41998
-
JackMeadow #16709 szted ha megtudnám csinálni nem csinálnám? -
#16708 ha egy tanéácsot elfogasz akkor az oldalad az univerzális legyen minden felbotásra! -
JackMeadow #16707 lesz majd mas felbontás is -
#16706 1024*768 ra cisnáltad?
Ne tud meg nálam szélesképernyőn hogy néz ki :D -
JackMeadow #16705 Elkészült a kis honalpom a kivi rá megkuksizhattya!ITT! -
#16704 Órásképet léágyszi legközelebb igy! -
#16703 -
#16702 Édrekes dolgokat művel a Cs2-m.
Bármilyen képet nyitok meg, még amit előtte benne szerkesztettem, background layerként lezárja.És miután feloldom, a felső menüsor teljesen inaktív lesz.Minden felirat szürke lesz, és nem reagál semmire sem. Gyorsgombos menük, és az eszköztár működik. De a Filter Galery-t pl. nemtudom elérni. Setup.exe-ből már csináltam Repairt, egy indításig működött, most megint rossz. Június óta semmi probléma nemvolt, mostmeg hirtelen ez.
Létezik hogy valamelyik program keresztbetesz neki? Ismertek ilyet, vagy hallottatok már erről a problémáról?
-
Petko #16701 öcsém nyaggatott hogy csinált a kutyájáról egy képet (amit szépen össze is kutyult utánna), és hogy ebből egy kompozíciót akar csinálni egy másik képéről amin egy hold van
bár nem vagyok egy nagy ps mágus, annyit meg tudok mondani hogy ez elég szerencsétlen alapanyag
de a lényeg, hogy kedvébe járjak megpróbáltam egyet csinálni (3. kép)... ha valaki ennél tud jobbat akkor hajrá
-
braaa #16700 hát ez k*urva nagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
erről én is kérném a tutoriált... -
#16699 Legalább lesz maj dmit kitennem :D
Köszi sztem jo -
#16698 Jobb is lett az övé -
#16697 ezt csak úgy....de látom kolega megelőzött:)))))))))
-
#16696 Jó csak nekem az az ív a tetején annyira nem jön be. Ezúttal nem teljesíti azt a célját, hogy kicsit 3D-ssé tegye. Sztem az nem kéne ioda, mert a többi nagyon jó -
#16695 banner, esetleg...nem muszály berakni :D
-
#16694 Én mindenképpen vmi font manager progi használatát javaslom (ATM, Extensis Suitcase) ahelyett, h több száz fonttal terhelnéd a rendszered állandóan. Font managerrel ki/be lehet kapcsolni az épp használni kívánt font(okat) és ha már nem kell akkor nincs állandóan betöltve egyszerre az a rahedli font...
Ez csak egy jó tanács.... -
#16693 A kettő ugyanaz. -
#16692 én ugyszoktam h vezérlőpult betűtipusok amppába behuzom és akk rögtön berakja -
#16691 Uj betütipusokat a c-windows-fonts mappába teszed, utána program ujrainditásával felismeri őket. -
#16690 Nem,úgy látszik ahová belinkeltem a képeimet az az oldal picit megfázott!Ezért nem látszik eggyik képem sem....sorry.Esetleg valaki tud mondani egy képfeltöltő oldalt??,Előre is köszi! -
#16689 Csak nekem nem jeleníti meg a bannert?:S -
#16688 Az a kép a levegőben lebegve is megállná a helyét! Azért kérdeztem rá, mert RIZLA többnyire olyan képeket csinál, amik szerintem túl jók egy fekete keret figyelemelterelő hatásához. Az én szememnek mégha fekete is kevesebb több lenne. -
#16687 tudom hogy egyáltalán nem ide tartozik:D de hátha vki tudna nekem segíteni
azt szeretném kérdezni h a photofiltre studióba hogyan lehet betűtípust berakni?
előre is köszi
-
#16686 Ez fáj.
Köszi szépen a segítséget unsdm meg bexter! -
#16685 oké köszi! -
#16684 Ez beteg
Banner odabasz. -
#16683 Nah ez nekem mára betett :D
nyomasd be a humoros topicba is :D -
Superbugyibuci -
#16681 :D gizda a banner!!
#16673 csak a fiatalságomat
-
#16680 két kép vagyis két layert a következőkép tudsz faszántosan egybemostni :)
Szoval fogod a felső layerra katt jobb oldalt a layer ablakban utána lent katt az AD LAYER MASK kis gombra ami balrol a 3.
layer mellet megjelent kis fehér négyzet katt rá.
Utána katt a GRADIENT TOOL ra. Huzz vele egy vonalat. onnan már tudni fogod :) -
#16679 mindkettőből kitörölsz x részt, és egymás fölé húzod őket. -
#16678 Valaki segítene pls? Lenne egy nagyon kezdő kérdésem:$ Hogyan tudok átmenetet csinálni egyik képből a másikba? -
#16677 eh, nekem még tetszik is :D -
#16676 :D -
#16675 tessék::
bocsi:) -
#16674 fekete keret hatásos tud lenni, összenyomja, összesűríti a képet -
#16673 A kép nagyon szuper! De gyászolsz valakit, hogy mindig fekete a keret? -
#16672 Ha megkérek valakit akinek van ideje csinálna fejlécképet? :) -
#16671 jeahhh...dejó a fejléc...(a photoshop utólsó p-jén lévő gradient szemet szúr)
brushez rulz!!!
-
#16670 Thx :)