PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
annyi hiba van hogy ez egy fénykép, egy objektív, egy lencse, egy tükör akármi mittudomén. szóval képzeld el ezt a térben. amit a téma lefed. és ha ezen belül most ez a mohás kõ x pontja van fókuszban. ergó minden más homályos, természetesen mindenhol átmenetetkkel ügyesen okosan.

mindezt az alapján mérlegelve, hogy milyen távol van az éles kép részétõl. szóval így ügyesgetni. azthiszem. de ha úgy lesz idõm (tervezem) megnézem.

amúgy alien skin bokeh szûrõje nemrossz...
wiki - bokeh

u dont have to listen anybody else but me

SMGBAS
A 2. ilyen üzenet után megint elindítottam a péest (mert persze meghalt utána), az utolsó karikatúrát rajzoltam amit le kellett volna adnom, erre kékhalál. Mondom leszrom restart. Hopp. ikszpé logó kijön azt' újraindul. Na akkor xp telepítõ be, javítás... Jó is lett volna, csak nem talált oprendszert a gépen xD Valahogyan magától törlõdött a c partíció (persze még itt volt az összes karikatúra amit tegnap csináltam). Jó hogy csak programok meg pár jegyzet volt rajta. 5-ig rendszerújratelepítéssel szptam a fszt -.-
Ma meg hajnalig tartó munka lesz hála a vindóznak <#eljen>

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Rettenthető
ez tényleg erõs lett egy kicsit így, az elõzõ jobb volt.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

III dOMINO III
Mindjárt békén hagylak benneteket a hülye téglámmal csak még egyszer utóljára talán így egy kicsit jobb lett.
(Mindjárt megkapom majd , hogy N-E-M)

III dOMINO III
Az elmosódást azért adtam hozzá, mert az alap kép is elégé elmosódott volt , élesítés után meg furán néztek ki a színek.
Azokat a vítítozós hibákat ha kérhetném egy kicsit részletesebben...
(Egyébként én is látom hogy valami nem stimmel ... de mi?)

Itt az eredeti , nézzük mit tudsz belõle kihozni(engem is érdekel):
[/url][/img]

ilyen ez a popszakma

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

VRSDM
az sose elég neki. 100gigát megadtam scratch-elni hát még ígyis szól :/

betelt a memeoria es nincs elég esze elvégeezni a effektet mentést v akármit

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

nan76
<#eljen><#eljen>

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

VRSDM
nem lehet elkérni olyan verizójút psd-t amin még nincs rajta ez a elmosott fókusz dolog?!

nem fikázásból, tényleg kiváncsi vagyok én hogyan oldanám meg. lékó lékó 😉

RaZoK
<#eljen><#eljen>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

passatgt
volt, de fogalmam nincs mikor és hol😄

SMGBAS
disk error -36 occurred while reading or writing to a scratch......
Ilyen üzenetetek volt már?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

VRSDM
csatlakozok. mutathat jól egy ilyen bokeh dolog. ha úgy néz ki ahogy annak ki kell. de ez visít a hibáktól. sajnos... :%

passatgt

csak az elmosódás az egyam kúrja fel

III dOMINO III
No milyen?

pxxl
pl ha nagyítani akarod a képet akkor nem árt 😊 szkenneltem én már diát 12.000 dpi-vel is egy dobszkenneren <#hehe>

All hail the double x!

NessieGraf
Beállítások. Általában 72 - a szkenner képességének maximumáig.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

SMGBAS
600 dpi mi a pöcsömre kell? Asszony szkennere 600-assal csinálta meg a képet :o

VRSDM
varázslat <#vigyor>

RIZLA
a varázslat a nyomtatási képben rejlik 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

zsolesz92
Szóval, ugyanúgy 12*12 lesz csak 1 hüvelykre beleszór 72 vagy 300 pöttyöt

VRSDM
a pixel nem fizikai mértékegység.
a nyomtatód pontokat (DOT per INCH) tud "pettyinteni" ^^

zsolesz92
Azt nem értem ezzel a DPI-s játékkal, hogy ha megcsinálom 12*12cm-ben a képet 72 pixel/inch-ben, akkor az miért lesz jóval kevesebb pixel, mintha 12*12cm 300pixel/inchben csinálom...

