41998
-
#39557 -
retoucher #39556 na innen látszik, h noob vagy még! -
#39555 Már rákerestem google-ban is, lehet az én szókincsem kevés hozzá, de létzezik ilyen szó, hogy pászolni? :D -
retoucher #39554 Én se akarok offolni, de akkor neki lehet esni pászolni!
Itt a sok kis amatőr tizen-húszon éves könnyen röhög, aki még 1 percet sem dolgozott életében a "szakmába", de rajtad is csodálkozok, pedig neked lehet némi fogalmad sztem arról mi meló lehet ennyi kép kipászolásában, bár lehet nem is vagy szakmabeli csak hobbid a PS.
Fikázni a legkönnyebb, de aki még életében nem csinált ilyet ekkora mennyiségben annak fingja sincs ilyenről. Az meg, h biztos vmi iskolás vérpistikét vettek volna fel egy ilyen melóra azt kizártnak tartom a mai világba, ahol 1 embernek 3-4 munkáját kell elvégeznie egyszerre.
Ja és itt jegyzem meg, nem-nem én csinálom ezt az újságot, de pászoltam már életemben eleget ahhoz, h tudjam mi meló lehet ennyi képet kihátterezni!
És ugye itt nincs senki akkora amatőr, h azt hiszi ezeket varázslasszóval hátterezik ki! -
#39553 Szerintem miért ne?
Kötelezettség nincs, akkor hagyod abba amikor akarod, mert nem megrendelésre gyártod gondolom...
Attól, hogy nekik eladod, nem irsz alá semmi olyat, hogy más nem veheti meg, nem? :D
Szóval több helyre is eladhatnád ugyanazt gondolom..
Nem a nagyobb reklámról. -
#39552 Miért nem azért kapja a fizetését, hogy elvégezze a munkáját normálisan?
Nem hiszem hogy azt mondják neki Te egy óra múlva küldjük a nyomdába addig legyél kész vele, szerintem 2-3-4 napja biztos van rá.
Nem az a hibás aki megcsinálta, hanem az aki felvette mondjuk iskola/rutin nélkül mert úgy olcsóbb és a szarvas hibákat meg elnézik neki.
Nincs rá ereje energiája akkor meg így járt, és kinevetjük/lefikázzuk mert szar amit csinál. Nem akarok offolni de nehogy már a csík húzza a repülőt. -
#39551 Érdemes 20%-ért "eladni" egy comic stripet?
Szal az a helyzet, hogy rajzolok egy ideje (kemény egy hónapja se) egy webcomicot és már több ajánlat jött, hogy így meg úgy kinyomnák/kiadnák. Eddig nem foglalkoztam vele, mert semmi hasznom nem lett volna belőle csak a reklám.
Most felkeresett egy főként pólókkal foglalkozó cég, hogy csinálnának a webcomicomból pólót és minden eladott póló után 20%-ot kapnék.
Nem pénz miatt csinálom a cuccost szal mindegy, hogy van bevételem belőle vagy sem, ezért érdekelne a véleményetek (:
-
#39550 -
#39549 -
#39548 Na, megis van a szerző :DD -
retoucher #39547 de az már valószínűleg túl nehéz lett volt hogy az üveg asztalról eltüntesse a tükröződő lombokat
Na nézzük csak...
Először is nyiss ki 1, őőő akarom mondani 2-3 katalógust egy ilyen áruház kínálatából (heti) és számold össze mennyi kép van benne kipászolva!
Ezek után megkérdezném tőled, h a 150-200 kép vagy több kipászolásakor neked lenne erre időd/energiád?!
Te pászoltál is valaha életedbe akárcsak 15-20 képet egyszerre egymás után?! És itt nem téglalap alakú tárgyakra gondolok!
Ha nem akkor ajánlom neked, h szkennelj be egy ilyen komplett katalógus (a minőség nem számít most) és pászold ki benne az összes képet, majd írd be ide mennyi idő alatt végeztél vele!! -
#39546 :D -
#39545 A két órás kidolgozást az akció katalógusokra értettem. -
#39544 Ezek valami óborzalom kinézetűek. Az Itt a Nyár felirat, különösen az odaillő betűtípussal egyenesen gyönyörű . Amúgy kizártnak tartom, hogy ezen egy órát dolgozna bárki. Hacsak nem az ügyeletes gépíró rakja össze igazából... -
#39543 Nekem a szeme nem tetszik. Olyan, mintha kifolyna. -
#39542 dehogynem kellett :D
egy balatoni hotelnek kellett csodát művelni. (nem emlékszem a nevére)
kaptam egy képet az egyik medencéjükről, kaptam mellé még egy játszótérről egy fa mászóka+csúszda képet, meg egy másik medencés képet ahol pancsiznak a gyerekek, vizicsúzda stb. ezt kellett szépen összehozni, mintha az ott lenne.
