41998

photoshop-banner.jpg
  • Csori
    amikor azt a képet készítettem, kértétek a pöttyöket, meg is írtam a #15188-ban. persze én is a turorial.hu-ról néztem ki jó régen, csak pár dolog alakult át olyanra amit magam részéről könnyebbnek találtam.
    h ne kelljen 19 oldalt lapozni :)
    Pöttyök készítése:
    nyiss 1 üres lapot transparent háttérrel. aztán nyomd át alapra a kitöltőszínek beállítását (fekete-fehér)D gomb. gardientel húzd rá az átmenetet átlósan, saroktól-sarokig. most következik a pöttyök létrehozása: Filter >> Pixelate >> Color Halftone... itt csak a max radiust érdemes piszkálni, én ezt az alap 8tól max 25ig változtatom, és lenyomom az OK gombot :) máris vannak pöttyök, igenám csak nagyon kuszák, és összevissza vannak. jó lenne katonás sorba pakolni őket :) ezt a Layers ablak 1 másik fülére klikkelve kezdjük el: Channels. itt 4 sort látunk: RGB ; Red ; Green ; Blue. egyenként végigklikkelgetjük (nem a szemet pakolásszuk, hanem az ikonokra klikkelgetünk) és kiválasztjuk azt amelyik a legjobban tetszik. adott színen hagyva a kijelölést előkapjuk a szögletes kijelölő eszközünket és kijelöljük a teljes képet, majd CTRL+C. ha megtörtént a kimásolás akkor visszaklikkelünk az RGB-re legfelül, és visszaváltunk Layers fülre. amikor ez is megvan akkor CTRL+V, beillesztjük. színkijelölővel kiszedjük a fehér hátteret, és LayerStyle >> color overlay vagy gardient overlay átszínezzük a pöttyöket bármire ami tetszik. aláteszel bármilyen hátteret és holla :)
    tipp: én a fehér hátteret fordított sorrendben távolítom el. a fekete pöttyöket jelölöm ki a színkijelölővel és CTRL+J. ezzel szebb, formásabb, kerekebb pöttyöket kapok. az eredeti layert pedig kikapcsolom.
  • Benc16
    hali, megjöttem. hamarosan lesz ps -em és párat majd készítek... :)
  • VRSDM
    részletesebben ha le kell írni, egy postodba kerül.
  • ikegami
    köszönöm. nem láttam.
  • VRSDM
    már lö lett írva-é átalam
  • ikegami
    Egy kérdésem lenne #16570 képhez:
    Ezt a sárga fény csíkot, hogyan lehet megcsinálni?
  • sztyui2
    Lehet több, csak sztem nem lenne muszáj csak Budapestről. Nemtom. Nem mindig kell ránk hallgatni:D
  • Bexter
    Jah uccso mert erre is azt mondjátok mint bojgosra h sok :D
  • sztyui2
    Így is jól néz ki, csak nekem úgy tűnik, ha az árnyékokat nézem, hogy a középső és a jobb oldali a levegőben van Vagy csak az én szemem látja így?
  • theone91
    utolsó??...more plz!
  • bardocz
    a betűt is csináld meg régiesebbre és akkor nagyon tuti lesz,nem mintha így nem lenne az mondjuk,de akkor mégjobb lesz:)
  • sztyui2
    Akartam már kérdezni, hogy mi ez a csík az olalán mindegyik pestes képnek?
  • Bexter
    Három egyben
  • sztyui2
    Grezsa Ferenc. Volt az iskolában egy Németh László emléknap és arra csináltam, de végül elvetettem az ötletet és ez meg ez lett belőle
  • Bexter
    [center] utolso
  • mflex #16654
    csak én nem vagyok photoshop "szakmabeli" sajnos :DDD
  • nan76
    Ki ez a bácsi?
  • PyRex
    atyaég ez a kép.. :)
  • gameplusz
    ? :)
  • mflex #16650
    Hello Sziasztok!
    Fucsa kérésem lenne,az alant látható képet megtudná valaki csinálni, hogy fényes krómhatása legyen?

Ez tulajdonképpen egy flash player-nek háttere.
    Előre is köszi.
  • sztyui2
    Nem tőle koppintod. Már más is használta korábban, sőt én is használtam régebben ezen a képen
  • RIZLA
    köszi mindenkinek :)
  • RaZoK
    egész jó!...ötletes :)
  • theone91
    fejléc az oldalamra (bocs bexter a sávos koppinásért :D ;D)
  • PyRex
    szép!
  • xido
    azannnyaaaa!!!
  • Shiwo
    ez jó, tetszik :)
  • theone91
    very nice
  • nan76
    Húúú az annyát,de király ez a kép!!!!
  • Bala10
  • karajev
  • RIZLA
  • NessieGraf
    Ő az aki cukros és szobahőmérsékleten köt?
  • nesto
    ez tetszik, jó
  • gameplusz
    Ehhe, köszi ;)
  • RaZoK
    egész jó :)
  • gameplusz
    Annak ellenére, hogy beteg vagyok, próbálkoztam :)

• sztyui2
    Haverom pólója megihletett. Lefényképeztem és abból (elég sok alakítgatással, szépítgetéssel, szinte teljesen én csináltam az egészet):
  • Bexter
    Betütipus választásom sose volt alegjobb ahhoz tégla vagyok :D

#16630: havernak nemsokára indul gy oktato oldala ott majd fenn lesz ez a a tutorial is meg jopár. Ha kel info privi
  • anadrex
    csinálj már 1 budapest retró tutorialt pls :D