41998
-
#16109 szerintem is szebb az eredetin viszont látványos és énis megcsinálnám pár képpel xD a kérdés csak az melyik tutorialból tanultad? :D -
#16108 simán kivágtam,majd rétegmásolatot csináltam és azt blendig options-ban manipulálgattam.Aztán egy kis szélfúvás-robbanás-t raktam rá és végül egy pici motion blur kerűlt rá.Ennyi.,.. -
#16107 az első tabletes munka (naon gáz, szoknom kell a tabletes rajzot :P) -
#16106 kivágta -_-
OFF:[apro]am mostmár egész sok tables-es van, játszatok crayon-t vagy line rider-t, tablet-al mind2 érdekesebb picitkét -
#16105 A robbanást azt hogy csináltad,eltudnád magyarázni?
Megköszönném. -
#16104 Megakadtam! Van valaki, aki magyarul el tudná magyarázni az egészet vagy tud egy tutorial-t? Ott akadtam meg, hogy hogy kell a path-ből layert csinálni. Ott vagyunk a pathnél, és egyszercak aszongya hogy menyjek a Fire layerre és álligassak blending optionst. Csakhogy semmi értelme, ha nincs rajta a path.
Ezt meg most csináltam:
-
fáj a fogam -
#16102 vhááá baromi jó a tablet :D...igaz egy picit szokatlan :S :P -
#16101 szerintem is... -
#16100 egyetértek bardoczal! -
#16099 sztem is :) -
#16098 Fuuu ez tök jó szerintem! -
#16097 csak az én véleményem,de sztem eredetin szebb:D -
#16096 Sziasztok, nemrég találtam rá erre a topicra és gondoltam én is beszálok. Kezdésnak egy kép a kis Hermioneről. Remélem tetszik.
-
#16095 Hát végülis 3 fajta van, de amit sima bamboo-nak hívank az ekkora.
Létezik még a bamboo fun (szintén ekkora) és a bamboo one (kicsit kisebb mivel nem wide). -
Icey87 #16094 hello!
A myVip-en létrehoztam a Grafikusok klubját, tessék bátran jelentkezni! :) -
#16093 de van több méretű bamboo is ... -
#16092 Szerintem én írtam, mert most újítottam be egy bamboo-t (és Bexter kollega is).
Szóval a bamboo méretei: 147,6 x 92,3 mm
Én 100%ig meg vagyok elégedve a tablettel. Lehet elsőre kicsinek tűnik a mérete (főleg, hogy a4-est lehet kapni trustba ~ ennyi pénzért) de számomra tökéletesen használható.
Ez egy wide méret és a monitorom is wide ezért passzolnak is egymáshoz. -
#16091 nem én írtam, de sztem bamboo is van több méretben. -
#16090 vrsdm! asziszem te írtad le de nem találom a kommentet, hogy a bamboo ?cm x ?cm. visszaolvashtam csak nemtalálommmm...:) -
#16089 ott a pont... -
#16088 valószínüleg amúgy, az nem a fólián van az a mintha, hanem egy ilyen rajz van alá téve... 100% -
#16087 400 hufért nem szaladok a falnak :D -
#16086 erre tessék... -
#16085 ha felszedhetős a fólia és tehető alá rajz, akkor értelemszerűen nem kóser hogyha mintás, ha meg nem szedhető fel még jó is lehet szabályos kört rajzolni :D (már amennyire pontos a tablet)
/de legalább ha körbenéznétek találhatnátok olcsóbbat -
#16084 Tehát nem jó ha vannak ilyen stíluselemek? Akkor minek vannak egyáltalán ott. Én nem nagyon értek hozzá, de ennyiért ez best buy nem? Úgy érzem hamarosan lehet én is beruházok egyre. -
#16083 nem szivesen veszek olyat aminek nincs leirása amivel összehasonlithanám más termékekkel. -
#16082 olyan stíluselem ami szépen elbassza azt a funkcióját hogy a fólia alá tett képet átrajzold sikeresen -_-
:D -
#16081 wow 10ért is van? úgy érzem hamarosan beruházok én is egyre :) -
#16080 majd írj róla véleményt milyen,mert nem drága,és ha jó akkor megéri:) -
#16079 stíluselemek...engem nem zavar úgyse nézi az ember... -
#16078 azok az ábrák mik a "lapján"? -
#16077 nemhiszem el!!!!!!!!!! megvettem a tabletet, de nem tom kipróbáli mer egy úva USB, nem megy...:@...mindeggy már kértem usb karit havertól... -
#16076 nah erre a filterses cuccra gondoltam, köszi, és a többi ötletet is -
#16075 És ne felejtsd el, hogy a kutyát elég közel kell engedni a géphez! Kicsi legyen, vagy rövid orrú fajta, mert egy vizsla, vagy doberman elég hülyén néz ki így fotózva... -
#16074 fényképezőt halszemoptikával
vagy
filters és liquifiy
vagy
más plugin -
#16073 fogsz egy aranyos kutyát és egy fényképezőgépet :P
amúgy meg csak szimpla blur.. fogod kijelölöd a kutya környékét amit élesen akarsz hagyni, nyomatsz neki egy select inverse-et és gaussian blur -
#16072 mármint milyet?:P -
#16071 köszönöm a véleményeket, de tényleg így marad:)
ilyet hogyan?
-
#16070 Ja,valami a háttérbe.