes, az minden ilyen képen változik :D az az első amire minden egészséges féri ember először fókuszál :D -
JagFater #39480 A kagylót is észrevettem, mégse verem kagylóra. :-)) -
#39479 Nekem a melle
ki mire... :D -
#39478 nekem az ujjai tűntek fel arrafelé :D
am elég szar fotó, mert be van égve az ablaknál :D