persze az ilyen balatoni hoteleknél alap volt, hogy a balaton víz színe az vetekedjen az adriai tengerével, lehetőleg csodás kék ég, 1-2 bárányfelhő stb :) volt külön egy csomó felhőnk, amiket használtunk :D
ha jól emlékszem, az egyik megrendelő mesélte anno, hogy régebben volt bajuk ezekből a hirdetésekből, mert odajött a mókus, aztán csodálkozott, mikor a balaton szép kék vize fosbarna volt, meg hiányzott a medence, játszótér stb :D -
#39541 Jaj hagyá már, örülök hogy legalább a két L-t eltaláltam -
#39540 kellett? :OO
uram bocsá' ha magas lóról beszélek, de kérem. :D -
#39539 Én nemtom ezeket valószinüleg olyan 1-2 óra alat dobják össze és valjuk be ennyi idő alat nem lehet egy elemen sem túl sakat elidőzni.
Egyébként nálunk "délen" is ennyire igénytelen szinte az összes supermarket-es akciókatalógus , múltkor arra figyeltem fel hogy a grafikus kölönös módon vette a fáradságot hogy körbevágja a hülye kerti bútort és egy sima füves háttérre helyezze , de az már valószínűleg túl nehéz lett volt hogy az üveg asztalról eltüntesse a tükröződő lombokat
Itt még senkinek nem kellet ilyeneket összeraknia? -
#39538 jah a teszkó (meg ósön) grafikusa tud szépeket alkotni néha :D -
#39537 Az imént amikor jöttem fel a lépcsőházban be volt dobva ládába...alig bírtam feljönni a lépcsőn a röhögéstől...durva miket nyomnak ki -
#39536 Természetesen! :)
Spaceghost az itt a nyár felírat fantasztikus lett!
A méretekről nem is beszélve, fél Magyarország belefér bármelyikbe. -
#39535 godolok itt az első képen a 4.-5. re és a másikon az első 3 ra :D
-
#39534 remélem nincs itt köztetek aki ezt csinálta :DDDDD
csak kíváncsi lennék a véleményekre...
medencék "törpéknek" nagyon gáz...
és a következő
-
#39533 A sárga csík direkt van , az üveg felület visszaverődéseit próbáltam vele egy kicsit realisztikusabbá tenni.
Ez a max rezolúció amivel szolgálni tudok , ha jó, jó, ha nem,nem - de azért ha végül úgy döntesz hogy csak ki teszed, tessék szépen megmutatni.Jó? -
#39532 problem price? :D -
#39531 Blow Up 2 - $249.00 -
#39530 még mindig azt mondom hogy. alien skin blow up 2 ...
akkorát nyomtatsz amekkorát akarsz :) -
#39529 sztem nyomtass ki egy kisebb részletet az A2-es méretből, és döntsd el hogy jó-e vagy sem :) -
#39528 A2-re gondoltam, mondom feldobnám a falra :) fal színe meg a többi szír-szar is passzolna hozzá, de ha nem elég éles akkor cseszhetem.
(most lesem a farkánál a fehér csíkban egy kis sárga is került, nem nagy baj csak hát ott van :D) -
#39527 kinyomtathatod óriásplakát méretben is csak messziről nézzed :D
sima nyomtatásnál max 200 dpi-ig szokás lemenni, de inkább 250.
ez most ahogy látom 300dpi, 21x12 cm, 30cm fölé nem mennék. persze attól függ hova rakod. sztem méteresben is szép lehet, ha nem 10 centiről nézed. -
#39526 max mekkorában érdemes ezt kinyomtatni, hogy éles is maradjon? -
#39525 fákkjee :D -
#39524 Á , szúrja a szemeteket az egyedi dízájn elemem,ó ha tudnátok, eredetileg patkókat is terveztem rápakolni.
Szóval , a nagy érdeklődésre való tekintettel :
1920x1440
2560x1440
<a href="http://iiidominoiii.deviantart.com/art/Black-Horse-211786626">LINK</a>
-
#39523 egyhűtőre húzott pc-s ui?
nulla érintésbarátsággal, nulla értelemmel? jó nekem mindegy... reggel van bocsánat -
#39522 Komoly:
-
#39521 az a kovácsolt vaskapuról maradt, ahonnan a ló megszökött... -
#39520 :D
#39515 A bizbasz minták nem kellenek rá szerintem -
#39519 alien skin blow up? :$ -
#39518 remélem ennél nagyobban