41998
-
#16669 amikor azt a képet készítettem, kértétek a pöttyöket, meg is írtam a #15188-ban. persze én is a turorial.hu-ról néztem ki jó régen, csak pár dolog alakult át olyanra amit magam részéről könnyebbnek találtam.
h ne kelljen 19 oldalt lapozni :)
Pöttyök készítése:
nyiss 1 üres lapot transparent háttérrel. aztán nyomd át alapra a kitöltőszínek beállítását (fekete-fehér)D gomb. gardientel húzd rá az átmenetet átlósan, saroktól-sarokig. most következik a pöttyök létrehozása: Filter >> Pixelate >> Color Halftone... itt csak a max radiust érdemes piszkálni, én ezt az alap 8tól max 25ig változtatom, és lenyomom az OK gombot :) máris vannak pöttyök, igenám csak nagyon kuszák, és összevissza vannak. jó lenne katonás sorba pakolni őket :) ezt a Layers ablak 1 másik fülére klikkelve kezdjük el: Channels. itt 4 sort látunk: RGB ; Red ; Green ; Blue. egyenként végigklikkelgetjük (nem a szemet pakolásszuk, hanem az ikonokra klikkelgetünk) és kiválasztjuk azt amelyik a legjobban tetszik. adott színen hagyva a kijelölést előkapjuk a szögletes kijelölő eszközünket és kijelöljük a teljes képet, majd CTRL+C. ha megtörtént a kimásolás akkor visszaklikkelünk az RGB-re legfelül, és visszaváltunk Layers fülre. amikor ez is megvan akkor CTRL+V, beillesztjük. színkijelölővel kiszedjük a fehér hátteret, és LayerStyle >> color overlay vagy gardient overlay átszínezzük a pöttyöket bármire ami tetszik. aláteszel bármilyen hátteret és holla :)
tipp: én a fehér hátteret fordított sorrendben távolítom el. a fekete pöttyöket jelölöm ki a színkijelölővel és CTRL+J. ezzel szebb, formásabb, kerekebb pöttyöket kapok. az eredeti layert pedig kikapcsolom. -
#16668 hali, megjöttem. hamarosan lesz ps -em és párat majd készítek... :) -
#16667 részletesebben ha le kell írni, egy postodba kerül. -
#16666 köszönöm. nem láttam. -
#16665 már lö lett írva-é átalam -
#16664 Egy kérdésem lenne #16570 képhez:
Ezt a sárga fény csíkot, hogyan lehet megcsinálni? -
#16663 Lehet több, csak sztem nem lenne muszáj csak Budapestről. Nemtom. Nem mindig kell ránk hallgatni:D -
#16662 Jah uccso mert erre is azt mondjátok mint bojgosra h sok :D -
#16661 Így is jól néz ki, csak nekem úgy tűnik, ha az árnyékokat nézem, hogy a középső és a jobb oldali a levegőben van Vagy csak az én szemem látja így? -
#16660 utolsó??...more plz! -
#16659 a betűt is csináld meg régiesebbre és akkor nagyon tuti lesz,nem mintha így nem lenne az mondjuk,de akkor mégjobb lesz:) -
#16658 Akartam már kérdezni, hogy mi ez a csík az olalán mindegyik pestes képnek? -
#16657 Három egyben -
#16656 Grezsa Ferenc. Volt az iskolában egy Németh László emléknap és arra csináltam, de végül elvetettem az ötletet és ez meg ez lett belőle -
#16655 [center] utolso
-
#16654 csak én nem vagyok photoshop "szakmabeli" sajnos :DDD -
#16653 Ki ez a bácsi? -
#16652 atyaég ez a kép.. :) -
#16651 ? :) -
#16650 Hello Sziasztok!
Fucsa kérésem lenne,az alant látható képet megtudná valaki csinálni, hogy fényes krómhatása legyen?
Ez tulajdonképpen egy flash player-nek háttere.
Előre is köszi. -
#16649 Nem tőle koppintod. Már más is használta korábban, sőt én is használtam régebben ezen a képen -
#16648 köszi mindenkinek :) -
#16647 egész jó!...ötletes :) -
#16646 fejléc az oldalamra (bocs bexter a sávos koppinásért :D ;D)
-
#16645 szép! -
xido #16644 azannnyaaaa!!! -
#16643 ez jó, tetszik :) -
#16642 very nice -
#16641 Húúú az annyát,de király ez a kép!!!! -
Bala10 #16640 -
karajev #16639 -
#16638 -
#16637 Ő az aki cukros és szobahőmérsékleten köt? -
#16636 ez tetszik, jó -
#16635 Ehhe, köszi ;) -
#16634 egész jó :) -
#16633 Annak ellenére, hogy beteg vagyok, próbálkoztam :)
-
#16632 Haverom pólója megihletett. Lefényképeztem és abból (elég sok alakítgatással, szépítgetéssel, szinte teljesen én csináltam az egészet):
-
#16631 Betütipus választásom sose volt alegjobb ahhoz tégla vagyok :D
#16630: havernak nemsokára indul gy oktato oldala ott majd fenn lesz ez a a tutorial is meg jopár. Ha kel info privi -
anadrex #16630 csinálj már 1 budapest retró tutorialt pls :D