Honnan tudom hogy ha kinyomtatom, 12*12 cm lesz?
vagy a kép ugyanakkora marad csak a pixelsûrûség nagyobb?

pxxl
de abban a pillanatban ott te voltál a legerõsebb 😄 kicsi az esélye, hogy pont ugyanakkor szakított burkot mégegy kis sneci 😄 (bár annyira nem kicsi) és különben sem apád farkában, hanem anyád méhében 😄

All hail the double x!

"Ha egyszer szar kedved lesz, gondolj arra, hogy valamikor Te voltál a leggyorsabb, legügyesebb, legbátrabb sperma a világon!"

ez hülyeség, mer nem a világon voltál a legerõseb hanem apád farkában 😊

pxxl
wut?

All hail the double x!

MANOWAR
Logo lenne.

Ha nem jönne be a kép: [url=]Link

zsolesz92
Neem, valami képek lesznek rajta a felettünk levõ évfolyam számára, õk ballagnak

SMGBAS
Szalagavatós film? 😄

zsolesz92
Köszi a válaszod, szerintem egy egyszerû otthoni nyomtatóval lesz kinyomva, ahogy ismerem az osztályom precizségét, mindegy én megcsinálom a munka oroszlánrészét, a többit hagyom a "profikra", akik jobban tudják nálam 😊

SMGBAS
Több fajta nyomtatás van, és nem mindegyik "támogatja" az átlátszó hátteret. lnik

Tempest
számomra

Tempest
Köszönöm / hasznos volt számodra ez a válasz! <#eljen>

Spészgószt
áááááá
grounge
<#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
"gruonge" sry állva gépeltem kimaradt az r XD

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
tölts le valami "gounge" kategóriás képet bárhonnan és tedd rá majd állítsd a blending módját valamire (soft light, lighten stb..), kapcsolgasd majd jó lesz valamelyik, ja és az opacitását is vedd le 20-30 körülire, de mondom ezeket állítgasd!
<#alien2>

Tempest

Pont hogy kopottat szeretnék,most inkább csak gyûrött.

LSL
Vedd ki a textúrát, vektorizáld. és jó lesz.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Tempest
pl.ilyet

Esetleg olyan brush amitõl karcos lenne az egész mint ahogy a festék kopik le.

Tempest
Sziasztok!
Pólóra szeretnék nyomtatni,neten feltöltött képpel van már tapasztalatotok
hogy milyen lesz az eredmény,csináltatok már ilyet.Hól próbálkozzak ? Vagy pl. csak a betûket vagy a címert szeretném a háttért nem,vagy csak jpg lehet és igazítsam a hátteret a póló színéhez ?

SMGBAS

SMGBAS
nero cover designer 😄

RaZoK
Yo

Igen szokták úgy is, hogy dupla akkora méretben készítik a kreatívot (biztos ami biztos alapon jomagam is)

A dupla az dupla kell, hogy legyen, hogy pontban resizeolhato legyen.

a dpi minden kiadvány esetén 300 dpi (tehát max)

Viszont sztem célszerü utánajárni, hogy kicsi digitális nyomdába kerül e majd az anyag, mert akkor jo szokott lenni az RGB channel

ha viszont nagyipari nyomdában készítik akkor felétlenül CMYK-ban kell dolgozz. Mert az RGB kifakul a pcsába =)

zsolesz92
Sziasztok. Továbbra is passzív olvasója vagyok a topiknak, lassan már nagyon rég óta 😊, most kellene egy kis segítség.

CD-re szeretnék borítót csinálni. Hogy érdemes csinálni?

- Megadom PS-ben cm pontosan a méretet, aztán azon dolgozok? vagy itt is célszerübb nagyban csinálni, és késõbb kicsinyíteni?
És a DPI-t mekkorára tegyem?

Alap kérdések, de mmégis érdekel, mert soha nem tudom hogy álljak neki 😊
Köszi a választ

passatgt
az gagyibb<#schmoll2>

theone91
iBooks?

RaZoK
jó dolog a dropbox a munkák lebonyolítására, egyszerü mint az egyszeregy

http://www.freeimageworks.com/ <- jóféle stockok, csak nincssok 😞

VRSDM

Spészgószt
olyan mint a you send it...csak jobb és nagyobb dolgokat tudsz küldeni, virtuális ftp jellegû file küldõ, csinálsz egy accot letöltöd a kliens progit elidítod behúzod a képeket és a másik fél meg látja a mappát és ki tudja belõle szedni dióhélyban ennyi...
freestock engem is érdekel 😊